hamdi-kurşun
Parçalı Üye
- 27 Şubat 2009
- 3.177
- 0
- 1.308
...
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimse o Komisyoncular , kimse o son zamanda türemeye başlayan transfer yalakaları hepsini öğütür bu forum merak etme sen.
Değerlendirme için çok erken adam geçen seneki başarısıyla burada olmayı hakediyor.yoksa benim de gönlümden sağ beke sağ açığa forvete defansa orta sahaya fırtına gibi adam alınsın ama T.direktörün fikirlerine geçen seneki başarısından ötürü saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum.Gidişattan memnun musun ?
Transfer sevici hamza düşmanı sende hoş geldinHahaha Sneijder düsmani Hamzasevici gelmiş.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Değerlendirme için çok erken adam geçen seneki başarısıyla burada olmayı hakediyor.yoksa benim de gönlümden sağ beke sağ açığa forvete defansa orta sahaya fırtına gibi adam alınsın ama T.direktörün fikirlerine geçen seneki başarısından ötürü saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum.
CL de tekrar 4lenmeye hazır mısın ?
,Geçiniz kardeş ben gs lisesi mezunuyum orada gördüğüm tek şey hizipçilik ve küçük olsun bizim olsun mantığıdır.Galatasarayı kuran belki mektebi sultaniyeddir lakin galatasarayı galatasaray yapan taraftardır..Eğer taraftar olmasaydı bugün vefa lisesinin vefasporundan yada istanbul erkek lisesinin istanbulsproundan farklı bir takım olmazdı..Dinazorların bu takımı hala dernek takımı olarak görmesi galatasarayı milim ilerletmez...
Ben 6 senedir burdayım zibidi, senin gibi çok gelip geçici transfer yalakası gördüm burda,hepsi zamanı gelince kuyruklarını da sıkıştırıp gittiler buradan.
Yabancı futbolu düşkünü ahaha sen git Eray, Yekta, Olcan ve Sabri gibi oyuncuların oynadığı seks filmini izle rahatlarsın.Burada bir bitmeyen, sizsiniz. Transfer yalaksı, yabancı futbolcu düşkünü, terbiyesiz, kıymet bilmez adamlarsınız. Tersinize bir şey yazanı ya kuş ya da aptal ilan ediyorsunuz. Hamza'da defolsun gitsin, yönetim de burada bizim bahsettiğimiz/savunduğumuz şey hiçbirisi değil. Takımın kadro yapısı Ünal AYSAL ve çevresindeki "yiyiciler" tarafından mahvedildi. Fatih TERİM her zamanki gibi yaklaşan fırtınayı görünce çekti, gitti. Finansal olarak bağımsızlığımızı kaybettik. Oyunculara bile borçlanarak maaş ödüyoruz, senet imzalıyoruz, vs. Bir lise geyiğidir, gidiyor. Stadın çatısı kapatılacaktı, güya kapatılmadı. Yiyenleri engelleyeceğini gelmeden ifade eden "Turgay KIRAN" kongrede seçtirilmedi. Anadolu kulüplerinden yapılan transferleri geçtim, Avrupa'dan "Aysal" vasıtasıyla gelen anlamsız transferlerin yarısında yolsuzluk döndü. Takımda ne kadar kalitesi yerlerde ama egosu tavan topçu varsa kol gibi kontratları sapladılar.Eldekileri bu maliyetlerle bir yere yollamaya kalksak talipleri çıkmaz, Melo bile kulüp bulamadı, o kontratla, geri döndü. Tutturmuşsunuz bir Hamza, bir Cüneyt... Yarın onun ikiside gider/kovulur. Burası Galatasaray kimler geldi, geçti. Ama bu mali yapı, yönetimsel yanlışlar, kulübün "abilerinin" vizyonsuzluğu düzelmez... Seçimlerde başa gerçekten iş yapacak adamlar geçirilmez. Galatasaray'ı önce "Galatasaraylılardan" kurtarmak lazım. Bunu göreceğinize yok Hamza, yok Cüneyt. Kuklalara saldırığ duruyorsunuz.Devam edin...