Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eğer beklediğimiz transferler yapılmazsa birinci sorumlu sensin çünkü her konuda fikrini açıkladın futbolcuların alacakları paraya kadar !!!

Başlıktaki Teknik Direktör yazısını gördükçe çıldırıyorum.Defol git kurtulalım.

hamzanın bile fanboysları olması enteresan

Defol irkci zihniyeti bozuk cahil. Adam ol adaletli ol hoca olmadan önce.

Bu adamda utanma arlanma yok maalesef. O yüzden korkarım ki, zamanı geldiğinde taraftar istifaya davet edince gitmemek için çok direnecek. Tabii ben geçen sezon kendisini destekleyen biri olarak böyle bir durumun olmasını arzu etmem ama görünen köy uzakta değildir.

hamzanın bile fanboysları olması enteresan

Biat etmeye cok müsait bir halk var Türkiye'de. Gerisini anlatmayayim yoksa yine spora siyaset karistirmayin diyen adamlar cikacak.

Sanki yeterince karismamis gibi biz karistiriyoruz oluyor sonunda enteresan yani.

Allah bizi senden kurtarsın çapsız herif, takımı köy takımına çevirecek

Umarın bir an önce gidersin.Akşam akşam hatırlayıp çıldırdım yine.

Tapatalk

Hamzaoğlunu destekleyenlerden biriyim ama Eleştirilerin de büyük kısmına Katılıyorum . Yusuf Hayaloğlu bugün taraftarlarımızı Özetleyen dizeler Yazmış kulak verelim bir yanda şampiyonluk bir yanda transferler vs:
Dostum dostum güzel dostum
Bu ne beter çizgidir bu
Bu ne çıldırtan denge
Yaprak döker bir yanımız
Bir yanımız bahar bahçe

Evlat dediklerin seni yedikten sonra anlayacaksın taraftarları. iş işten geçmiş olacak

ligde 2 cl de iki mağlubiyet aldıktan sonra tribünden küfür yemeye başlayınca gururuna yediremez uzar

Bununla devam edenlerde uzamalı abi. Onlarda kalmasın, onlar kaldıkça Hamza gider harun gelir. sonuç aynı olur

Dursunun Hamzadan daha çürük elma olduğunu düşünüyorum

Ama onun gitmesi 2. td başarısızlığından önce olmaz

Gerçi bizim kulüpte bu işler pek belli olmuyor

En sık başkan değiştiren kulübüz

Sabri kaç başkan gördü acaba

Cansun-Canaydın-Polat-Aysal-Yarsuvat-Özbek

Çok enteresan değil mi :D

Dursunun Hamzadan daha çürük elma olduğunu düşünüyorum

Ama onun gitmesi 2. td başarısızlığından önce olmaz

Gerçi bizim kulüpte bu işler pek belli olmuyor

En sık başkan değiştiren kulübüz

Sabri kaç başkan gördü acaba

Cansun-Canaydın-Polat-Aysal-Yarsuvat-Özbek

Çok enteresan değil mi :D

Çok seslilik olunca bu tür şeyler normal sanırım abi. Galatasarayın üst yapma dönemi kapandı artık. Dip yapacak yine göreceksin. Sonra bir kurtarıcı daha gelir, Belki yine aynı kurtarıcı gelir bilemem. Kulübün ciddi olarak liseden sıyrılması lazım. + Bu gayrimenkuller konusunda neden bu kadar hassaslar onu da çözemedim henüz.

Çok seslilik olunca bu tür şeyler normal sanırım abi. Galatasarayın üst yapma dönemi kapandı artık. Dip yapacak yine göreceksin. Sonra bir kurtarıcı daha gelir, Belki yine aynı kurtarıcı gelir bilemem. Kulübün ciddi olarak liseden sıyrılması lazım. + Bu gayrimenkuller konusunda neden bu kadar hassaslar onu da çözemedim henüz.
Türkiye gibi bir memlekette bulunduğumuz sürece liseden sıyrılmamız felaket olabilir ,
beşiktaş ve fenere bak tam olarak bu ülkenin aynasılar ,
daha fazlada derine girmemek lazım o zaman siyasetten gireriz birçok yerden çıkamayız ,,
ama şunu diyeyim sorunumuz bence Lise değil ....

Türkiye gibi bir memlekette bulunduğumuz sürece liseden sıyrılmamız felaket olabilir ,
beşiktaş ve fenere bak tam olarak bu ülkenin aynasılar ,
daha fazlada derine girmemek lazım o zaman siyasetten gireriz birçok yerden çıkamayız ,,
ama şunu diyeyim sorunumuz bence Lise değil ....

Abi çok acayip bir sistem, hiç orta gelirli kimse yok gibi. birbirlerine abi çekiyorlar, sonra birbirlerinin kuyusunu kazıyorlar. Liseli lisesiz ayrımı yapıyorlar. Bir de abi bu gayrimenkuller konusunda neden bu kadar hassaslar

Abi çok acayip bir sistem, hiç orta gelirli kimse yok gibi. birbirlerine abi çekiyorlar, sonra birbirlerinin kuyusunu kazıyorlar. Liseli lisesiz ayrımı yapıyorlar. Bir de abi bu gayrimenkuller konusunda neden bu kadar hassaslar
Özelikle ülkenin mevcut düzenini işleyiş şeklini falan düşünürsen gayrimenkuller konusundaki hassasiyeti anlamak daha kolay olabilir ,

Lise Galatasaray'ın bir parçası değil bunu unutmayalım , Galatasaray Lisenin bir parçası , bizim yapımız işleyişimiz bu ülkeden herşeyiyle farklı , 2010-11 de şike bokuna Spor klübüne bulaştırmayan iradenin kaynağı o lise ,,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt