Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç sonu açıklaması muhtemelen ikinci yarı iyi oynadık eksiklerimizi de gördük minvalinde olacaktır

Ulan adi herif elime verseler parçalarim seni. Fenerli hain seni. Ulan neyi bekliyorsun oyuncu degişikligi için. Mal mal maç sonu yorumla şimdi. aglaya aglaya gitmen için dua ediyorum 3 kupali dengesiz.

beyinsiz herif. zihin yoksunu. sen kim Galatasaray hocası olmak kim. gerçi başkanın neki sen ne olacaksın

Sana henüz ambalajı açılmamış, mis gibi plastik kokan, gün yüzü görmemiş, ağza alınmamış ve muhtemelen insanlık tarihi boyunca asla ağza alınamayacak cinsten küfürler ediyorum sayın saha kenarı direği.

Prandelli bile daha iyi teknik direktörmüş bundan.Özür diliyorum kendisinden.Adam saçmalasa bile bişeyler yapmaya çalışıyodu.Onun da Allah belasını versin o ayrı tabi.3 kupa bilmemne ayaklarına girmesin kimse.neyin nolduğunu herkes görüyo.Takke düştü kel göründü hepsi bu.

arkadas tam bir stand upci, gol gerekli ve dakika 80 gecmis hala yeni oyuncu girdirmedi neyi bekledi bilmiyorum, istifa edecek kadar gururlumusun? hic sanmiyorum sende gurur olsa seni takmayan yönetim ve futbolcular yüzünden istifa ederdin ama dogru money talks

Sinan'ı Umut'tan önce soktu.Buna hayret ettim yalnız.

Haydi çomarım hak ettiğin yere dönme vaktin geldi o sığ düşüncelerin ve örümcek kafanla. Biz sana fazlayız. Seni her zaman sabote ettiğin en az 1 yılımızla hatırlayacağım keza geçen sene bir katkın yoktu oynadığımız bundan farklı değildi.

Son 5 dakikaya kadar oyuncu değiştirmemenin izahı olmaz. Takımın oyun mentalitesi diye bir şey yok. Takım ne fizik, ne taktik anlamda bir şey veremiyor. Antrenörsüz gibiyiz resmen.

bu kravatına soktuğum ne kovulur ne istifa eder. buldu çiftliği nasılsa.

küfür serbest olsun 5 dakika hayırna edip çıkayım

Sana başka mecrelarda çok güzel şeyler söylüyorum sırf bu forumda sana ancak yazacağım küfür küfür küfür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt