Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı siniri kalkmış adamın yurtdisindan transfer ettirdigi adamlar bile Türk AMK gazetesi. Ulan niye illa Jem Karacan ve g. Inler? Niye mesela readingden jemin takım arkadaşı David(sallamasyon bir isim) değil de Jem? Veya atıyorum Napoliden niye illa inler? Ulan bu kadar mu dar kafalısin bu kadar capsizsin? Yuh be yuh.

Yabancı siniri kalkmış adamın yurtdisindan transfer ettirdigi adamlar bile Türk AMK gazetesi. Ulan niye illa Jem Karacan ve g. Inler? Niye mesela readingden jemin takım arkadaşı David(sallamasyon bir isim) değil de Jem? Veya atıyorum Napoliden niye illa inler? Ulan bu kadar mu dar kafalısin bu kadar capsizsin? Yuh be yuh.

Biz evlatlık alıyoruz oyuncu almıyoruz ki. :D

"Acaba bugün hangi yabancı oyuncuya giydirsem de yerli sevicilik yapsam?" H.H

Hamza gaz ile calistigi icin takimda yerli oyuncu agirlikli olmasini istiyor..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

"Eskiden Fenerbahçeliydim" diyerek aslında gerekli itirafta bulunmuştun zamanında. Ne demek istediğini şimdi daha iyi anlıyoruz Hamza.

hamza hamzaoglu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayirdir bugün sacma sacma konusmamis!?

Hayret sasirdim yani...

Edit: Pardon "Burak varken ne forveti?"

Son düzenleme:
Sinan gumusu sat tamam mı genç düşmanı hamzo.

Benden pes.Peki madem evlatlarından oluşan bir ilk 11 düşünüyorsun meydan senin,kur kadronu.Ama en ufak başarısızlıktan ipin çekilecek bu da böyle biline.

transferleri buna emanet etmeyeceksin

git terraneo gibi bir yabanci sportif direktör bul o transferleri yapsinh

Benim gözümde Dursun Özbek & Hamza Hamzaoğlu ;

dizgin.gif

Şu konuyu en iyisi uplamamak arkadaşlar.Yeni Mesajlarda bu ismi gördüm mü kan beynime sıçrıyor resmen.

İstifada bir hizmettir hatırlatayım istedim.

Tapatalk

Sinan'ın Türkçesi yeterince iyi değil. Bizim olsa olsa üvey evladımız olur. Bence satıp yerine Ahmet İlhan Özek'i düşünmeliyiz. Dear Balance Maker.

İstifa etme onurunu gösteremedin. Hâlâ mucizeyle kazandığımız çifte kupanın, 4. yıldızın zafer sarhoşluğunu yaşıyorsun. Sen başardın sanıyorsun. Neyse tekme tokat gideceksin. Ama önümüzdeki senelerin de içine edeceksin.

İstifa etme onurunu gösteremedin. Hâlâ mucizeyle kazandığımız çifte kupanın, 4. yıldızın zafer sarhoşluğunu yaşıyorsun. Sen başardın sanıyorsun. Neyse tekme tokat gideceksin. Ama önümüzdeki senelerin de içine edeceksin.

Son zamanların en doğru yorumu, müthiş futbolla şampiyon olduk sanki, Sneijder ve Muslera sayesinde olundu, madem sonuçta şampiyonuz eleştirmeyin diyorlar, TSL ve CL de gelecek rezil skorlardan sonra tekme tokat Hamza ve Cücüyü kovunca ne biçim taraftarsınız demesinler öyle başa böyle tarak.

Vasıflı hoca olmanın en büyük özelliği nerelerde hata yaptığını bilmektir. Ama sen karambole davranıyorsun.Umarım bırakacağın en kaz çok büyük olmaz yoksa bunun acısını senden çıkartır bu taraftar.

Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt