Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11214386_1025977760769849_7984935423130513813_n.jpg

Hocamız kupalarına evlatları gibi bakıyor.

:H:H:H

CMMrEKAXAAAHvM2.jpg

CL'de önümüze gelenden 4'er 5'er tane yemeye başladıktan sonra çıkıp "Pardon ya kadro eksikmiş, sezon ortasında oyuncu alırız olmadı." diyebilecek bir adam kendisi.

CL'de önümüze gelenden 4'er 5'er tane yemeye başladıktan sonra çıkıp "Pardon ya kadro eksikmiş, sezon ortasında oyuncu alırız olmadı." diyebilecek bir canlı kendisi.
Aynı zamanda bu dediğini yalayıp yutup binbir bahaneyle biat'a devam edecek taraftarların bulunduğunu bilen canlıdır kendisi !

Zor dan ziyade bence imkansiz. Bizim bu futbol anlayisimiz ile, biraz eli ayagi düzgün takim bizi rahatca yener.

Öyle büyük takim olmasina gerek yok. Onun icin CL de 3.olup AL'ye kalsak bile tipki Fenerde oldugu gibi pisirik takimlar cekmemiz lazim Pilsen gibi falan yoksa orada ilerlemesi bile zor.

Hangi yıldız bu sezon lige damgasını vurur?

Hamzaoğlu:Muslera bu sezona da damga vurur.
Güneş: Bizden çıkar
Şota: Mbia
Pereira: bizden biri

Hoca demek istiyor ki biz her zamanki gibi b.k gibi savunma yaparız, Muslera bizi kurtarır.

Son düzenleme:
Zor dan ziyade bence imkansiz. Bizim bu futbol anlayisimiz ile, biraz eli ayagi düzgün takim bizi rahatca yener.

Öyle büyük takim olmasina gerek yok. Onun icin CL de 3.olup AL'ye kalsak bile tipki Fenerde oldugu gibi pisirik takimlar cekmemiz lazim Pilsen gibi falan yoksa orada ilerlemesi bile zor.

Hamza saçmalıyor Can zaten bunda hemfikiriz de futbol da sadece teknik taktik değil işte,ŞL'de belki bu işlemez güç farkı muazzam ama AL'de ben ilerleyebileceğimizi düşünüyorum.Hamza'yla mutlaka Avrupa Ligi denemek lazım,zaten muhtemelen de Şubat'ta kalırız oraya.

Hamza saçmalıyor Can zaten bunda hemfikiriz de futbol da sadece teknik taktik değil işte,ŞL'de belki bu işlemez güç farkı muazzam ama AL'de ben ilerleyebileceğimizi düşünüyorum.Hamza'yla mutlaka Avrupa Ligi denemek lazım,zaten muhtemelen de Şubat'ta kalırız oraya.

Aynen UEFA'da ilerlemeyi özledik.

5-6 yıldır katılamıyoruz,bir girebilsek bence iyi işler yapabiliriz.

Son senelerde UEFA'da ilerlemek iyice kolaylaştı.Büyük takımlar pek takmıyor.Dnipro final oynadı.Aykut malıyla Fener yarı finale kadar geldi.

Katılırsak çeyrek final yaparız diyorum ben.Zaten 3. olursak son 32'den katılıyoruz.2 tur atlarsak çeyrek final oluyor.Zor değil bence.

Son senelerde UEFA'da ilerlemek iyice kolaylaştı.Büyük takımlar pek takmıyor.Dnipro final oynadı.Aykut malıyla Fener yarı finale kadar geldi.

Katılırsak çeyrek final yaparız diyorum ben.Zaten 3. olursak son 32'den katılıyoruz.2 tur atlarsak çeyrek final oluyor.Zor değil bence.

UEFA'da çeyrek final falan bana göre başarı değil de,bu kadroyla bu anlayışla başarı olur bence.Ha ben o hava yakalanırsa çeyrek finalden de ötesinin görülebileceğini düşünüyorum.Zaten bir şekilde finale kalırsak kupayı alırız her türlü. :D Sonra da seneye tekrar Şampiyonlar Ligi,ligde şampiyonluk sadece lig için önemli olur ŞL için önemli olmaz. :D

Dnipro'nun ki pek takmama değil,takım savunmasını iyi yapıyor Dnipro.Napoli elenecek olsa erken elenirdi 2-3 sene önceki gibi,yarı finale kadar gelip boşvereceklerini sanmam.

Son düzenleme:
Avrupa Ligi'ne kalıp kupayı tekrar zorlamamızı isterim şahsen de o zaman Hamza iyice imparatorluğunu ilan eder. Kafa yapısı düzelecekse ilan etsin, benim açımdan sorun değil de bakkala giden teyze gibi "ne ucuzsa onu alacağım" mantığıyla bakıyor transfere adam. :D "Transferlere göre kadromuz şekil alacak" deyip, 5 dakika sonra "4231 oynayacağız" diyor. Podolski ile ilgilenmediğinden bahsetmesi vs vs... Bi acayip. :D

Avrupa Ligi'ne kalıp kupayı tekrar zorlamamızı isterim şahsen de o zaman Hamza iyice imparatorluğunu ilan eder. Kafa yapısı düzelecekse ilan etsin, benim açımdan sorun değil de bakkala giden teyze gibi "ne ucuzsa onu alacağım" mantığıyla bakıyor transfere adam. :D "Transferlere göre kadromuz şekil alacak" deyip, 5 dakika sonra "4231 oynayacağız" diyor. Podolski ile ilgilenmediğinden bahsetmesi vs vs... Bi acayip. :D

Fatih Terim UEFA'yı alıp gitmişti.Hamza alırsa en az 3-4 sene daha kalır bence adamın yurtdışı gibi bir niyeti hedefi falan yok. :D

göz göre göre manevi evladi olan uguru da aldirdi takima

Ne Uefasi beyler kendinize gelin Gs sampiyonlar ligi takimidir ne diyor Gokhan Zan reis bogulacaksak buyuk denizde bogulalim burdan tum italyanlara sesleniyorum akilli olsun herkes !

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne Uefasi beyler kendinize gelin Gs sampiyonlar ligi takimidir ne diyor Gokhan Zan reis bogulacaksak buyuk denizde bogulalim burdan tum italyanlara sesleniyorum akilli olsun herkes !

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aga orası öyle de Avrupa'dan bi kupa daha alsak fena olmaz mı? 15 sene oldu, tazeleyelim. Hem Süper Kupa'yı da alırsak iyi prestij olur :ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt