Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıldız olarak bir Sneijder var. O da gönderilirse daha rahat idare edebilecek takımı beyimiz.

Küçük kafalı küçük hoca.

AMA BEN 3 KUPALIYIM diye ağlarsın.

Mbiayi niye aldırmadın be.

Moderatör tarafında düzenlendi:
transfer dönemi başı tepki gösteren taraftardan aydın ve sabişin intikamını sağlam aldı. inş. hıncını almıştır gözü döndüyse muslera ve sneijder'e kadar yolu var bu işin.

Son düzenleme:
Bu yalancı hain Konya maçı sonunda Telles de Melo da kalacak dememişmiydi? Melo da tam emin değilim ama tellesi duyduğuma eminim.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

kimse ayrılmayacak dedi. üstüne basa basa söyledi.
Adam sağlıklı değil.
zaten daha evvel belliydi sürekli demeçlerini çoğul konuşarak veriyordu alakasız bi şekilde.

Ben bunu da aşan bir durum olduğunu düşünüyorum bu transferlerin ancak yine de ağırlığını koyacaksın koyamıyorsan defolup gideceksin. Hala arkalarını topluyor savunuyor saçma sapan açıklamalar yapıyor.

Muslera'yı da sat Cenk var
Chedjou'yu da sat Semih var
Sneijder'i de sat Emre var
Burak'ı da sat Umut var

satabiliyorsan kulübü de sat Akhisar var.

Sonra bir de ağlıyor 3 kupa aldık eleştiriden kurtulamadık diye böyle devam edersen 3 değil 33 kupa da alsan bu taraftar senden nefret etmeye devam eder.

tumblr_m4ub47xNIY1rruti8o1_500.jpg

Yönetimi koruyayım ayağına taraftarı karşısına aldı da ilk başarısızlıkta o yönetim ipini çekecek.

Burak'ı yollamadın bari Umut'u oynatma lan.

Tebrikler, Bilal ve Jem'e kadroda yer acmayi basardin. Bugunun keyfini cikar, 5 hafta sonra zirlayarak gideceksin.

Tebrikler, Bilal ve Jem'e kadroda yer acmayi basardin. Bugunun keyfini cikar, 5 hafta sonra zirlayarak gideceksin.

Öyle bir ağlasın ki ömrü boyunca unutamasın . 3 aydır kan ağlattı bize insan bu kadar yalancı haysiyetsiz olamaz.Hatta bizim saf taraftarımız adam gibi protesto etse 5 haftayı bile bulmaz bu çapsızın gidişi

sonuçta hayal ettiğin kadroya kavuştun bundan sonra bahanen de kalmadı görecez bakalım neler yapacaksın

Merak ediyorum ŞL'de ne yapacağız?
valla sarper sakatlık ve cezalı hiç olmayacak !! denayer carole jose gross takıma büyük katkı verecek !! poldi ayakta uyuyan halinden benim hayran olduğum poldiye dönüşecek !! sneijder sözleşmesi uzatılmamasına rağmen bunu kafaya takmayıp inanılmaz oynayacak !!! dengetör umut aşkından sabri aşkından vazgeçecek !! sinan gümüş ün takımda olduğunu hatırlayacak !! muslera geçen seneki panter konumuna gelecek !! tüm bu unsurlar gerçekleşirse gruptan lider bile çıkarız !!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt