Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz olamazsak tabii fener hariç başkası olsun ama fenerin şampiyon olmaması bize o yılla birlikte herzaman ekstradan bi kaç yıl daha kaybetiriyor. adamların mantık şu;

"biz şampiyon olamadık ama fenerde olamadı. e ozaman sıkıntı yok, yatırıma gerek yok, adam akıllı transfere gerek yok :trollfacce.gif:"
"biz şampiyon olamadık fener şampiyon oldu ozaman sıkıntı büyük. acil taraftarı susturmak için bi iki transfer yap,adam akıllı bir iki yatırım yap,kadrona çeki düzen ver"

2.seçenek olursa sonraki bi kaç yılı kurtarabiliyoruz ama ilki olursa herkes yatışa geçiyor.

esasında bunların hiç birine bakmadan kendi haline bakacaksın adam akıllı işini yapıcaksın,kazancına gölge düşürmeyecek işinin hakkını vereceksin ama işte kodumun yerinde böyle işlemiyor işler. fener bize göre iş yapıyor, bizde onlara göre.

Bjk saçmalayarak bu düşünceyi engelliyor yoksa biz olamıyorsak Bjk olsunculardan o kadar çok var ki .Forumda bile dolu.

Şimdi TRT de Ismail Kartal var bi programda, herif aynı bizim Hamzanın kafasında, tipik 80li 90lı kafası işte "yerlilere güvenilmiyor" "yerli antrenörlerin hakkı yeniyor" vs ama bu adam bile daha vizyonlu bizim Hamzadan.

Feneri bıraktıktan sonra Löw aracılığıyla gitmiş Leverkusen antrenörü Roger Schmidt'in yanına 1,5 ay onlarla yaz kamplarda bulunmuş birşeyler öğrenmek yeni birşeyler görmek için.

Şaşırdım açıkçası böyle birşeyi duyunca.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Şimdi TRT de Ismail Kartal var bi programda, herif aynı bizim Hamzanın kafasında, tipik 80li 90lı kafası işte "yerlilere güvenilmiyor" "yerli antrenörlerin hakkı yeniyor" vs ama bu adam bile daha vizyonlu bizim Hamzadan.

Feneri bıraktıktan sonra Löw aracılığıyla gitmiş Leverkusen antrenörü Roger Schmidt'in yanına 1,5 ay onlarla yaz kamplarda bulunmuş birşeyler öğrenmek yeni birşeyler görmek için.

Şaşırdım açıkçası böyle birşeyi duyunca.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Aynı kafa tüm spor programlarında var maalesef her defasında da bu ülke ne del bosque ler ne rijkard lar gördü diye söze başlar bunlar. Kendilerini hiç geliştirmedikleri için çoğu Türkçe den başka bir dil bilmez o yüzden çok yabancı futbolcu da olmasın isterler takımlarında.
Çok mu zor ben anlamıyorum Almanya da otobüs şöförleri bile İngilizce bilirken bu adamlar trilyonlar kazanıp bir hoca falan tutamıyor mu?

Aynı kafa tüm spor programlarında var maalesef her defasında da bu ülke ne del bosque ler ne rijkard lar gördü diye söze başlar bunlar. Kendilerini hiç geliştirmedikleri için çoğu Türkçe den başka bir dil bilmez o yüzden çok yabancı futbolcu da olmasın isterler takımlarında.
Çok mu zor ben anlamıyorum Almanya da otobüs şöförleri bile İngilizce bilirken bu adamlar trilyonlar kazanıp bir hoca falan tutamıyor mu?

Doyumsuz herifler zenginleştikçe 1 kuruşun hesabını yapar duruma geliyorlar.Neden tutsun ki yerli oyuncu ile anlaşıp hatta güzelde bir komisyon yemek varken.

İyi ki tepki vermeyi bilen taraftar grubuna sahibiz

Yoksa şu an Sneijder ve Muslerasiz bir Anadolu çöp takımını görmüş olurduk.

Son düzenleme:
Astana'yı yenemezse bahanesi hazır; Suni çim. Astana'yı yenemezsek istifa etmeli. Bu kadar güvendiği oyuncularıyla Astana gibi takımı bile yenemiyorsa burada işi yok.

Hazır değiliz falan hikaye.

Gomez 9 milyon euro diyip bizi kandiran hoca

Gignaci istiyoruz diyipte alamayipta bizi kandiran hoca

Daniel Alves ile Ugrasiyoruz diyipte Sabriye Zam yapan Hoca

Andre Ayew ve Konoplyanka gibi kanat oyuncusu alacagiz diyipte Bruma ve Amrabati gonderen Hoca

Felipe Melo bizde kalacak diyipte son dakika bizi kandiripta gonderen Hoca

Grosskreutz aldik diyipte son dakika alamayan hoca

Podolski ile iliskilerimiz bitti gorusmuyoruz diyipte aldirtan hoca

Takimi genclestirecegiz diyipte Bilal Kisayi alan hoca.

Kisaca yalanci hoca.

Anasayfadan o kadar sekme açtım bir tek bu bu sayfada error verdi..

Hamza kapaklari takacak.

18485898.jpg

Vurur yüze ifadesi, yarınki maçı almazsan İstanbul'a dönme bi tanesi.

Son düzenleme:
ula hamza kazak takimini da yenemezsen seni AZAMAT BAGATOV kovalasin

Yerlilerle aram iyi olsun diye takımı daha zayıf yaptı

Sağ kanat Gross-Blascz, forvette Remy olsaydı takım çok daha iyi olurdu misal.

Hamza Hamzaoğlu: Herkes Atletico Madrid'i grup birincisi ilan ediyor ama henüz önümüzde 5 maç var. Daha çok erken, her şey olabilir :asd22:

Forvet alacagiz diyipte kandiran hoca

Podolski ile iliskimizi kestik diyipte takimimiza getiren hoca

Gomez 9 milyon euro diyip bizi kandiran hoca

Gignaci istiyoruz diyipte alamayipta bizi kandiran hoca

Daniel Alves ile Ugrasiyoruz diyipte Sabriye Zam yapan Hoca

Andre Ayew ve Konoplyanka gibi kanat oyuncusu alacagiz diyipte Bruma ve Amrabati gonderen Hoca

Felipe Melo bizde kalacak diyipte son dakika bizi kandiripta gonderen Hoca

Yahu bu bildigin GENİS AİLE dizisinin ULVİSİ yahu.
Böyle bişey demedi uydurma,adam kanatta Olcan-Yasinden başka bir halt düşünmedi,Brumayı yollaması tamamen ırkçılıktan,Amrabatın yollanması amatörlükten.

Böyle bişey demedi uydurma,adam kanatta Olcan-Yasinden başka bir halt düşünmedi,Brumayı yollaması tamamen ırkçılıktan,Amrabatın yollanması amatörlükten.

Amrabadı da yollamadı ha eline fırsat geçseydi ne ılurdu bilemem ama adamlar opsiyon kullandı buna engel olamazsın

Hamza'nın kaderini belirleyecek Ekim ayındaki İstanbul maçları.

CQFj_xVVAAA600-.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt