Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biatçıları bekliyoruz. Ama neredeler haberi olan var mı?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

21 Yaşında iken fanatik fenerli bir kuş olan ,,
birde küçükken fenerli diye savunuyorlardı bunu ,,
geçen sene 4. yıldızı fenere taktırmak için elinden geleni yaptı ama başarılı olamadı ,
Galatasaray arması bunu ezdi ,,
ama bu yaz 3 ayda gelmiş geçmişin tamamının intikamını aldı gelcek birkaç senemizin canına ot tıkadı ,,

Bu saatten sonra son 1 senede olduğu gibi gelecek saha içi başarılar hazmanın suratına vurulmuş şaplaklar olacaktır , Galatasaray armasının formasının isminin olduğu her yerde ümit vardır , bunu Hamza dahi engelleyemez !!

Moderatör tarafında düzenlendi:

Burdayız.

hamza-hamzaoglu-3-kupa-yetmez-1166473-664x354.jpg

Her zaman ki gibi:

3+monkeys+3.jpg

Mersin macini alirsak yine ortaya cikarlar Hamza kapaklari takti diye, ama bilmiyorlar ki Hamza aylardir bunlara takiyor o kapaklari.

Her zaman ki gibi:

3+monkeys+3.jpg

Mersin macini alirsak yine ortaya cikarlar Hamza kapaklari takti diye, ama bilmiyorlar ki Hamza aylardir bunlara takiyor o kapaklari.
Bu saatten sonra bu hain zor maç alır. Buna biat edende en az onun kadar haindir gözümde!

Bu saatten sonra bu hain zor maç alır. Buna biat edende en az onun kadar haindir gözümde!

Abi adam bal küpü gibi gercekten. Bundaki sansi ben kimsede görmedim daha. Baksana CL de bile lokum gibi bir gruba düstü.

Konya macinda Konya biraz becerikli olsa bizi rahat yenerdi, skor kimseyi kandirmasin (biatcilar haric). Aslinda gecen senenin özeti, biz cogu maci rakiplerin beceriksizligi yüzünden aldik.

Öyle inanilmaz pozisyonlar kacirdilar ki.. Ama bunu görmek istemeyenler var hala, en basta da Hamza denen hain. Konya macindan sonra buna bir haller olmus, ona buna laf atiyordu, berabere bitseydi mac görürdüm ben onun havasini. Aklinca taraftarlara atar yapiyor capsiz herif.

Abi adam bal küpü gibi gercekten. Bundaki sansi ben kimsede görmedim daha.

Konya macinda Konya biraz becerikli olsa bizi rahat yenerdi, skor kimseyi kandirmasin (biatcilar haric). Aslinda gecen senenin özeti, biz cogu maci rakiplerin beceriksizligi yüzünden aldik.

Öyle inanilmaz pozisyonlar kacirdilar ki.. Ama bunu görmek istemeyenler var hala, en basta da Hamza denen hain. Konya macindan sonra buna bir haller olmus, ona buna laf atiyordu, berabere bitseydi mac görürdüm ben onun havasini. Aklinca taraftarlara atar yapiyor capsiz herif.
Çekirge bir kere zıpladı kardeşim. O şansıno Athletico'ya tuttursunda göreyim.

2 zıplama hakkı kaldı, sonrasında zaten biz zıplatacağız.

Hamza büyüklüğü ve sevgisi başka bir şey Zaim hocam onun adı konamaz. :asd22:
sarper dengetördeki yüksek sanatsal ışığı gördü !! dengetörün kadro seçimindeki incelik o denge derken ki dudaklarındaki ifade :) haklı olarak sarper üstad da bir sanatsever olarak kayıtsız kalamadı bu görsel şölene !!!

Çekirge bir kere zıpladı kardeşim. O şansıno Athletico'ya tuttursunda göreyim.

2 zıplama hakkı kaldı, sonrasında zaten biz zıplatacağız.

Yok be Zaim hocam maksimum 7 puan alıp 3. oluruz bu grupta.Benfica da Atl de deşer bizi.

bu herifte bu şans olduğu sürece clde gruplardan cıkar çeyrek finalde yine schalke gibi bir takım çeker şans ile onu da geçer bir çeyrek final daha oynatır bize hazırlıklı olun

bu kadar kötü bir yönetim ile hicbir kalite yabancı hoca calısmaz, bu bir gercek.

hamza'nın sucu ??

yönetimin kuklası olmak. adam gibi cıkıp bu kadro bana yetmez dedim yönetim yetin dedi, bu kadro ile basarı beklemeyin Gs taraftarı dese kimse tek kelime etmezdi.

bu kadar kötü bir yönetim ile hicbir kalite yabancı hoca calısmaz, bu bir gercek.

hamza'nın sucu ??

yönetimin kuklası olmak. adam gibi cıkıp bu kadro bana yetmez dedim yönetim yetin dedi, bu kadro ile basarı beklemeyin Gs taraftarı dese kimse tek kelime etmezdi.

hamzanin sucu mal mal aciklamalar yapmak hadi aciklamalara ok diyelim kulubun icinde bulundugu durumu medyaya kotu yansitmak istemiyo diye bi saflik ornegi sergileyelim. ama sahaya surdugu sacma salak kadrolardan sonra hamzanin tek sucu yonetimin kuklasi olmak demek de ayri bi saflik ornegi yanlis anlamazsan. kotu niyetle soylemiyorum. neyse iste hamzanin sahaya surdugu kadro dizilis umutun oynamasi gibi seyler ortadayken sucsuzmus gibi gostermeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt