Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan şero, bari Muslera'yı falan da yedeğe koy da daha kolay yenilelim. Bunu bile düşünememiş. Pes !

72506.jpg
jose-rodriguez-galatasaray_dta7m2u581c11w0kkxnzt52iu.png
arton22280.jpg

GENÇ VE YABANCI OYUNCU DÜŞMANI YERLİ OYUNCU YALAKASI,YALAYICISI GELDİĞİN GÜNE LANET OLSUN DEFOL GİT ARTIK REZİL HERİF.

Al o Selçuk'unu, Semih'ini, Umut'unu, Bilal'ini bir yerine monte et. Sonra da DEFOL! Allah'ın çapsız rezili!

umut u kescegini düsünmüyodum sayın beyinsiz hocamızın ama bilal - jose nedir ya yazıklar olsun senin gibi adama

Ertuğrul Sağlam ağlarken üzüldüm bir an dedim hamza denen saçma sapan adama aynı şeyi yapsalar üzülürüm diye ama yok bu adamı tekme tokat dövseler zerre üzülmem senin gibi hocanın....

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
şimdi çıkar basın toplantısında sabır bilmiyorlar ben pes etmem falan zırlar prandelliden bile daha fazla nefret ettirdin ya arkadaş senin nasıl bir şeysin iğreniyorum akhisardan nefret ettim hiç suçları yokken bu adam yüzünden

Hamza Hamzaoğlu: Ben yerli oyuncuyu kadroma katmakta çekinmiyorum. Hatta hazır bir yabancı almaktansa yerli oyuncuyu almayı tercih ediyorum.

De Marke ‏@demarkesports
Hamza Hamzaoğlu: "Jose çok formdaydı ama Bilal'in uzaktan atacağı şutlara, oyunu yönlendirmesine ihtiyacımız var diye düşündük."

:asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt