Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahahah tam bir sivri zekalı,Ulan dıngıl senin bu kadar yüzsüzlük ve çapsızlığına rağmen burada olmanı sağlayan adamlarda Muslera ve Sneijder bu oyuncular olmasa eski çöplüğün olan Akhisarda yerli fedailiği yapmaya devam ederdin.

Umut buna napiyor da bu kadar memmun ediyor merak ediyorum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aynen ya adam ceza sahasi disindan yaslarken umut maymunluk yaptigindan kalecilerin ilgisi hep ona kayiyor sneijdere dokunmak kaliyor.
Su ulkede futbol yoneticiligi yasaklansin arkadas.
Nerde bi futboldan bi haber varsa hoca olmus

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok keko gördüm ama bunun gibisini görmedim. Bir insanın her düşüncesi mi saçma salak olur arkadaş.

at gibi koşmak rakibin defansini kariştirmak mi

adam gittikçe cahilleşiyor

bi kaç ay sonra kovulduğunda romantik yorumcu mehmet demirkol yorumlarından biri "e tabii kendi düşen ağlamaz" olacak.

Forvette Chedjou bile Umuttan daha etkili olur. Eskiden stoperler yorulunca, etkili oluyordu. Artik yaptigi pres bile ise yaramiyor.

bişeyin direktörü oldugu belli de teknik mi orası tartışılır.Adam bildigin mustafa sarpın td versiyonu :)

Burak in yoklugunda adam gibi takim olma sansimizi umutla kaybedecez...koy ileri poldiyi saga sinani sola yasini oyna be adam niye fantezi yaratiyorsun kafanda.

Koltuğu ciddi şekilde sallanıyor.

sallanan-koltuk-modelleri-2015-11.jpg

Son düzenleme:
Kötü hocasın Hamza. Geçen sezon Yasin - Muslera - Sneijder üçlüsü sayesinde şampiyon olduk. Sezon başından beri yaptığımız puan kayıpları senin yüzündendi. Trabzon maçını da şansa kazandık. Bu akşam Gaziantepspor karşılaşmasını kazanırsak, yine şansa kazanmış olacağız. Kaybedersek senin yüzünden.

Söyleyeceklerim bu kadar. Umarım net ifade edebilmişimdir.

Yalova'da Hamzatov diye birinin heykelini dikmişler.Hemen aklıma bizimki geldi.

gkxvi7i2.png

Son düzenleme:
Umarım bugün son maçın olur. Gittiğinden o kadar mutlu olacağım ki, gidip 2 tane forma alacağım. Lanet olsun Sinan'ı daha başka hangi maçta oynatacaksın? Hep yalan hep yalan, hayatın yalan dolan. Podolski artık forvet oynamalı çapsız. Yenersek bu adam kalacak ona üzülüyorum. Takım yenmeli ama bu adam gitmeli abi gitmeli yeter çıldırdım. Allah kahretsin. Yüreksiz herif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt