Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su gecmis mesajlara nereden bakıyoruz.Tee gecen sene Aralık'da Ankara'da ki Genclerbirligi macında dedik bu kezbandan bir bok olmayacagini.

Yemişim üç kupasını. Galatasaray tarihinin en kötü hocalarından biri. Utanç verici bir hoca. Ayrıca sanılanın aksine iyi bir insan olduğunu da düşünmüyorum

83 dakika bekledin lan 83 dakika. Maç zaten 90 dakika,o saatten sonra zahmet edip değişiklik yaptın giren oyuncu ısınana kadar maç biter. 4 yabancıyla başladık 2 yabancıyla bitirdik maçı ırkçı herif !

milli maclar bitti, hemen umut out yasin in oldu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konya maçı topicine girin. Orda Umutun 11 oynama sebebini bunun Umutu milli maça hazırlaması olduğunu ve Mersin maçında Umutun yedek olacağını sölemiştim. Buyrun bakabilirsiniz istediğiniz gibi burdayım ben. FT yalakası pislik hanzo

Değerli hocamızın basın toplantısından satır başları

HamzoH: Susuyorsak efendiliğimizden!

HamzoH: Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye.

HamzoH: Bu hayatta kendini şah zanneden piyonlara prim verildiği sürece, insanlık mat olmaya mahkumdur.

HamzoH: Ayakta duracak halim yokken, hayatta duracak nedenlerim var benim.

HamzoH: Söyle ona sebastian madem öküz hayvan gibi sevsin o zaman.

HamzoH: Madde bağımlılığını anlarım hadi alkolü de anlarım da karaktersizliğin bağımlılığı mı olur.

HamzoH: Çok laf sokuyorsun diyorlar ne yapayım hayatımı burnuma sokmaya çalışanlara şiir mi yazayım

HamzoH: Kız kulesi de yalnız ama İstanbul ona aşık

HamzoH: Sɑdece gülüşümü yɑkɑlɑ, öfkem sɑnɑ ɑğır gelir.

istifa edeceğini bilsem trabzondan fark yememizi can-ı gönülden isterim

gercekten cok kotu bir hoca.

ne kadar kolay turkiyede buyuk takimin basina gecmek.

rezillik.

Istifa etmeli acilen. Zamanında destek çıktığım için bin bir pişman ettirdi.

Birak abi senden ne köy olur nede kasaba gelmis gecmis en zayif gs antrenoru otorite 0 disiplin 0 taktik teknik bilgi 0 soguttun bizi futboldan halbuki basta cok umitliydik senden yazik ettin.

eğer olurda yönetim hoca değişikli filan düşünecek olursa umarım dandik birini değil luciano spaletti gibi kaliteli bir hoca düşünülür çünkü bazı sabırsız renkdaşlar şimdiden sabırsız davranmaya başlamış.

haftaya kovulur güzel oldu trabzon harcar bizi

"yıldız yıldız diyorlar alın size yıldız(burak yılmaz'ı kastederek). elimizdekilerin kıymetini bilelim."

"kadromuz şampiyonlar ligi için yeterli."

Bence Fener macindan önce kovulma ihtimali yok. Orada fisini cekerler, hele hele CL de sifir cekersek oraya kadar.

olimpiakos napıcakmış la bu çöpü keşke defolup gitse

Artik ayni seyi yazmaktan biktim ama yine de yazicam. Senin, senin zihniyetindekilerin ve seni destekleyen herkezin 1000 kere Abv.
Hakemi elestirecegine adam olup Melo ve Telles'i gonderip Jose ve Olcan'i oynatmanin mantigini aciklasaydin.

Efendilikle, sakin yapıyla falan adam veya iyi insan olunmuyor. Çok uzağa gitmemize gerek yok; Şikecilerin Nam-ı Diğer Haşortmanlısı: Aykut :red: Aynı şeyleri şikeciler bunun için söylüyordu zamanında... Mesela bu Aykut'un ne iyi insan olduğuna inanmışımdır ne de adam olduğuna... Aynı şey Hamza için de geçerli. Her ikisinin de son derece içten pazarlıklı ve fesat insanlar olduklarını düşünüyorum. Ne adamlıklarına ne de hocalıklarına inanıyorum...

takımda oyun kurgusu denilen hiç bir şey yok, tamamen bireysel beceri ile tutunmaya çalışıyoruız

Bu arada CL için yeterli dediği takımının özeti; Sneijder iş yaparsa kazanıyoruz yapamazsa kazanamıyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt