Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fazla yukleniyorsunuz hocaya kolay degil bu isler prandelli mancini gibileri yapamadi burda hamza onlardan hala cok onde transfer sezonuda daha yeni basladi hayal dunyanizda bseyler uydurup onun etrafinda uc tur donuyorsunuz sabirli olunmali biraz bu isler fm de oyuncu almaya satmaya benzemez

Oynatacağın topun yapacağın transferin...

Savunurdum ama ne amatörmüşsün be arkadaş.

Dünya topçuyu kampa alacakmıs,sonra kadroyu 28kişiye düşürmek için üste para verip yollarız böyle.
Nerde şakir var gelip bizi buluyo arkadaş ya yetti be yetti be.

Hayır bide yapacağı hamlelerle sırf 1 seneyi mahvetmiyecek.2-3 sene takımı zor durumda bırakıcak yabancı sınırı yokken çöp yerlilere para bayılıcaz hamza ve yeteneksiz yönetim yüzünden.

Burak gibi boş bir oyuncu bile sana el kol hareketi yapabiliyorsa ,
önümüzdeki sene senin gibi taktik bilmeyen,bilgisi olmayan,ırkçı, dünyadan habersiz bir hocaya diğer oyuncular neler yapar çok merak ediyorum.

Sir Hamza karşısında esas duruşa geçelim lütfen. Adam bu kadroyu ŞL için yeterli görüyor. Bilim adamları incelemeli beyin yapısını.

Savunma arkasına kaçan kıvrak, umut ve burağa tatlı rekabet oluşturacak bir forvet istiyormuş.

IMMM BEYİN BEDAVA

Savunma arkasına kaçan kıvrak, umut ve burağa tatlı rekabet oluşturacak bir forvet istiyormuş.

IMMM BEYİN BEDAVA
Niasse , adem büyük , ahmet ilhan gibi " 1.sınıf çöpleri " istiyor ,
aslında burada tariflediği forvet değil kendine biat edip yönetebileceği adam arıyor ,,
Çünkü yeterlilik sağlayabileceği en üst seviye adamlar bu tarflediği adamlar ,,
Burak ve Umut 'a bile yeterlilik sağlayabilme kapasitesi yok !

Niasse , adem büyük , ahmet ilhan gibi " 1.sınıf çöpleri " istiyor ,
aslında burada tariflediği forvet değil kendine biat edip yönetebileceği adam arıyor ,,
Çünkü yeterlilik sağlayabileceği en üst seviye adamlar bu tarflediği adamlar ,,
Burak ve Umut 'a bile yeterlilik sağlayabilme kapasitesi yok !
valla abi söyleyecek çok söz var ama sen ben biz yorulduk artık , bakalım neler yapacaklar yapacakları bi hata kendi iplerini çekmesine yol açar.ben bile aydınla sözlesme uzatılırsa ankaradan floryaya gelirim diyebilecek kadar agresiflesebiliyosam,istanbuldakiler orayı başlarına yıkarlar,onlarda farkında.
Galatasaray taraftarı holigan değildir ama koyunda değildir.

Yine bir yere roportaj yapmis ÇARE
a10e21e0c8e3496367f007e8dab7613e.jpg

2 kupa kazanip kendinden bu kadar nefret ettiren baska biri var midir?

Sampiyonlugu rezil ettini taraftara.

Bu kadroya bu kadar nasıl güveniyorsun anlam veremiyorum. Artık önemi kalmadı çünkü resmen olmasada sen benim için Galatasaray'ın teknik direktörü değilsin. Aşırı özgüvenin var neden bilmiyorum. Umarım boklu Türkiye liginde aldığın iki dandik kupaya güvenmiyorsundur çünkü bu taraftar , bu camia bu takımı hem şampiyon yapan hemde Real'i yenip Süper kupayı kaldıran Lucescu'yu bile gönderdi.

Bunu bir düşün...

Bu taraftar seni kışa kalmadan kapı dışı eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt