Cevat Bahri
Aslan Üye
- 18 Ocak 2014
- 7.610
- 18
- 633
eğer beklediğimiz transferler yapılmazsa birinci sorumlu sensin çünkü her konuda fikrini açıkladın futbolcuların alacakları paraya kadar !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hamzanın bile fanboysları olması enteresan
başlığın sir hamza hamzaoğlu olmasını öneriyorum
ligde 2 cl de iki mağlubiyet aldıktan sonra tribünden küfür yemeye başlayınca gururuna yediremez uzar
Bununla devam edenlerde uzamalı abi. Onlarda kalmasın, onlar kaldıkça Hamza gider harun gelir. sonuç aynı olur
Dursunun Hamzadan daha çürük elma olduğunu düşünüyorum
Ama onun gitmesi 2. td başarısızlığından önce olmaz
Gerçi bizim kulüpte bu işler pek belli olmuyor
En sık başkan değiştiren kulübüz
Sabri kaç başkan gördü acaba
Cansun-Canaydın-Polat-Aysal-Yarsuvat-Özbek
Çok enteresan değil mi![]()
Türkiye gibi bir memlekette bulunduğumuz sürece liseden sıyrılmamız felaket olabilir ,Çok seslilik olunca bu tür şeyler normal sanırım abi. Galatasarayın üst yapma dönemi kapandı artık. Dip yapacak yine göreceksin. Sonra bir kurtarıcı daha gelir, Belki yine aynı kurtarıcı gelir bilemem. Kulübün ciddi olarak liseden sıyrılması lazım. + Bu gayrimenkuller konusunda neden bu kadar hassaslar onu da çözemedim henüz.
Türkiye gibi bir memlekette bulunduğumuz sürece liseden sıyrılmamız felaket olabilir ,
beşiktaş ve fenere bak tam olarak bu ülkenin aynasılar ,
daha fazlada derine girmemek lazım o zaman siyasetten gireriz birçok yerden çıkamayız ,,
ama şunu diyeyim sorunumuz bence Lise değil ....
Özelikle ülkenin mevcut düzenini işleyiş şeklini falan düşünürsen gayrimenkuller konusundaki hassasiyeti anlamak daha kolay olabilir ,Abi çok acayip bir sistem, hiç orta gelirli kimse yok gibi. birbirlerine abi çekiyorlar, sonra birbirlerinin kuyusunu kazıyorlar. Liseli lisesiz ayrımı yapıyorlar. Bir de abi bu gayrimenkuller konusunda neden bu kadar hassaslar