Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıllardır var o komisyon çetesi bu bugünkü hoca ve yönetimin suçu değil ki şamiyon olmuşuz 4.yıldızı kazanmışız bu güzelliklerin yanında hatalarda olabilir bizim kulüp ne zaman sorunsuz olduki bu kadar büyütmeniz yanlış bu olayları

Büyütülmesi öyle bir doğru ki,babalarının paralarını mı yiyorlar da sorun olmayacak?Ben ne Hamzasporluyum,ne Terimsporlu ne Melosporlu ne Sneijdersporlu ne o ne bu,ben Galatasaraylı'yım.Buna karşı çıkmak da en doğal hakkım.Şampiyonluğa kupaya falan susmayız biz,karşılarında Aziz'in paralı köpekleri yok.

Büyütülmesi öyle bir doğru ki,babalarının paralarını mı yiyorlar da sorun olmayacak?Ben ne Hamzasporluyum,ne Terimsporlu ne Melosporlu ne Sneijdersporlu ne o ne bu,ben Galatasaraylı'yım.Buna karşı çıkmak da en doğal hakkım.Şampiyonluğa kupaya falan susmayız biz,karşılarında Aziz'in paralı köpekleri yok.

Madem öyle bu tavrı neden kimse ünal aysal kulübü batırıp kaçarken demedi 9 tane leş transfere prandelliye ödenecek olan tazminata selçuk ve buraka yapılan aşırı kontratlarda neden böyle tepkiler gösterilmedi bak renktaş burda bu kadar abartılan şeylerin başı transfer yapılmayısı bizim taraftar alışmış yıllardır o gelsin bu gelsine olmayınca hamza zaten bizden dursun kebabçıya benziyor diye hor görüp sallıyoruz ama çok yanlış yapıyoruz farkında değiliz.

Madem öyle bu tavrı neden kimse ünal aysal kulübü batırıp kaçarken demedi 9 tane leş transfere prandelliye ödenecek olan tazminata selçuk ve buraka yapılan aşırı kontratlarda neden böyle tepkiler gösterilmedi bak renktaş burda bu kadar abartılan şeylerin başı transfer yapılmayısı bizim taraftar alışmış yıllardır o gelsin bu gelsine olmayınca hamza zaten bizden dursun kebabçıya benziyor diye hor görüp sallıyoruz ama çok yanlış yapıyoruz farkında değiliz.

Ünal Aysal da aynı şekilde,katılıyorum ama şu an konu o değil.Konu Hamza ve yönetim.

Transfer nöbeti konusuna yazmıştım,kopyalayayım.

Gerçekten bir kralcılık var.Sadece yerli kralcılığı değil bu,Melo falan sahada yürüse ona da laf ettirmeyenler de kralcı bence.

Başkanın tipiyle alay edilmesini,dolmuşçu falan denilmesini doğru bulmuyorum tabi ki de,çok abartıyorsunuz bir şey yok daha transferin bitmesine çok var diyip,hocaya yönetime toz kondurmamak da nedir,Fenerbahçe miyiz biz?Galatasaray gerekirse fikir çatışmaları yaşayacak,birlik beraberlik palavralarını bir kenara bırakıp.Ve bu fikir çatışmasının sonunda gerekirse bazı kişiler mevkilerini kaybedecek.

Ünal Aysal da aynı şekilde,katılıyorum ama şu an konu o değil.Konu Hamza ve yönetim.

Transfer nöbeti konusuna yazmıştım,kopyalayayım.

Gerçekten bir kralcılık var.Sadece yerli kralcılığı değil bu,Melo falan sahada yürüse ona da laf ettirmeyenler de kralcı bence.

Başkanın tipiyle alay edilmesini,dolmuşçu falan denilmesini doğru bulmuyorum tabi ki de,çok abartıyorsunuz bir şey yok daha transferin bitmesine çok var diyip,hocaya yönetime toz kondurmamak da nedir,Fenerbahçe miyiz biz?Galatasaray gerekirse fikir çatışmaları yaşayacak,birlik beraberlik palavralarını bir kenara bırakıp.Ve bu fikir çatışmasının sonunda gerekirse bazı kişiler mevkilerini kaybedecek.

Doğru olanı sende yazmışsın ki benim dediğim sana değildi ben forumun geneline bakıp konuştum foruma girmek ızdırap haline geldi çünkü hergün edilen hakaretleri ve saçma medya haberlerine inanıp sallayanları gördükçe.

Doğru olanı sende yazmışsın ki benim dediğim sana değildi ben forumun geneline bakıp konuştum foruma girmek ızdırap haline geldi çünkü hergün edilen hakaretleri ve saçma medya haberlerine inanıp sallayanları gördükçe.

Hakarete karşı olmak başka şey,yönetimi hocayı savunmak çok başka şey.Hocanın da yönetimin de elle tutulur hiçbir yanı yok şu ana kadar.

2 milyon dolar maaş
1 milyon dolar bonus
3 milyon dolar komisyon

Bol bol Nusret'in kebaplarını yiyip Acun'la birlikte Survivor izler artık.

hamza sana yarın mektup gönderiyorum posta aracılığıyla. üşenmedim ellerimle yazdım . küfür ve hakaret etmemek için kendimi zor tuttum . umarım okuma zahmetine katlanırsın da kafana dank eder bazı gerçekler.

burak ile selçuk'a danışarak transfer listesi hazırladığı konusunda adım kadar eminim onun içindir ki hep burakla umuta rakip olabilicek vasat golcüler istiyor onun için önlibero transferine karşı..

katana-kill-bill-v-novia-deluxe-hattori-hanzo-base-kit-8433-MLM20004153637_112013-F.jpg

:ka21:

Sampiyon oldun, minnettariz, ama gerçekten küçük takim mentaliteyle bu takimin hocasi olmak istiyorsan bu Kulüpte isin yok.

Galatasaray Avrupa endeksli takim, sadece TSL'e degil.

Hamza'ya ragmen sampiyon olduk. Kaldigi her gun daha cok zarar verecek kulube

Sent from my SGH-I337M using Tapatalk

Hocayi kiyida kosede, trafikte yemekte, alisveriste tuvalette, yakalarsaniz bi roportajda siz yapin.

★★★★

TAnsiyonum düştü, yeter artık konuşma daha fazla. Allah'ını seversen konuşma

söylediği çok istisnai doğru sözler bile bana küfür gibi geliyor. sevmiyom seni hamzaoğlu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt