Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligin en kötü takimina karşı bile genç oyuncu oynatmaktan aciz bir insan. Senin gibi tdnin ben ta ....... Nereden geldin ulan seni getirenin de yedi ceddini ..... Defol git pis herif.

İçerde 0/2 ilk iki maçta.Böyle bir sezon yok başka.0/3 olacağını sanmam.Kazanırız Antep maçını.0/3 olursa derhal istifa etsin,içerde daha başta bu kadar puan kaybeden takım şampiyon mampiyon olamaz.

Yalova'da Hamzatov diye birinin heykelini dikmişler.Hemen aklına bizimki geldi.

gkxvi7i2.png

Jose rodriguez'e benziyor :D

"Bruma'yi Sinani oyntabilmek icin yolladim"

- Hamza Hamzaoglu aka YALANCI HAIN.

kurbanlığın en güzel kısımları dondurucuda hoca gittiğin gün fakir fukaraya dağıtacam

Bruma, Telles, Melo, Amrabat

ilk 11de rahatça oynayacak oyunculari yolladin

bunun böyle olacağını geçen şubat-martan beri yazıyoruz.hala hamzanın şampiyon yaptığını sanan tipler var.galatasaray takımına çapı yetmeyen adam takımın başında olursa böyle olur bizde sinirlendiğimizle kalırız.

meger sen ne pis bir adammisin? fatih baban heralde, madem burak sakat umutun mac eksikini gider diye emir vermistir. ulan 90 dakika inat seyirci su umutu isliklasa puan kayibinda hamza istifa diye bagirsa ama nerde o günler

Vay be tam bir taktik dehası hocamız sinanı yedek olarak bekletip son darbe olacak sahaya sürecektir

Yasin çıkıyor jem giriyor. Sinani sokma burnuna ettimin.

Yasin'i çıkarmak nasıl bir taktik aklı merak ediyorum. Adamlar zaten kalene gelemiyor. Seni kaleye taşıyan adamı çıkarıyorsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Niye Umut degilde Poldi'yi aldin oyundan. Umut güzel koşuyor diye mi dengesiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt