Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligde bence de sampiyon oluruz.
CL'de çok fena olabilir ancak.
Münih, Barca, City (tarz olarak) çok fena yaparlar bizle.
Fener'i gördü bugün çok fena patlayacaklar.
İyi tarafından bakıyorum tuttuğum takım bana daima umut vermiştir 96 dan beri izlerim aklım yeter yani o zamnlara hiç umudumu kesmedim kesmemde ve hamza hocaya kendimi bir gsli olarak borçlu hissediyorum prandelli kalsaydı şuan kulübün podolskiyi alacak parası bile olamayabilirdi ama çoğu taraftarımız doyumsuz bencil ve çabuk kanıyor biz iyi takımız ölümüz şampiyon oluyorsa bu sene daha iyi olacak inancım yüksek ikinci kamp dönemi bunu sinyallerini alırız.Transferdenden şüphem yok iyi adamlar alıncak.
Ölümümüz şampiyon oldu diye her sene mi olacak bu?
Bu istisnai bir durum. Prandelli hıyarını övermiş gibi olmayayım ama adam son yılların ortalama en iyi puanını topladı o takımla ligin o bölümüne kadar. Düşün yani ligin bu sezonki rezilliğini.
Bizim dolu kanayan yaramız var. Ne Hamza ne de onun üstündeki Cüneyt bunları görmüyor ya da daha vahimi olan görmek istemiyor.
Bu şekilde devam edersek çok pis tepetaklak olacağız.
Ayrıca ikinci kamp falan demişsin. Bu birinci kampımız tamamen boşa gitti. O kadar topçu deneyeceğim diye hepsini götürdü.
Bunlar zaten yetersiz ve yeteneksiz olduğu için 2-3 senedir oraya buraya kiralanıyor. Sen bunların neyini deneyeceksin? Tamamen zaman kaybı, o kıymetli zamanı başka şeylere harcasa daha iyi olmaz mı?
başlığın sir hamza hamzaoğlu olmasını öneriyorum
Son kısım Türkiyede olmaz , bu ülkede ne rezillikler yaşandı ama hepsi unutuldu hepsi iş buldu ,,Kovulup kahraman yapılmasın, beter ola ola sürüne sürüne istifaya zorlansın her maçta, her gün medyada. Başka hiç bir takımda çalışamayacak yüzle istifa etmek zorunda kalacak.
Bu kadar yalancı olmamalı bir adam.Gerçi babası Fatih neydi ki bu ne olsunDemek Fiorentina Gomez'e 9 m£ istiyordu fakat bjkye bonservissiz veriyorlar hee. Vay köylü kurnazı çapsız Hamza vaayy..