Turgut Öztürk
Kırmızı Üye
- 20 Nisan 2011
- 2.325
- 0
- 996
Gerisini okudun mu? (Zannetmiyorum.)Yabancı futbolu düşkünü ahaha sen git Eray, Yekta, Olcan ve Sabri gibi oyuncuların oynadığı seks filmini izle rahatlarsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerisini okudun mu? (Zannetmiyorum.)Yabancı futbolu düşkünü ahaha sen git Eray, Yekta, Olcan ve Sabri gibi oyuncuların oynadığı seks filmini izle rahatlarsın.
Burada bir bitmeyen, sizsiniz. Transfer yalaksı, yabancı futbolcu düşkünü, terbiyesiz, kıymet bilmez adamlarsınız. Tersinize bir şey yazanı ya kuş ya da aptal ilan ediyorsunuz. Hamza'da defolsun gitsin, yönetim de burada bizim bahsettiğimiz/savunduğumuz şey hiçbirisi değil. Takımın kadro yapısı Ünal AYSAL ve çevresindeki "yiyiciler" tarafından mahvedildi. Fatih TERİM her zamanki gibi yaklaşan fırtınayı görünce çekti, gitti. Finansal olarak bağımsızlığımızı kaybettik. Oyunculara bile borçlanarak maaş ödüyoruz, senet imzalıyoruz, vs. Bir lise geyiğidir, gidiyor. Stadın çatısı kapatılacaktı, güya kapatılmadı. Yiyenleri engelleyeceğini gelmeden ifade eden "Turgay KIRAN" kongrede seçtirilmedi. Anadolu kulüplerinden yapılan transferleri geçtim, Avrupa'dan "Aysal" vasıtasıyla gelen anlamsız transferlerin yarısında yolsuzluk döndü. Takımda ne kadar kalitesi yerlerde ama egosu tavan topçu varsa kol gibi kontratları sapladılar.Eldekileri bu maliyetlerle bir yere yollamaya kalksak talipleri çıkmaz, Melo bile kulüp bulamadı, o kontratla, geri döndü. Tutturmuşsunuz bir Hamza, bir Cüneyt... Yarın onun ikiside gider/kovulur. Burası Galatasaray kimler geldi, geçti. Ama bu mali yapı, yönetimsel yanlışlar, kulübün "abilerinin" vizyonsuzluğu düzelmez... Seçimlerde başa gerçekten iş yapacak adamlar geçirilmez. Galatasaray'ı önce "Galatasaraylılardan" kurtarmak lazım. Bunu göreceğinize yok Hamza, yok Cüneyt. Kuklalara saldırığ duruyorsunuz.Devam edin...
Yerli futbolcu düşkünü, Hamza-Cüneyt yalakası, herif seni.
Keşke yüzyüze de söylesen aynı şeyleri![]()
Onu gerçek hayatta karşılaşabilsek, görürdün. Ama çok önemli değil, sosyal medyada senin gibi tip çok.Sıkıyı görünce de geri vitese takıyorsunuz, çok karşılaştım.Oooo bordo klavyeli..
Onu gerçek hayatta karşılaşabilsek, görürdün. Ama çok önemli değil, sosyal medyada senin gibi tip çok.Sıkıyı görünce de geri vitese takıyorsunuz, çok karşılaştım.
Jem denen yetenek fakirinden kaç bin euro komisyon aldın?