Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben takimimin iyiligini isterim sizde oyle olun mutlumu olacaksiniz biz clde maglup olunca

Ben GS yenilince yemegimi yiyemiyorum kardeş. İçim almiyor. Mutsuz oluyorum. Ben Hamza'nin başarili olmasini isterim ama şu röportajlari insani deli ediyor. hergün bir demeç veriyor. yerlide yerli diyor. iyi biri gelirse Buragi nasil oynatcam diyor. Ben zihniyetini sevmedim. GS başarili olsun güzel işler yapsin ben Hamza'yi överimde önce şu zihniyeti degiştirsin. Beni bu oyuncular şampiyon yapti diyip duygusal davranmasin. Biz müthiş top oynamadik. Tirnaklarimizi yiye yiye maçlari bitirdik. Sen Sabriye o zammi verirsen, 2 senedir dogru dürüst oynamamiş Jem'i aliyorsun. 600.00EURO VERİYORSUN. sonra denge maliyet diyorsun.

Yani Hamza böyle fazla konuşmasa böyle dikkat çekmezdi. Şimşekleri kendi üstüne çekti. Çok konuşursan fazla hata yaparsin. Yoksa ben Hamza'ya niye düşman oliyim. O başarili olursa GS başarili olacak. Burda kimse GS yenilirse sevinecegini sanmam. yenersede üzülecegini.

Tamm bak senin gibi dusunen bastacidir kardes ama iste herkes boyle dusunemiyor evet hoca hata yapiyor bundan sonrada yapacaktir bnde kabul edemiyorum yaptigi bazi aciklamalari ama hakir gormuyorum assalamiyorum daha ikinci kamp donemi bile baslamadi transfer icin elestrilmesi cok yanlis bide medyaya verdgi demeclerin cogunu agzindan bile duymadik yok twitrda demis yok sohbette demis diyerek adam yargiliyorlar boyle destek degil kostek olursun hata aramaya kalkarsak kimse dort dortluk degil en kral hocayida getrsen ki cok geldi gitti hata yapar yanlis yapar bizi zor durumda alip sampiyon yapmis hocamiz ite kaka neyse biraz sabretmemiz lazm bizmde bazi seyler icin benim fikrim bu begenmeyen begenmez bunlari diyorum diye bana komisyoncu bile diyorlar artik o derece yani

Takımı izlemek gelmiyor içimden sen ve senin gibiler sayesinde.Bu sezon devam edilmemesi gerektiğini sürekli belirtmiştim burada.İstersen yine şampiyon ol.Sen gitmeden bize rahat yok.

Bruma'yı,Sinan'ı oynatma hocam sakın. Sana Olcan,Eray,Yekta gibi kazmalar yakışır. Temmuz ortasına geldik daha hala eldeki çöpleri görmeye çalışıyorsun...

Ettigi saçmasapan laflarina ragmen, suana kadar yaptirdi transferler Jem Paul hariç kötü degil.

hamza hoca hazırlık maçında real madridi yendiği takımın başındaki patron olarak tebrikleri kabul ediyor .

Bu sene yine şampiyonuz don't make panic beyler.

Ama CL'de sıkıntı çıkacak gibi duruyor yine.

Simdiye kadar Hamza hocanin yaptirdigi hic bir transfer kötü degil, ancak Bilal ve Cem´de gereksiz. Bu adamlar ilk transferler degil, bu takima en son katilacak isimler olacakti. Ozaman bu kadar tepki de olmazdi...

Taraftar kendine hep yanlis düsmanlar belirliyor, katki veren degil, önce katki veremeyen oyuncular gitmesi lazim.

Yekta Kurtulus
Olcan Adin
Umut Bulut
Sabri Sario
Umut Gündogan
Ontiviero
Furkan Özcal
Berk Ismail Ünsal
Sercan Yildirim
Tarik Camdal

Sabri, Umut, Olcan normal sartlar altinda gönderilmesi gereken isimler. Hadi bunlarin lobisi var, bari bunlarin disinda hepsi gönderilmeliydi ozaman kimse de iki ucuz alternatif transfere birsey demezdi. Cok yanlis bir strateji, ve simdi düsün dur, bu sisik kadroya nasil indireceksen. Ben sahsen bu listeden bir Sercan´i birakirim takimda...

Bruma ve Amrabat ile birde alternatifi olmayan yegane oyuncu gönderildi. Su an kanatlarda Yasin disinda süratli, top ile dikine gidebilen bir oyuncu bile kalmadi.

Hocanin maalesef gelecege dönük bir plani yok. Bu benim acimdan en büyük eksiktir.

Simdiye kadar Hamza hocanin yaptirdigi hic bir transfer kötü degil, ancak Bilal ve Cem´de gereksiz. Bu adamlar ilk transferler degil, bu takima en son katilacak isimler olacakti. Ozaman bu kadar tepki de olmazdi...

Taraftar kendine hep yanlis düsmanlar belirliyor, katki veren degil, önce katki veremeyen oyuncular gitmesi lazim.

Yekta Kurtulus
Olcan Adin
Umut Bulut
Sabri Sario
Umut Gündogan
Ontiviero
Furkan Özcal
Berk Ismail Ünsal
Sercan Yildirim
Tarik Camdal

Sabri, Umut, Olcan normal sartlar altinda gönderilmesi gereken isimler. Hadi bunlarin lobisi var, bari bunlarin disinda hepsi gönderilmeliydi ozaman kimse de iki ucuz alternatif transfere birsey demezdi. Cok yanlis bir strateji, ve simdi düsün dur, bu sisik kadroya nasil indireceksen. Ben sahsen bu listeden bir Sercan´i birakirim takimda...

Bruma ve Amrabat ile birde alternatifi olmayan yegane oyuncu gönderildi. Su an kanatlarda Yasin disinda süratli, top ile dikine gidebilen bir oyuncu bile kalmadi.

Hocanin maalesef gelecege dönük bir plani yok. Bu benim acimdan en büyük eksiktir.

Hocanın yaptığı açıklamaların ve kampa götürdüğü isimlerin falan hiç bir mantıklı açıklaması yok

Tapatalk

Yine çok iyimsersin Alpaycım

Tapatalk

Fener'i gördü bugün çok fena patlayacaklar. Feci dengesiz takım olmuşlar.

TS cacık olmaz.Bursa dagıttı kadroyu. Beşiktaş'ı her türlü yeriz yine. :D

Fabiano
Ba
Krasic

bildiğin çöp.

Kjaer
Souza

de vasat adamlar. Egemen-Emre kadar da takımı sahiplenmezler.

Bizim takım sadece 3 takviye yapsın (sağ bek, orta saha, forvet) en büyük aday oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt