Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aykut Uefa'da yari final oynadi.Kura baliyla Uefa'yi alabilir ciddiyim.

Aykut Uefa'da yari final oynadi.Kura baliyla Uefa'yi alabilir ciddiyim.

kura bali bile olsa yolun sonu grup sonuncusu, su oynadimiz futbola bizi avrupda maymuna ceviriler. takimin her yerinde eksik var herkes görüyor tek bir hoca inat ediyor almamak ugruna yada aldirilmiyor baskan tarafindan

kura bali bile olsa yolun sonu grup sonuncusu, su oynadimiz futbola bizi avrupda maymuna ceviriler. takimin her yerinde eksik var herkes görüyor tek bir hoca inat ediyor almamak ugruna yada aldirilmiyor baskan tarafindan

4. torbada 4 kotu takim olacak.Onlardan biri gelirse 3. oluruz.

Muslera-
xxx-(ched-semih-hakan)-xxx-Telles
Selçuk-xxx
Yasin(xxx)---Wes---Poldi
xxx

anca bunla kendini kurtarır hoca.hazin son gelecek yoksa eninde sonunda
Acil İyi forvet,iyi ön libero,iyi sağbek
Sonra İyi stoper , yedek kanat.
Kadro Böyle olacak
Yedeklerde:xxx,Hakan,Semih,Carole,Jose,Bilal,xxx,Gümüs,Burak
Acilinde acili 3 Mevki var. Önlibero,Forvet,Sağbek.

1 sezonda 3 kupa.

Başkası daha iyisini yapana kadar en iyisi bu.

Bir de transfer yaptırsan hocam...

artık kendisi de "bu takımla bile başarıyı sürdürelebilir kılacağım, rüştümü ispatlayıp kapakları takacağım" hayalinin ulaşılmaz olduğunu anlamaya başladı sanırım

istediği oyunun bu topçularla oynanması konsol oyunlarında bile zor

yarından tezi yok transfer istemeye başlar

hoca sabri sevdasından vazgecip sağbek istese o bile yeter stoper forvet filan istemiyoruz yeter ki çağa ayak uydurabilen yetenekli bir sağ bek transferi olsun

Cikan her oyuncuya el uzatmaktan vazgecmesi lazim.O zaman fazla goze batmaz oyuncu tepkileri.

hayirdir hamza 1.5kg yürek mi yemis? son aciklamalarina bakilirsa

Hamza Hamzaoğlu: "Ibrahimovic'i taraftar istiyor. O, kimsenin hayır demeyeceği bir oyuncu ama her şeyin bir bedeli ve uyumu var." [trtspor]
Hamza Hamzaoğlu: "Bunları düşünerek transfer yapmak zorundayız. Almış olsak kadromuza renk katar, taraftar da mutlu olur." [trtspor]
Hamza Hamzaoğlu: "Kendisiyle hiç görüşmedik ama gelirse de hayır demeyiz. Volkan Şen ile ilgili bir düşüncemiz olmadı." [trtspor]

+ dünkü macta buraki oyundan almak?

belliki canli sikilmis artik hamzanin topu yönetime atmis.

Elestirenler kuş degil hepimiz elestiriyoruz gayet normal ama istifa diyenler haksız

Moderatör tarafında düzenlendi:
3 kupa aldı diye savunuluyor ama şimdiye kadar takıma ne kattı tartışılır.Prandelli faciasından sonra geldiği için takımda bir hava oluştu ve birazda gazla ve Muslera,S10 ve Yasin'in bireysel çabalarıyla bu kupaları aldık.Mesela teknik,taktik konusunda takıma hiçbir şey katmadı,oyuncu değişiklikleri rezalet,
transfer dönemindeki açıklamaları ve icraatları rezalet,forma adaleti olmaması rezalet.Ayrıca ben Hamza Hamzaoğlu'nun futboldan ve futbolcudan anladığını da düşünmüyorum.Hikmet Karaman bile Hamza'dan daha iyi bir hocadır.

Futbol da iste bazen oluyor böyle sansli seyler. Chelsea nin en kötü döneminde gidip her mac berbat oynayip Sampionlar Ligini kazanmasi, ne dogru dürüz TD vardi o sene, nede futbol oynuyorlardi. Bayern e karsi son dakika gol attip, Penaltilar da yendiler.

Simdi üc tane kupa aldi diye, ben ona hala TD diyemem. 10 Aydir burda, hala ilk geldigi gün gibi ayni berbat futbolu izliyoruz. Hic bi gram ilerleme yok, bireysel yetenekler ile maclari kazaniyoruz, takim olarak degil. Diyelim Türkiye Kupasi Rakip 5 atacak iken, gidip sen 3 atip yeniyorsun. Dün de yine sen Yasin in bireysel atagi ile Gol attin, baska bisey de yapamadin. Gol 30 Dakikkada geldi, ve senin Sut sayin 5, rakibin 18. Sancan ki Onlar Galatasaray, biz de Bursayiz. Bu böyle gitmez, ve gidemez de. Takimin hala bir Plani yok.

Dikkat ile izledim, Podolski kan kusuyordu, ellinle orta saha yi yani Bilal ile Selcuk a diyordu herkes ordan yürüyerek geciyor diye. Hamza bunu gördü mü ? Sanmiyorum. Bilal ve Selcuk full oynadilar. Sabri utanmasa hic geri gelmicek, sanki Pasam Cristiano Ronaldo sag acik. Illa assist yapma pesinde, öyle bende assist sayimi yükseltirim, sol bek ten bi gecic geldi mi dogru dürüz ?. Takim yine tikaniyor. Burak a bisey bile demek istemiyorum, Sanki bu da Ruud Van Nistelrooy da, bu da eli belinde gezsin, bi Hava topu bile alamadi, bos kaleye top yollayamayan, top onda bile olsa rakibe faul cikaran, ofsayt i hala cözememis yeteneksiz bir futbolcu.

Bu ne Fener de Futbolcuydu, ne BJK, ne TS de, nede bizde, hep dandik birisi. Ya Avrupalli takimlar aptal mi bunu alsinlar ? Bunu canli izleyen ve begenen varsa, yaziklar olsun diyorum okadar. Kalenin dibinde bekleyip bende gol atarim, Elmander e can kurban olsun, gelse simdi yine bundan fazla katki verir. Kimlere düstü bu lakap Kral ya ?

Tam F.T kafası var adamda. Oyun azıcık sıkıştımı hemen taktiği 4-4-2'ye getir Wesleyi oyundan al Umutu sok pres yapsın. Oda aynısını yapardı,veya Amrabatı alırdı forvette oynatmaya çalışırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt