Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunanistan gocmeniydi.Olympiakos'a itelesek guzel olur aslinda.

Son düzenleme:
Takımla ilişkisi bitmiştir. 3 kupa alıp ertesi sezon 6-7. haftada kovulan ilk antrenör(!) olacaktır.

Gece gece sövmeden duramıyorum sana. Takımı Melosuzluğa çok iyi hazırlamışsın. İstikrarlıyız. Daha derbiler olmadı ve Melosuz 3 de 0 ız.

Ben takımımın başında böyle teknik direktörler görmek istemiyorum.

-Yalancı (Podolski'yi düşünmüyorum, Melo ve Telles kalacak fln)

-Irkçı ( Yerli tercih ederim açıklaması yeter)

-Çapsız+Vizyonsuz ( Kolbeinn Sightorsson, Bilal Kısa ve yabancı düşmanlığı)

-Evlatsporlu ( Torpilci)

-Teknik, Taktik SIFIR.

Bunların hiçbirini yapmayan Türk antrenör zaten iş bulamaz. Yabancı şart.
Galatasaray'da devrim yapacak adamlar şart!

Her gecen gun daha da rezil futbol oynatiyor.

Yalaka ve cesareti olmayan ,mevcutu idare edip yeniliklere kapali.

Memur zihniyetli bir adam, akhisara bakip adam sanmistik.su futbolu oynatmak icin takimin basinda hoca olmasina gerek yok.

2 veya 3 tane transfer yaptirsaydi hem kendini hemde galatasaray i kurtarirdi.

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ulan herseyi gectim hala 4 yabanci ile oynuyoruz hadi carole ve chedjou cezali sakat desek genede tas catlasa 5 yabanci ile cikacak maclara. neyin kafasini yasiyorsun bilmiyorum hamza ama bu takim sampiyon oldu kadro yeterli dedigin gün sen zaten bitmistin simdi bak bakalim senin o cok güvendigin takim simdi seni yalniz birakiyor

Galatasaray'ın başına gelmiş en büyük iki hainden birisi sensin Hamza Hamzaoğlu.Bir diğeride sevgili başkanın (!)

9 yerli sahadaydi dün. yavas yavas nando'yu kesmen lazim, sneijder zaten gider sezon sonu. 11 türkle oynariz #milligurur #grandehamza

Prandelli:

Hamza:

TRT'de 5 dakka salladigin prandelli senden daha basarili bir performans göstermis. bide güzel futbol oynuyoruz falan diyordu

Kendi ipini çektin Hamza bu kadro gerçekten yetersiz resmen hainlik yaptınız Galatasaray'a ama Galatasaray sizin gibi hainlerden kurtulacaktır inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt