Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar.

Kulübün mali durumu iyi değil. Hiç iyi değil. Kap veya bizim resmi siteden bilançoyu görebilirsiniz.

Hamza Hoca bu doğrultuda açıklamalar yapıyor. Geleceğimiz sıkıntılı, çok para harcayamayız demiyor, kadrodan memnunum diyor. Adama küfür etmeyi bırakın. Zannediyor musunuz eng menejer usülü her şeyi hocaya bırakıp çekildi yönetim? Kulüpte para yok, bunu taraftara aşılamaya çalışıyor hoca, başka birşey değil.

Adam salak değil, eminim futbola hepimizden daha çok hakimdir. Oynadı fln ya? Tuttuğunuz takımda.

Yine de takviye yapılacaktır takıma, biraz bekleyin. fenerin transfer haberleri çıktıkça buraya gelip küfür etmeyin, ezikçe oluyor. Biraz düşünün. Kap'a girin mali tablolara bakın. FFP'yi inceleyin.

Arkadaşlar.

Kulübün mali durumu iyi değil. Hiç iyi değil. Kap veya bizim resmi siteden bilançoyu görebilirsiniz.

Hamza Hoca bu doğrultuda açıklamalar yapıyor. Geleceğimiz sıkıntılı, çok para harcayamayız demiyor, kadrodan memnunum diyor. Adama küfür etmeyi bırakın. Zannediyor musunuz eng menejer usülü her şeyi hocaya bırakıp çekildi yönetim? Kulüpte para yok, bunu taraftara aşılamaya çalışıyor hoca, başka birşey değil.

Adam salak değil, eminim futbola hepimizden daha çok hakimdir. Oynadı fln ya? Tuttuğunuz takımda.

Yine de takviye yapılacaktır takıma, biraz bekleyin. fenerin transfer haberleri çıktıkça buraya gelip küfür etmeyin, ezikçe oluyor. Biraz düşünün. Kap'a girin mali tablolara bakın. FFP'yi inceleyin.

Transfer yaparken FFP varda Burak-Selçuk-Hamit 3.5 milyon alırken Sabriye zam yapılırken mi yok FFP ? Böyle bi mantık yok geçecen

Arkadaşlar.

He 4 senedir üst üste CL'ye giden takım, son 4 senenin 3ünde şampiyon olmuş takım en son ne zaman CL'ye gittiğini bile hatırlamayan taraftarlara sahip takım, son 4 yılda 1 kez şampiyon olmuş kadar maddi güce sahip değil mi diyorsun?

O maaşlari indirmiyorsan. Bilale geldigi yerden 2 kati fazla para veriyorsan FFP diye inlemeyecen. Hamza'nin bütün yorumlari ofsayt. Madem bunlari düşünüyor maaşi niye 2 milyon euro yapildi. Ergin ataman mal mi. Niye parasini düşürüyor.

He 4 senedir üst üste CL'ye giden takım, son 4 senenin 3ünde şampiyon olmuş takım en son ne zaman CL'ye gittiğini bile hatırlamayan taraftarlara sahip takım, son 4 yılda 1 kez şampiyon olmuş kadar maddi güce sahip değil mi diyorsun?

Evet. Kap'a girip kendin de görebilirsin.

Bazı hatalar yapıldı diye bunlara devam etmek yanlış. Bir yerde durman lazım. Anlatabiliyor muyum?

Ne durması ya ? Sabriye zam yapılıyor diyorum ne durmasından bahsediyosun. Hani ben göremiyorum mesela Burakla Selçuğun takımdan gittiğini. Transfer yapmayalım duralım bu harcamalara ama Selçukla,Burak milyonları indirmeye devam etsin öyle mi. Yok böyle bişey. Ben öğrenci halimle gidip storeden alışveriş yapıyosam tepkimi koyarım. Haram zıkkım ederim hatta

Ne durması ya ? Sabriye zam yapılıyor diyorum ne durmasından bahsediyosun. Hani ben göremiyorum mesela Burakla Selçuğun takımdan gittiğini. Transfer yapmayalım duralım bu harcamalara ama Selçukla,Burak milyonları indirmeye devam etsin öyle mi. Yok böyle bişey. Ben öğrenci halimle gidip storeden alışveriş yapıyosam tepkimi koyarım. Haram zıkkım ederim hatta

Dediğim gibi transfer yapılacaktır, biraz beklemek lazım.

Bak şöyle diyeyim, bjk o portekizli grubu getirdiğinde taraftar havaya uçmuştu. espirili bir şekilde yeter tüpçü yeter diyorlardı. onlardan iyisi yoktu. sonra patladılar, fikret orman hala bunu temizlemeye çalışıyor. GS'nin bu dönemde dikkatli olması lazım, yönetim de hoca da bunun farkında.

Dediğim gibi transfer yapılacaktır, biraz beklemek lazım.

Bak şöyle diyeyim, bjk o portekizli grubu getirdiğinde taraftar havaya uçmuştu. espirili bir şekilde yeter tüpçü yeter diyorlardı. onlardan iyisi yoktu. sonra patladılar, fikret orman hala bunu temizlemeye çalışıyor. GS'nin bu dönemde dikkatli olması lazım, yönetim de hoca da bunun farkında.

Onlar o transferi şampiyonlar liginde oynamazken yaptı. Sen şampiyonlar liginde oynuyosun. İyi bi kadroyla müthiş gelir getireeek bi yer. Sen 2-3 transferle batmazsın bu yüzden. Drogba ve Sneijder geldi çeyrek final oynadık bi sonraki sene ölüm grubuna benzer gruptan çıktık. Büyük başarı büyük futbolcularla gelir. Fare kılıklı heriflerle gelmez..

Hocam sen de artık her gün konuşma kendi kendini taraftarın önüne attın be

Umut bulut sağ açıkta nasıl olur hocam

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Acaba hiç kendini sorguluyor musun hoca insanlar neden bana tepki gösteriyor diye ?

Cevap vereyim pek sanmıyorum.

Gelecek sene hem yeni sistemle torbaların zorluğu hem de kendisinin transfer politikası nedeniyle Şampiyonlar Ligi'nde ilk 2 şansımız zor gibi.3. olmamız ise 4.torbadan gelecek takıma bağlı.Büyük ihtimalle Avrupa'dan erken eleniriz gibi.

Fb ise ŞL elemelerinden elenir ve UEFA gruplarına kalır.UEFA'da gruplardan çıkıp birkaç tur ilerler.Bjk de aynı şekilde UEFA'da birkaç tur ilerler.Fb'nin Temmuz sonunda sezonu açacağını düşünürsek Nisan-Mayıs gibi düşüşe geçmeleri olası.

Şayet durum böyle olursa gelecek sene lig şampiyonluğuna en yakın takım yine biziz.Ligde şampiyon olduğumuz sürece kendisi kalır.Yalnız bu kafayla devam ederse Avrupa'da işimiz zor gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt