Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav Arkadaş kaseti geri sarıyorum Mayıs Ayına Şampiyonluğu kazandığımız hafta'ya Biri çıkıp Sen Şimdi Seviniyorsun Amma 1 ay sonra Bu Yönetimden Ve Hocadan Ölesiye Nefret Edeceksin Deseydi Islatıp ıslatıp döverdim.Şimdi Geldiğimiz nokta ya bak.Hamza ve yönetimin şu son bir ayda yaptıkları İş Dünyasında Yeminle Ders Olarak Anlatılır

[FONT=pt_sansbold]SİR HAMZAOĞLU:Taraftarımız fazla transfer beklemesin. Kampta son duruma bakıp belki 2 oyuncu gönderip 2 oyuncu alabiliriz
(Sabah)[/FONT]

Yav Arkadaş kaseti geri sarıyorum Mayıs Ayına Şampiyonluğu kazandığımız hafta'ya Biri çıkıp Sen Şimdi Seviniyorsun Amma 1 ay sonra Bu Yönetimden Ve Hocadan Ölesiye Nefret Edeceksin Deseydi Islatıp ıslatıp döverdim.Şimdi Geldiğimiz nokta ya bak.Hamza ve yönetimin şu son bir ayda yaptıkları İş Dünyasında Yeminle Ders Olarak Anlatılır
kesinlikle aynı fikirdeyim son açıklamalarından sonra iyice sinirim bozuldu resmen taraftarla alay ediyorlar

Sampiyonluk hamzanin zaten iyi olmayan kimyasini tamamen bozdu, saniyorki bu kadro ile büyük basari elde edecek yeni bir avrupa fatihi yaratacak. yakinda ben ders almam ders veririm dersede sasirmam, yerli hayrani onu yakin zamanda galatasarayin disina itecek.

Bu saatten sonra Aydın ile sözleşme uzatan adam gözümde haindir, adinin tekidir.

Bu mesaj burada dursun.

fb icin aziz ne ise bizim icinde inan kıraç odur.

hamza falan umrumda degil artık lise tayfası ciddi anlamda protesto edilmeli.

Hadi sabri neyse oynuyor falan da aydın,yekta gibi oynamayanlarla da uzatırlarsa çok laf yer.

116D4FD7C7116E578F658DAF8F3992F0.jpg

Hamza bey illa Galatasaray'da kalmak istiyorsa A2'nin başına geçebilir.

2 kupa kazanıp, 4. yıldızı takan bir teknik traktörden nasıl nefret edilirin dersini verdin bize bro. hayır teknik, taktik bilgini de geçtik, bari adam akıllı futbolcularla ilgilen burayı akhisar sanma..

Hobbit Hobbitoğlu. Adam gibi adam, karakterli, dürüst, namuslu.

Yersen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt