Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.868
- 7.383
- 1.548
Çocukların hariç evlatsız kal inşallah !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar.
Kulübün mali durumu iyi değil. Hiç iyi değil. Kap veya bizim resmi siteden bilançoyu görebilirsiniz.
Hamza Hoca bu doğrultuda açıklamalar yapıyor. Geleceğimiz sıkıntılı, çok para harcayamayız demiyor, kadrodan memnunum diyor. Adama küfür etmeyi bırakın. Zannediyor musunuz eng menejer usülü her şeyi hocaya bırakıp çekildi yönetim? Kulüpte para yok, bunu taraftara aşılamaya çalışıyor hoca, başka birşey değil.
Adam salak değil, eminim futbola hepimizden daha çok hakimdir. Oynadı fln ya? Tuttuğunuz takımda.
Yine de takviye yapılacaktır takıma, biraz bekleyin. fenerin transfer haberleri çıktıkça buraya gelip küfür etmeyin, ezikçe oluyor. Biraz düşünün. Kap'a girin mali tablolara bakın. FFP'yi inceleyin.
Transfer yaparken FFP varda Burak-Selçuk-Hamit 3.5 milyon alırken Sabriye zam yapılırken mi yok FFP ? Böyle bi mantık yok geçecen
He 4 senedir üst üste CL'ye giden takım, son 4 senenin 3ünde şampiyon olmuş takım en son ne zaman CL'ye gittiğini bile hatırlamayan taraftarlara sahip takım, son 4 yılda 1 kez şampiyon olmuş kadar maddi güce sahip değil mi diyorsun?Arkadaşlar.
Kulübün mali durumu iyi değil. Hiç iyi değil. Kap veya bizim resmi siteden bilançoyu görebilirsiniz.
Hamza Hoca bu doğrultuda açıklamalar yapıyor. Geleceğimiz sıkıntılı, çok para harcayamayız demiyor, kadrodan memnunum diyor. Adama küfür etmeyi bırakın. Zannediyor musunuz eng menejer usülü her şeyi hocaya bırakıp çekildi yönetim? Kulüpte para yok, bunu taraftara aşılamaya çalışıyor hoca, başka birşey değil.
Adam salak değil, eminim futbola hepimizden daha çok hakimdir. Oynadı fln ya? Tuttuğunuz takımda.
Yine de takviye yapılacaktır takıma, biraz bekleyin. fenerin transfer haberleri çıktıkça buraya gelip küfür etmeyin, ezikçe oluyor. Biraz düşünün. Kap'a girin mali tablolara bakın. FFP'yi inceleyin.
He 4 senedir üst üste CL'ye giden takım, son 4 senenin 3ünde şampiyon olmuş takım en son ne zaman CL'ye gittiğini bile hatırlamayan taraftarlara sahip takım, son 4 yılda 1 kez şampiyon olmuş kadar maddi güce sahip değil mi diyorsun?
Bazı hatalar yapıldı diye bunlara devam etmek yanlış. Bir yerde durman lazım. Anlatabiliyor muyum?
Evet. Kap'a girip kendin de görebilirsin.
Ne durması ya ? Sabriye zam yapılıyor diyorum ne durmasından bahsediyosun. Hani ben göremiyorum mesela Burakla Selçuğun takımdan gittiğini. Transfer yapmayalım duralım bu harcamalara ama Selçukla,Burak milyonları indirmeye devam etsin öyle mi. Yok böyle bişey. Ben öğrenci halimle gidip storeden alışveriş yapıyosam tepkimi koyarım. Haram zıkkım ederim hatta
Bunlar vizyonlu başgan Ünal Aysal'ın suçuTransfer yaparken FFP varda Burak-Selçuk-Hamit 3.5 milyon alırken Sabriye zam yapılırken mi yok FFP ? Böyle bi mantık yok geçecen
Hocam bişey soracağım bu sezon neden umutta ısrar ettin.
Dediğim gibi transfer yapılacaktır, biraz beklemek lazım.
Bak şöyle diyeyim, bjk o portekizli grubu getirdiğinde taraftar havaya uçmuştu. espirili bir şekilde yeter tüpçü yeter diyorlardı. onlardan iyisi yoktu. sonra patladılar, fikret orman hala bunu temizlemeye çalışıyor. GS'nin bu dönemde dikkatli olması lazım, yönetim de hoca da bunun farkında.
Bunlar vizyonlu başgan Ünal Aysal'ın suçu
Burak ve Selcuk ile hemde gider ayak sözleşme yeniledi
Tepki gosterildiginden haberi yoktur.Acaba hiç kendini sorguluyor musun hoca insanlar neden bana tepki gösteriyor diye ?
Cevap vereyim pek sanmıyorum.
Tepki gosterildiginden haberi yoktur.