Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başakşehir maçının 11ini yazıyorum muslera-denayer-chedjou-hakan-carole-jose-selçuk-emre-yasin-sneijder-podolski
semih-umut-bilal üçlüsünü oynatmaya biyerleri yemez çünkü şuan biyerleri tutuşmuş durumda
Cok yuksek ihtimal yazdigin gibi olur.
Korkak Hamza.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İnanır mısın şuan küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum dengesini sieeevdiğim.

Küfürleri içinizden edin. Ağır küfürlerinizi sonraya saklayın. Daha çok çıldırtacak bizi beceriksiz beceriksizoğlu

Istifa etmedimi lan bu daha
Ne beklion daha itigluuuuu

te doy un hostia

Hamza yuzunden forumda binlerce sehit verdik bu kadar gizli dusman gormemistim yahu.Mancini geldi Prandelli geldi o kadar sehit vermemistik ama bu hoca forumu öldürdü yahu.

bu isi bilmion
defolupda gitmion
anlamadim gitti
SEN GSDEN ne istion?

Tek derdi para ya komisyon yerim ya kovulur istifa parasını alır giderim diyo o paraları yemen nasip olmasın hamza.

kralspor7037.jpg

1420472161-hamza-hamzaoglu.jpg

Hamza Hamzaoğlu: Fenerbahçeli olduğumu inkar mı etseydim! - Hürriyet Futbol

Fenerbahçeli Hamza Hamzaoğlu! - Fanatik

Akhisar'in basindayken Fenerbahce'sini alkıslamakdan da geri kalmamıs.:D

4cc6acfe91543e924f08cb1503cffd77_k.jpg

yemin ediyorum teknik direktorumuz bok olsa bundan iyi olur.

en azindan sacma sapan degisiklikler olmaz her mac. oyle kahverengi kahverengi durur kenarda.

Adamin futbola bakis acisi ama 10 dakika cok iyi oy adik ki, gol attik ki. Yediklerin onemli degil zaten 10tane de yesen o gol onu siliyor.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Joseyi neden oynatmazsın be neden offf offf yav aklım almıyor ya.

cebine gizlice haroyin koyup polise ihbar edelim

Bir an önce gitmesi gerek,böyle ezik bir futbol oynatan adam görmedim ama bundan önce gitmesi gereken bir adet dursun diye birşey daha var kangren oldular kulübe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt