Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay dengeli bey nasılsınız ahenginiz bozulmasın dikkat edin bu aralar

Gidişattan memnun musun ?
Değerlendirme için çok erken adam geçen seneki başarısıyla burada olmayı hakediyor.yoksa benim de gönlümden sağ beke sağ açığa forvete defansa orta sahaya fırtına gibi adam alınsın ama T.direktörün fikirlerine geçen seneki başarısından ötürü saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum.

Denge çok önemli günümüz futbolunda. Teşekkür ederiz reyiz büyük katkı sağladın dünya futboluna.

Değerlendirme için çok erken adam geçen seneki başarısıyla burada olmayı hakediyor.yoksa benim de gönlümden sağ beke sağ açığa forvete defansa orta sahaya fırtına gibi adam alınsın ama T.direktörün fikirlerine geçen seneki başarısından ötürü saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum.

CL de tekrar 4lenmeye hazır mısın ?

Sezonu 2 kupayla bitirmesine ragmen, daha sezon baslamadan tum kredilerini tuketti. 2 kotu sonucta istifa diye inliyecek tum stad.

Her şey bağıra bağıra yaklaşırken ,yönetim ve teknik heyet yaklaşık 1,5 aydır bizle başak geçmiyorlarsa şayet, hala konuşmak için erken diyen taraftarları görmek şaşırtıcı.

Umarım gidişatında olduğumuz hazin son gerçekleşmez de sen de burada eski mesajları gösterip forum ahalisine saydırırsın falan...

Fbli Hamzaoglu, gecen sene ligi Fbye hediye etmek icin herseyi yapti. Muslera engelledi. Bu sene isini garantiye aliyor gibi görünüyor.

Sanki Gsyi gecen sene Hamzaoglu sampiyon yapti. Takima zarari faydasinin kat kat fazlasiydi.

,Geçiniz kardeş ben gs lisesi mezunuyum orada gördüğüm tek şey hizipçilik ve küçük olsun bizim olsun mantığıdır.Galatasarayı kuran belki mektebi sultaniyeddir lakin galatasarayı galatasaray yapan taraftardır..Eğer taraftar olmasaydı bugün vefa lisesinin vefasporundan yada istanbul erkek lisesinin istanbulsproundan farklı bir takım olmazdı..Dinazorların bu takımı hala dernek takımı olarak görmesi galatasarayı milim ilerletmez...

Uyduruk bir lise mezununa ,hatta bir kuşa benziyorsun.Yeni üyeliğinden durum belli zaten. Hiç kimse ne olursa olsun kulübün kurulduğu yere mektebi sultaniye demez. Bunu diyenler BJK ve FB taraftarlarıdır. Ne diyeyim yazık. Ben de GSL mezunuyum diyerek başlayan bir kuş yorumu.

Hamza hocayı eleştirenleri eleştirenlerin en önemli argümanı :
Geçen sene gelenden geçenden 4 yiyen, o boktan takımı şampiyon yapması....

Hah işte siz kendiniz itiraf ediyorsunuz arkadaş , o takım bugünkü ile aynı hala bir takviye yapılmadı, geçen seneki ile aynı duruma düşer diyoruz bizde..

NbYqUfF.png

Ama maalesef resimde de görüleceği üzere Ahenk uzmanı hocamızla bu iş olmaz..!
Adam o kadar paranın içinde kendi üzerinde bu ahengi yarattıysa ben daha da köylüme diyecek bir şey bulamıyorum..!

Bi bitmediniz lan, saksakci biatci herifler sizi. Onu yala bunu yala. Hamzaymis, Terimmis, hatta Manciniymis. Banane lan banane??

Bu kulübe kim zarar veriyorsa,kücük düsürüyor ve kücük DÜSÜNÜYORSA, defolup gitsin. Bu kadar basit.

Akhisar mi burasi? Koskoca Galatasaray'da oldugunu hala kavrayamadi bu adam.

Burada bir bitmeyen, sizsiniz. Transfer yalaksı, yabancı futbolcu düşkünü, terbiyesiz, kıymet bilmez adamlarsınız. Tersinize bir şey yazanı ya kuş ya da aptal ilan ediyorsunuz. Hamza'da defolsun gitsin, yönetim de burada bizim bahsettiğimiz/savunduğumuz şey hiçbirisi değil. Takımın kadro yapısı Ünal AYSAL ve çevresindeki "yiyiciler" tarafından mahvedildi. Fatih TERİM her zamanki gibi yaklaşan fırtınayı görünce çekti, gitti. Finansal olarak bağımsızlığımızı kaybettik. Oyunculara bile borçlanarak maaş ödüyoruz, senet imzalıyoruz, vs. Bir lise geyiğidir, gidiyor. Stadın çatısı kapatılacaktı, güya kapatılmadı. Yiyenleri engelleyeceğini gelmeden ifade eden "Turgay KIRAN" kongrede seçtirilmedi. Anadolu kulüplerinden yapılan transferleri geçtim, Avrupa'dan "Aysal" vasıtasıyla gelen anlamsız transferlerin yarısında yolsuzluk döndü. Takımda ne kadar kalitesi yerlerde ama egosu tavan topçu varsa kol gibi kontratları sapladılar.Eldekileri bu maliyetlerle bir yere yollamaya kalksak talipleri çıkmaz, Melo bile kulüp bulamadı, o kontratla, geri döndü. Tutturmuşsunuz bir Hamza, bir Cüneyt... Yarın onun ikiside gider/kovulur. Burası Galatasaray kimler geldi, geçti. Ama bu mali yapı, yönetimsel yanlışlar, kulübün "abilerinin" vizyonsuzluğu düzelmez... Seçimlerde başa gerçekten iş yapacak adamlar geçirilmez. Galatasaray'ı önce "Galatasaraylılardan" kurtarmak lazım. Bunu göreceğinize yok Hamza, yok Cüneyt. Kuklalara saldırığ duruyorsunuz.Devam edin...

Burada bir bitmeyen, sizsiniz. Transfer yalaksı, yabancı futbolcu düşkünü, terbiyesiz, kıymet bilmez adamlarsınız. Tersinize bir şey yazanı ya kuş ya da aptal ilan ediyorsunuz. Hamza'da defolsun gitsin, yönetim de burada bizim bahsettiğimiz/savunduğumuz şey hiçbirisi değil. Takımın kadro yapısı Ünal AYSAL ve çevresindeki "yiyiciler" tarafından mahvedildi. Fatih TERİM her zamanki gibi yaklaşan fırtınayı görünce çekti, gitti. Finansal olarak bağımsızlığımızı kaybettik. Oyunculara bile borçlanarak maaş ödüyoruz, senet imzalıyoruz, vs. Bir lise geyiğidir, gidiyor. Stadın çatısı kapatılacaktı, güya kapatılmadı. Yiyenleri engelleyeceğini gelmeden ifade eden "Turgay KIRAN" kongrede seçtirilmedi. Anadolu kulüplerinden yapılan transferleri geçtim, Avrupa'dan "Aysal" vasıtasıyla gelen anlamsız transferlerin yarısında yolsuzluk döndü. Takımda ne kadar kalitesi yerlerde ama egosu tavan topçu varsa kol gibi kontratları sapladılar.Eldekileri bu maliyetlerle bir yere yollamaya kalksak talipleri çıkmaz, Melo bile kulüp bulamadı, o kontratla, geri döndü. Tutturmuşsunuz bir Hamza, bir Cüneyt... Yarın onun ikiside gider/kovulur. Burası Galatasaray kimler geldi, geçti. Ama bu mali yapı, yönetimsel yanlışlar, kulübün "abilerinin" vizyonsuzluğu düzelmez... Seçimlerde başa gerçekten iş yapacak adamlar geçirilmez. Galatasaray'ı önce "Galatasaraylılardan" kurtarmak lazım. Bunu göreceğinize yok Hamza, yok Cüneyt. Kuklalara saldırığ duruyorsunuz.Devam edin...
Yabancı futbolu düşkünü ahaha sen git Eray, Yekta, Olcan ve Sabri gibi oyuncuların oynadığı seks filmini izle rahatlarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt