Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ulan adi herif elime verseler parçalarim seni. Fenerli hain seni. Ulan neyi bekliyorsun oyuncu degişikligi için. Mal mal maç sonu yorumla şimdi. aglaya aglaya gitmen için dua ediyorum 3 kupali dengesiz.
Sana henüz ambalajı açılmamış, mis gibi plastik kokan, gün yüzü görmemiş, ağza alınmamış ve muhtemelen insanlık tarihi boyunca asla ağza alınamayacak cinsten küfürler ediyorum sayın saha kenarı direği.
Prandelli bile daha iyi teknik direktörmüş bundan.Özür diliyorum kendisinden.Adam saçmalasa bile bişeyler yapmaya çalışıyodu.Onun da Allah belasını versin o ayrı tabi.3 kupa bilmemne ayaklarına girmesin kimse.neyin nolduğunu herkes görüyo.Takke düştü kel göründü hepsi bu.
arkadas tam bir stand upci, gol gerekli ve dakika 80 gecmis hala yeni oyuncu girdirmedi neyi bekledi bilmiyorum, istifa edecek kadar gururlumusun? hic sanmiyorum sende gurur olsa seni takmayan yönetim ve futbolcular yüzünden istifa ederdin ama dogru money talks
Haydi çomarım hak ettiğin yere dönme vaktin geldi o sığ düşüncelerin ve örümcek kafanla. Biz sana fazlayız. Seni her zaman sabote ettiğin en az 1 yılımızla hatırlayacağım keza geçen sene bir katkın yoktu oynadığımız bundan farklı değildi.
Son 5 dakikaya kadar oyuncu değiştirmemenin izahı olmaz. Takımın oyun mentalitesi diye bir şey yok. Takım ne fizik, ne taktik anlamda bir şey veremiyor. Antrenörsüz gibiyiz resmen.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.