Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cde8f5ce92ef7def2e3dd1eb685ecf74.jpg

Püüü Vizyonsuz Hamza seni;

Sanırsın tvlere çıkıp Bilal,Güray,Olcay,Egemen,Aatıf,bakambu falan alınsın dedi.

Tek dediği Bilal Kısa ve diğer adı geçen isimlerde vizyonsuz diyenlere kapak olacak nitelikte,ayrıca mancinide ne oyuncular istedi ne oyuncular alındı bu iş sadece td'de bitmiyor.
Bilali bende isterim Maliyetsiz 1+1 de yıllık 1.3milyon € gayet iyi transfer olur.
Hamza hoca şuana kadar heryönüyle başarılı bir td'lik yapıyor mutlaka hataları olacak,kimin olmadı,Fatih terimin,Mancinin,Prandellinin herkesin oldu.

*Bilal+Sağ Kanat,Sağ Bek,Orta Saha,Forvet,Stoper
*Forvet,Sağ Kanat,Sağ Bek Avrupa standartında olmalı
*Melo giderse orta sahada üst düzey olmalı
*Ujfa gibi stoper alsak keşke ama sanmıyorum,ama zambrano falan o tarz bi isim gelecek gibi

Maraton programında kupa finali öncesi oyuncularının morali bozulmasın diye politik konuşmuş belli

Maraton programında kupa finali öncesi oyuncularının morali bozulmasın diye politik konuşmuş belli

aynen... Benim transfer sezonu ve yeni sezon için hocaya güvenim tam...
-olursa ne ala ama hemen Avrupa'da çeyrek final hayali görmeyelim, sıkıntılı zamanda adım adım ilerleyelim diyor... ona göre adımlar atıyor...
-gemileri yakıp her şeyi sıfırlamıyor. 2011'de yapılan temizlik harekatı ile bugün yapılabilecek bir harekatın maddi şartlar bakımından ne kadar farklı olduğunun farkında...
-vefasızlık yapıp şu şu oyuncularım yetersiz demiyor. 2 kupa kazandığı oyuncuları hemen göz ardı etmiyor. Seneye de bu oyuncularla oynayacağını düşünebiliyor.
-Göndereceği oyuncular olduğunu belirtiyor ve bunu oyuncuları kırmadan, onları medya önüne atmadan yapıyor. böylelikle oyuncuların da saygısını kazanıyor.
-tepki göreceğini bilse de popülist ve heyecanlı konuşmuyor. Ayaklarının yere basmasını daha çok önemsiyor.
-Kulübün mali durumunu herkesten çok daha iyi biliyor, Şu anda bu konulara daha vakıf olan bir de başkanımız var ki bu da bizim için bir şans. Ses getirici imza transfer yapmayacağını belirtmedi ama bunu da klübün ileriki yıllarda mali durumunu yerle yeksan etmeyeceklerini belirterek yapıyor.

vs. vs...

tüm bu şartlar altında Galatasaray takımı seneye başarısız olabilir. (başarısızlıktan kastım TR'de şampiyonluğun gelmemesidir, başarı çıtasını şimdiden, daha rakipler belli olmadan Avrupa'da gruptan çıkmak olarak belirlemek bu takıma haksızlık olur, Avrupa'da Galatasaray'ın yenmesinin, zorlanmasının veya yenilmesinin normal karşılanacağı rakipler bellidir) Başarısız olduğu zaman ise ona göre bir hal yol izlenir... Galatasaray'da başarı tebrik edilip ödüllendirilir, başarısızlığın da cezası kalmaz... Ama başarılı olan adamla yol ayırmak bize değil Fenerbahçe'ye özgü bir tavır ve davranış...

Son düzenleme:
"Sözleşmesi bitti ancak ben Sabri'nin sözleşmenin uzatılmasını istiyorum. Melo'nun bir sene daha kontratı var ve onun da kalmasını istiyorum. Benim için kriter oyuncumun isteği, eğer gitmek isterse ben ona yardımcı olurum."

"Amrabat halen bizim futbolcumuz. İyi bir sezon geçirdi, onu değerlendirebiliriz. Ancak iyi bir teklif gelirse o teklifi düşünürüz."

''Ben oyuncularımdan memnunum. 15-20 gün içinde kampa gitmeden her şey netleşir. Kamp döneminde de gelenler gidenler olabilir ama kampa gitmeden kadro büyük ölçüde netleşecek."

Bakalım iki yıldız transferi hangi mevkilere yapılacak..

Savunmamiz yavaş yavaş azalıyor

biraz kafasını kullanması lazım. Gelecek sezon CL oynayacaksin, bu sezon zaten zorla şampiyon olabildin. Gerekli olan takviyeleri al, ilk 11 için yerlilerden uzak dur.

Gsc'nin averaj üyesi bunu görürken sen nasıl göremiyorsun ey Hamzaoğullarin Hamzasi

"Sözleşmesi bitti ancak ben Sabri'nin sözleşmenin uzatılmasını istiyorum. Melo'nun bir sene daha kontratı var ve onun da kalmasını istiyorum. Benim için kriter oyuncumun isteği, eğer gitmek isterse ben ona yardımcı olurum."

"Amrabat halen bizim futbolcumuz. İyi bir sezon geçirdi, onu değerlendirebiliriz. Ancak iyi bir teklif gelirse o teklifi düşünürüz."

''Ben oyuncularımdan memnunum. 15-20 gün içinde kampa gitmeden her şey netleşir. Kamp döneminde de gelenler gidenler olabilir ama kampa gitmeden kadro büyük ölçüde netleşecek."

Bakalım iki yıldız transferi hangi mevkilere yapılacak..

Yıldızlardan biri bilal kısa diğeride adem büyük

Aynen, ben Sercan'ın takıma geleceğini öğrenince sinirlenip saldırıya geçen bir vatandaş profiliyim…

tapatalk kullanılarak gönderildi

Sercan'ın kalacağını nereden biliyorsun? Adam deneyeceğiz dedi. Elimizde bütçe darlığı var, her oyuncuyu denemeliyiz. Öncelikle senin sürekli eleştirmekten bıkmadığın bu adam 4 yiyen takımı çifte şampiyon yaptı. Eğer kupalar gelmeseydi foruma girmeyecektin. Hoca'nın eline 50 milyon euro bütçe verdilerde mi Bilal'i aldı? Yasin'e de çöp denildi, ama adam nerelere geldi. Bilal banko ilk 11 mi oynayacak sanki? Bilal'in oynadığı oyun belli, gelecek sene sezon sonu konuşuruz Bilal'i seninle.

Bu arada eğer 2-3 transfer birden KAP'a bildirilirse hepiniz döt olursunuz söyleyeyim.

Hamza Hamza söyle bana var mı bilalden daha iyi orta saha oyuncusu dünyada ?

Sercan'ın kalacağını nereden biliyorsun? Adam deneyeceğiz dedi. Elimizde bütçe darlığı var, her oyuncuyu denemeliyiz. Öncelikle senin sürekli eleştirmekten bıkmadığın bu adam 4 yiyen takımı çifte şampiyon yaptı. Eğer kupalar gelmeseydi foruma girmeyecektin. Hoca'nın eline 50 milyon euro bütçe verdilerde mi Bilal'i aldı? Yasin'e de çöp denildi, ama adam nerelere geldi. Bilal banko ilk 11 mi oynayacak sanki? Bilal'in oynadığı oyun belli, gelecek sene sezon sonu konuşuruz Bilal'i seninle.

Bu arada eğer 2-3 transfer birden KAP'a bildirilirse hepiniz döt olursunuz söyleyeyim.

Evet, Bilal bütün sezon ilk 11'de oynamayacak.

Peki neden oynatmayacağımız bir oyuncu için para ödüyoruz?

Neden yedek kulübesine transfer yapıyoruz?

Sercan'a olumlu bakanlar var, Pandev'den çok verim aldık zaten Sercan'da CL'de gol krallığına oynar.

Akıllanmaz bu taraftar, söyleyecek birşey bulamıyorum.

Birkaç yıla üst düzey bir Anadolu takımı oluruz bu gidişle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt