Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burasi GALATASARAY , Akhisar Belediyespor degil !!

NE OLUR ISTIFA ET ! KURTULALIM SENDEN !

Sakin ol Aziz Başkan

Pardon renktas ama bunlari gördükçe sinir oluyorum. Yapilacak o kadar is varken bunlar hiç birini beceremiyor, ona kiziyorum. Bir insan nasil yeni bir sag bek istemez ? Sabri ve Tarik toplasan yarim bir sag bek etmez ! Forvet desen, Burak, tek forvet oynayamaz, ve yedegi Umut, resmen rezalet.

Hani söz vermisti Dursun, ilk önce stadin çatisi yapilacak diye ? Hani metro baglantisi lig baslamadan geri açilacakti? Hani transferler ? ( Sag bek, stoper, forvet ). Nesye ben biraz çikiyorum.

Son düzenleme:
Pardon renktas ama bunlari gördükçe sinir oluyorum. Yapilacak o kadar is varken bunlar hiç birini beceremiyor, ona kiziyorum. Bir insan nasil yeni bir sag bek istemez ? Sabri ve Tarik toplasan yarim bir sag bek etmez ! Forvet desen, Burak, tek forvet oynayamaz, ve yedegi Umut, resmen rezalet.

Hani söz vermisti Dursun, ilk önce stadin çatisi yapilacak diye ? Hani metro baglantisi lig baslamadan geri açilacakti? Hani transferler ? ( Sag bek, stoper, forvet ). Nesye ben biraz çikiyorum.

Mali Dengeler ... Evlatlarımız...

Vizyonsuz herif. Ulan maç 1-1 olmuş. Momentum bize geçmiş. Ne diye Olcan'ı Jem'i sürüyorsun sahaya ? İstifa istifa istifa !

Madridden akhisara uç istye gelme. ISTEMIYORUZ seni ok.

s900x600_a17129_Honing%20in%20pot%20met%20honinglepel.jpg

hoca adam aldır, aksi halde bütün enkaz üzerine kalacak.diğeri zaten hotelleriyle hayatına devam edecek ama muhtemel başarısızlık senin kariyerini doğrudan etkileyecek.

Yorumları okuyunca Lucescu'nun büyük sözü aklıma geliyor. Köpekler istedi diye atlar ölmez. Bugün oyun umut verici idi ama halen 3 bölgede oyuncuya ihtiyaç var. Birde marabalara kendini beğendirmek için anlamsız açıklamalar yapmasan çok iyi olacak. Başkalarına beğendirilmek için yapılan faaliyetler başarısızlıktan başka birşey getirmez.

O kadar kolluyordum hocayı ama aga 1-1 olmuş iyi oynuyoruz neden çıkarırsın Sneijder'i, Poldi'yi kusana kadar oynatcaksın bunları.

maç 1-1 iken as oyuncularımızı çıkarmasını çoğu kişinin aksine mantıklı buldum. daha ligin başındayız, oyuncuların kondisyonları full değil, 3 gün önce maç yapmışlar ve pazartesi bir maçımız daha var ki şuan oynadığımız tenekesine maçtan çok çok daha önemli bir maç. puan kaybı durumunda daha 2. haftadan 4-5 puan geri düşmek pek de hoş bir durum olmasa gerek. ayrıca da her maçta olduğu gibi sakatlanma riski de var. sonuç olarak eleştirmek için eleştirmeyelim lütfen, az mantıklı düşünüp sonra eleştirelim.

Son düzenleme:
Maç 1-1 olduktan sonra oyunu maf etti yaptığı değişiklerle.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hamza bi şekilde Fenerin başında olaydı ,bize yaptığı en büyük kıyak olurdu. Bu kadar vizyonsuzluk olmaz.
Hamza nın yıldız futbolcu yönetme kapasitesi yok. Kendi de biliyor bunu. Ona ses çıkarmayacak Akhisardaki talebeleri lazım, ancak bu taraftar Akhisarı sarı kırmızı forma ile izlemek istemez, bunu kaldırmaz. Bunu aklına sok. Sneijder, Burak, Melo gibi adamları bile yönetemiyor. İbra yı parasal olarak alamayacağımızı sanmıyorum, Hamzanın istemediğini düşünüyorum, İbrayı nasıl yönetecek, Sneijder bile elini sıkmadı, İbra hiç sallamaz..

Skor 1-1 olunca oyun kendi açısından riske girdi tabi. (Real'e hizmet ettiği için) bu sebepten dolayı Podolski, Sneijder gibi gol üretebilecek adamları derhal oyundan aldı, Jem, Olcan gibi adamları doldurdu sahaya. Böylelikle aradığı ikinci golü geç de olsa buldu ve kupaya uzandı :)

Levent Tüzemen Melo'yu oyunculardan özür diletmek için oynatmıyor dedi. Doğrumu bilmem. Doğruysa hoca çok büyük akılsızlık yapıyorsun. Özür dilemesini istiyorsan. Adama yaptığı yanlışı anlat. Özür dilemesini söyle dilesin. Ders vereceğim diye insan kendi ayağına kurşun sıkarmı.

Bakın beyler bu bir hazırlık maçıydı, adam tabi oyuncuları değiştircek deneyecek vs, anlam veremediğim bu kadar güzel bir futbolu nasıl olurda bu kadar acımasız eleştirirsiniz. Lan Ronaldo 3-4 net kaçırdı diyor biri, bizimde kaçırdığımız 3-4 net pozisyon var onları neden söylemiyorsun? Futbol yeri geldimi de şans oyunudur evet. Bence bu takım avrupa da başarılı olur bu oyunla, ligi de alır. Ama Sabri'nin yerine iyi bir bek şart. Sabri olsa olsa alternatif olur o kadar.

Sistem konusunda bi karar vermeli.

Yasin'in solda oynadigi bir 4-2-3-1 mi yoksa real macinda oldugu gibi cizgilerde merkez özelligi olan colak ve Sneijder'li 4-4-1-1 mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt