Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Naptın müdür?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyon 1ader?Savunalacak hali kalmadı
2 kupa kazandı diye kredisi vardı onu da neredeyse tüketmeye başardı. 1 Akhisar oyuncu daha gelirse beni de HamzaIstifa grubuna davet et.
Hosgorduk kardesooo hoşgeldin hz. hamza reyizzz
Ne diyon 1ader?
Bildigin sercandan bahsetmis vay cakal vay.Savunma arkasına kaçan kıvrak, umut ve burağa tatlı rekabet oluşturacak bir forvet istiyormuş.
IMMM BEYİN BEDAVA
Niasse , adem büyük , ahmet ilhan gibi " 1.sınıf çöpleri " istiyor ,Savunma arkasına kaçan kıvrak, umut ve burağa tatlı rekabet oluşturacak bir forvet istiyormuş.
IMMM BEYİN BEDAVA
valla abi söyleyecek çok söz var ama sen ben biz yorulduk artık , bakalım neler yapacaklar yapacakları bi hata kendi iplerini çekmesine yol açar.ben bile aydınla sözlesme uzatılırsa ankaradan floryaya gelirim diyebilecek kadar agresiflesebiliyosam,istanbuldakiler orayı başlarına yıkarlar,onlarda farkında.Niasse , adem büyük , ahmet ilhan gibi " 1.sınıf çöpleri " istiyor ,
aslında burada tariflediği forvet değil kendine biat edip yönetebileceği adam arıyor ,,
Çünkü yeterlilik sağlayabileceği en üst seviye adamlar bu tarflediği adamlar ,,
Burak ve Umut 'a bile yeterlilik sağlayabilme kapasitesi yok !