Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images

Nasıl düştük bu kadar be

Nükleer santralde mi dünyaya geldin sen ya. Herkesi yavaş yavaş kansere sürüklüyor herif.

Ulan cüneyte falan laf attıkda adamda istifa edecek şeref varmış sende oda yok

'isim vermek istemiyorum bazi oyuncularimiz oyundan dustu, biz de geregini yaptik'' diyerek ihaleyi yine podolski'ye birakmis gereksiz kisi.

Bunu dedi mi harbi.

Son düzenleme:
hızımı alamadım, bu akşamki tüm sözleri

ele alalım:

“ilk yarıda istediğimiz gibi oynadık. ikinci yarıda biz ileriye çıkmayınca rakip iştahlandı. kontralarla gittiğimiz toplardan birinde ikiyi bulsaydık daha rahat olacaktı”
- lan ilk yarı ne yaptın? rakip defans 10 saniye adamın önüne gelmedi. bilal de maçtaki tek olumlu hareketini yapıp gol attı. başka ne yaptın? 3-5 dakika dışında bir hakimiyetin mi vardı? ikinci yarı çıkmayınca ne demek. çık-a-mayınca desen bile kabul edilmez. çıkmayınca diyor. ee çıksaydın amk?

"bilal kalitesi olan bir oyuncu. ne yazık ki çok geç iyi yerlere gelebildi. o da iyi oynadı ancak ikinci yarıda oyundan düştü. oyuncularımın mücadelesinden memnunum ama daha iyi olmak zorundayız”
- bilal neden geç iyi yerlere geldi? neden ya, bir sor. ikinci yarı oyundan düşmüş. ben buna da katılmıyorum, bilal gol hariç tüm maç yarrak gibi oynadı. hadi diyelim ikinci yarı oyundan düştü. sen kaçta çıkardın adamı? 82'de. evet 45 dakikalık ikinci yarının 37. dakikasında. yine mükemmel bir hamza tutarsızlığı.

"bu grupta kolay rakip yok. herkes herkesi yenebilecek güçte. ne olacağı belli olmaz."
- e sana göre öyle tabi. halbuki bu astana'nın puansız bitirmesi lazım grubu. gör bak bizim dışımızda puan alabilecek mi.

ekşiden

Yavsal herif.

Chedjou yedek. Balta semih kazmalari ilk 11.

Terime yalakalik yapiyor.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Prandelli den daha büyük bir dert bu hain.

Hamza bugünkü skoru ve futbolu çok da anormal görmüyor. Asıl sıkıntı bu.

Sana aylardir neler diyorum, bir bilsen o kücük beynin durur. Sinir hastasi ettin beni, benim cektiklerim umarim senin de basina gelir Allahin cahil capsizi.

Defol git köyünde ne halt yiyorsan. Sen kimsin de koskoca Galatasarayin "teknik direktörü" olacaksin.

senin hakkından yarın hıncal uluç gelir. yazısından sonra çocuk gibi ağlar gene. ben hoca değilim hocasız kazandık ts maçını ;(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt