Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene ligte en çöp kadroyu kursak bile şampiyonuz

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca bugün carole i öne çekerek çok güzel bir iş yaptı tabi kimse bundan bahsetmez :) Neyse eksikleri görüyor oda bizim gibi transferde acele etmeyede gerek yok fb durumunda değiliz onlar doğru olanı yaptı fakat biz daha doğru ilerliyoruz kimse farkında olmasada şimdi şu takıma sag açık ve bir tane alternatif forvet takviyesi kesin şart tabi birde stoper lazım lider vasıflı bunlaar alınırsa önümüz açık ben cldende umutluyum tabi birazda rakiplere bağlı bişey ama geçen seneki gibi averaj takımı olmayacağız en azından ondan eminim. Lig bu sene daha zor olacak ama şampiyonluğun yine en büyük adayıyız bence ve çok tecrübeli bir takımız final maçlarının altından kalkarız yeterki abuk subuk puan kaybı olmasın şampiyon yine biz oluruz ve tabi birde olağanüstü olumsuz bir durum olmazsa inş gelecek daha iyi olacak bizim adımıza sadece bu transfer dönemini biraz mantıklı ve olumlu geçirelim panik transferi vs.yapmayalım.

Nasıl da herşeyi tozpembe görüyorsun arkadaş.

İyi tarafından bakıyorum tuttuğum takım bana daima umut vermiştir 96 dan beri izlerim aklım yeter yani o zamnlara hiç umudumu kesmedim kesmemde ve hamza hocaya kendimi bir gsli olarak borçlu hissediyorum prandelli kalsaydı şuan kulübün podolskiyi alacak parası bile olamayabilirdi ama çoğu taraftarımız doyumsuz bencil ve çabuk kanıyor biz iyi takımız ölümüz şampiyon oluyorsa bu sene daha iyi olacak inancım yüksek ikinci kamp dönemi bunu sinyallerini alırız.Transferdenden şüphem yok iyi adamlar alıncak.

Bugünde dengeleri bozmadık çok şükür.

J4LdOY.jpg

Son düzenleme:
İyi tarafından bakıyorum tuttuğum takım bana daima umut vermiştir 96 dan beri izlerim aklım yeter yani o zamnlara hiç umudumu kesmedim kesmemde ve hamza hocaya kendimi bir gsli olarak borçlu hissediyorum prandelli kalsaydı şuan kulübün podolskiyi alacak parası bile olamayabilirdi ama çoğu taraftarımız doyumsuz bencil ve çabuk kanıyor biz iyi takımız ölümüz şampiyon oluyorsa bu sene daha iyi olacak inancım yüksek ikinci kamp dönemi bunu sinyallerini alırız.Transferdenden şüphem yok iyi adamlar alıncak.

Ölümümüz şampiyon oldu diye her sene mi olacak bu?

Bu istisnai bir durum. Prandelli hıyarını övermiş gibi olmayayım ama adam son yılların ortalama en iyi puanını topladı o takımla ligin o bölümüne kadar. Düşün yani ligin bu sezonki rezilliğini.

Bizim dolu kanayan yaramız var. Ne Hamza ne de onun üstündeki Cüneyt bunları görmüyor ya da daha vahimi olan görmek istemiyor.

Bu şekilde devam edersek çok pis tepetaklak olacağız.

Ayrıca ikinci kamp falan demişsin. Bu birinci kampımız tamamen boşa gitti. O kadar topçu deneyeceğim diye hepsini götürdü.

Bunlar zaten yetersiz ve yeteneksiz olduğu için 2-3 senedir oraya buraya kiralanıyor. Sen bunların neyini deneyeceksin? Tamamen zaman kaybı, o kıymetli zamanı başka şeylere harcasa daha iyi olmaz mı?

Ölümümüz şampiyon oldu diye her sene mi olacak bu?

Bu istisnai bir durum. Prandelli hıyarını övermiş gibi olmayayım ama adam son yılların ortalama en iyi puanını topladı o takımla ligin o bölümüne kadar. Düşün yani ligin bu sezonki rezilliğini.

Bizim dolu kanayan yaramız var. Ne Hamza ne de onun üstündeki Cüneyt bunları görmüyor ya da daha vahimi olan görmek istemiyor.

Bu şekilde devam edersek çok pis tepetaklak olacağız.

Ayrıca ikinci kamp falan demişsin. Bu birinci kampımız tamamen boşa gitti. O kadar topçu deneyeceğim diye hepsini götürdü.

Bunlar zaten yetersiz ve yeteneksiz olduğu için 2-3 senedir oraya buraya kiralanıyor. Sen bunların neyini deneyeceksin? Tamamen zaman kaybı, o kıymetli zamanı başka şeylere harcasa daha iyi olmaz mı?

Kardeş bu bakış açısıyla alakalı bence biz burada seninle sabaha kadarda konuşsak kimsenin fikri gram değimez kamp olayı bence doğru hoca eldeki çöplere son bir şans tanıdı bunu iyi kullanan olursa en azından takım kazandırabilirm diye düşünmüştür ayrıca a2 den gelen gençlerde var bu adamları görebileceği yegane yer bu kamp dönemiydi en azından ne olduğundan tam emin olmuştur böylece.
Prandelli olmasaydı maçlara hocasız çıksak o puanı yine alırdık gelen giden 4 lük yaptı zaten sinirlerim hopluyor aklıma gelince utanmaz adam birde tazminat aldı bizden.

Kovulup kahraman yapılmasın, beter ola ola sürüne sürüne istifaya zorlansın her maçta, her gün medyada. Başka hiç bir takımda çalışamayacak yüzle istifa etmek zorunda kalacak.

Kovulup kahraman yapılmasın, beter ola ola sürüne sürüne istifaya zorlansın her maçta, her gün medyada. Başka hiç bir takımda çalışamayacak yüzle istifa etmek zorunda kalacak.
Son kısım Türkiyede olmaz , bu ülkede ne rezillikler yaşandı ama hepsi unutuldu hepsi iş buldu ,,
ama kendi kuyusunu kendi kazıyor farkında değil , eylem ve söylemleri ile o çok sevdiği yerli evlatlarına en büyük zararı verdiğinin dahi idrakinde değil !

Demek Fiorentina Gomez'e 9 m£ istiyordu fakat bjkye bonservissiz veriyorlar hee. Vay köylü kurnazı çapsız Hamza vaayy..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt