Celal Dereli
Cezalı
- 6 Temmuz 2011
- 4.514
- 2
- 998
Helal olsun Hamzaya. Futbol cahilleri konuşup duracaktır, şans falan diyecektir ama Şampiyonlar liginde maç kazanmak hiç kolay değil. Şansla falan olmaz bu iş. Alnından öpüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Helal olsun Hamzaya. Futbol cahilleri konuşup duracaktır, şans falan diyecektir ama Şampiyonlar liginde maç kazanmak hiç kolay değil. Şansla falan olmaz bu iş. Alnından öpüyorum.
hoşgeldin Ahmet EfeHelal olsun Hamzaya. Futbol cahilleri konuşup duracaktır, şans falan diyecektir ama Şampiyonlar liginde maç kazanmak hiç kolay değil. Şansla falan olmaz bu iş. Alnından öpüyorum.
astanaya berabere kalmak gibi demi?
Hocam bende sevinmek istiyorum ama kendi evimizde 2.yarı bu kadar ezildiysek Benfica'nın stadında ne olur? İşte bu beni üzüyor...
Küfürden hic hazetmeyen bir insan olarak, mac esnasinda agzim durmadi diyebilirim cünkü simdi belirtecegim durum bende de mevcut. "Das Kind bei Namen nennen" diye bir degim vardir Almanya´da, yani bir cocugun adi konmasi lazim. Taraftarin sevmeyi birak, nefret ettigi bir takim oyuncu var takimda, ki baslarinda Umut, Olcan ve Sabri gelir, ve yine pek memnun kalmadiklari Hakan (ki buralar taraftar suskun), ve bir nevi de Burak. Hamza´da bunlari taraftara inat edercesine oynatiyor, taraftarda bundan dolayi Galatasaray´in aldigi galibiyetlerinden bile zevk almamaya basladi. Yapilan herseye kötü ve negatif bakiyor...
Maca gelirsek, Benfica ikinci yarida geldi de, bir tane önemli pozisyonlari da yok. Ancak doldur bosalt ile birseyler yaptilar. Yani gol atsalar, ancak birinin sirtina carparak, girecek, de öyle atacaklardi. Galatasaray belki defansif oynadi, ama iki tane cok net gol kacirdi ki bir tanesi yüzde yüzlük. Bir tane Podolski füzesi kaleyi siyirdi. Bunlara ragmen Burak´in kaleci ile karsi karsiya kalacagi pozisyonu ofsayt diye iptal etti hakem, ki adam bizim yari sagdan cikiyor kosuya...
Devamli Hamza´ya ragmen kazaniyoruz, yada bal deniliyor. Galatasaray´in bulundugu sartlar altinda, Hamza bali ile, yada Hamza´ya ragmen kazanmayi, Hamza´siz kaybetmeye yeglerim acikcasi.
Şaka maka herif pazar gününden sonra muhtemelen imparatorluğunu ilan edecek. Bence buna kendimizi hazırlasak iyi olur.![]()
Onu biraz önce yazdım. Carol e sert şutunu kalenin içine çek diye Hamza mı söyledi? Yoksa almıştık maçı.

Şaka maka herif pazar gününden sonra muhtemelen imparatorluğunu ilan edecek. Bence buna kendimizi hazırlasak iyi olur.![]()