Futbol da iste bazen oluyor böyle sansli seyler. Chelsea nin en kötü döneminde gidip her mac berbat oynayip Sampionlar Ligini kazanmasi, ne dogru dürüz TD vardi o sene, nede futbol oynuyorlardi. Bayern e karsi son dakika gol attip, Penaltilar da yendiler.
Simdi üc tane kupa aldi diye, ben ona hala TD diyemem. 10 Aydir burda, hala ilk geldigi gün gibi ayni berbat futbolu izliyoruz. Hic bi gram ilerleme yok, bireysel yetenekler ile maclari kazaniyoruz, takim olarak degil. Diyelim Türkiye Kupasi Rakip 5 atacak iken, gidip sen 3 atip yeniyorsun. Dün de yine sen Yasin in bireysel atagi ile Gol attin, baska bisey de yapamadin. Gol 30 Dakikkada geldi, ve senin Sut sayin 5, rakibin 18. Sancan ki Onlar Galatasaray, biz de Bursayiz. Bu böyle gitmez, ve gidemez de. Takimin hala bir Plani yok.
Dikkat ile izledim, Podolski kan kusuyordu, ellinle orta saha yi yani Bilal ile Selcuk a diyordu herkes ordan yürüyerek geciyor diye. Hamza bunu gördü mü ? Sanmiyorum. Bilal ve Selcuk full oynadilar. Sabri utanmasa hic geri gelmicek, sanki Pasam Cristiano Ronaldo sag acik. Illa assist yapma pesinde, öyle bende assist sayimi yükseltirim, sol bek ten bi gecic geldi mi dogru dürüz ?. Takim yine tikaniyor. Burak a bisey bile demek istemiyorum, Sanki bu da Ruud Van Nistelrooy da, bu da eli belinde gezsin, bi Hava topu bile alamadi, bos kaleye top yollayamayan, top onda bile olsa rakibe faul cikaran, ofsayt i hala cözememis yeteneksiz bir futbolcu.
Bu ne Fener de Futbolcuydu, ne BJK, ne TS de, nede bizde, hep dandik birisi. Ya Avrupalli takimlar aptal mi bunu alsinlar ? Bunu canli izleyen ve begenen varsa, yaziklar olsun diyorum okadar. Kalenin dibinde bekleyip bende gol atarim, Elmander e can kurban olsun, gelse simdi yine bundan fazla katki verir. Kimlere düstü bu lakap Kral ya ?