- 22 Temmuz 2011
- 2.304
- 177
- 1.023
Biatçıları bekliyoruz. Ama neredeler haberi olan var mı?
TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
harbiden sağlam geçirdi fenerli hamzaBir sezon kredisi olmalı , kendi takımını kurmalı , transfer dönemini geçirmeli ,,
değilmi beyler ,,
geçirdi ama kime geçirdi belli !
Sen zaten önlerinde bayrak sallayanları oldun SarperBurdayız.
![]()
dondurma yalıyorlardır.Biatçıları bekliyoruz. Ama neredeler haberi olan var mı?
Bu saatten sonra bu hain zor maç alır. Buna biat edende en az onun kadar haindir gözümde!Her zaman ki gibi:
![]()
Mersin macini alirsak yine ortaya cikarlar Hamza kapaklari takti diye, ama bilmiyorlar ki Hamza aylardir bunlara takiyor o kapaklari.
Bu saatten sonra bu hain zor maç alır. Buna biat edende en az onun kadar haindir gözümde!
Çekirge bir kere zıpladı kardeşim. O şansıno Athletico'ya tuttursunda göreyim.Abi adam bal küpü gibi gercekten. Bundaki sansi ben kimsede görmedim daha.
Konya macinda Konya biraz becerikli olsa bizi rahat yenerdi, skor kimseyi kandirmasin (biatcilar haric). Aslinda gecen senenin özeti, biz cogu maci rakiplerin beceriksizligi yüzünden aldik.
Öyle inanilmaz pozisyonlar kacirdilar ki.. Ama bunu görmek istemeyenler var hala, en basta da Hamza denen hain. Konya macindan sonra buna bir haller olmus, ona buna laf atiyordu, berabere bitseydi mac görürdüm ben onun havasini. Aklinca taraftarlara atar yapiyor capsiz herif.
Sen zaten önlerinde bayrak sallayanları oldun Sarper![]()
Gerçek Galatasaray taraftarı onun adını HAİN koyalı bayağı oldu Sarperim.Hamza büyüklüğü ve sevgisi başka bir şey Zaim hocam onun adı konamaz. :asd22:
sarper dengetördeki yüksek sanatsal ışığı gördü !! dengetörün kadro seçimindeki incelik o denge derken ki dudaklarındaki ifadeHamza büyüklüğü ve sevgisi başka bir şey Zaim hocam onun adı konamaz. :asd22:
Çekirge bir kere zıpladı kardeşim. O şansıno Athletico'ya tuttursunda göreyim.
2 zıplama hakkı kaldı, sonrasında zaten biz zıplatacağız.
bu kadar kötü bir yönetim ile hicbir kalite yabancı hoca calısmaz, bu bir gercek.
hamza'nın sucu ??
yönetimin kuklası olmak. adam gibi cıkıp bu kadro bana yetmez dedim yönetim yetin dedi, bu kadro ile basarı beklemeyin Gs taraftarı dese kimse tek kelime etmezdi.