Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Helal olsun Hamzaya. Futbol cahilleri konuşup duracaktır, şans falan diyecektir ama Şampiyonlar liginde maç kazanmak hiç kolay değil. Şansla falan olmaz bu iş. Alnından öpüyorum.

Toscahklarini da öp sen muhterem..

t★p★t★p★

Buna ragmen kazandik yine. Takim gol yemek icin yalvariyordu ikinci yarida. Herkes görüyor takimin uyudugunu bir tek bu zir cahil görmüyor.

Tebrikler hocaya.

Olcan değişikliği hariç iyi yönetti takımı.

Özellikle sistemdeki disiplini ve yardımlaşmayı beğendim. Açıkları çok iyi kapattık.

FB deplasmanında da bu futbolu oynarsak kazanırız.

Hocam bende sevinmek istiyorum ama kendi evimizde 2.yarı bu kadar ezildiysek Benfica'nın stadında ne olur? İşte bu beni üzüyor...

Küfürden hic hazetmeyen bir insan olarak, mac esnasinda agzim durmadi diyebilirim cünkü simdi belirtecegim durum bende de mevcut. "Das Kind bei Namen nennen" diye bir degim vardir Almanya´da, yani bir cocugun adi konmasi lazim. Taraftarin sevmeyi birak, nefret ettigi bir takim oyuncu var takimda, ki baslarinda Umut, Olcan ve Sabri gelir, ve yine pek memnun kalmadiklari Hakan (ki buralar taraftar suskun), ve bir nevi de Burak. Hamza´da bunlari taraftara inat edercesine oynatiyor, taraftarda bundan dolayi Galatasaray´in aldigi galibiyetlerinden bile zevk almamaya basladi. Yapilan herseye kötü ve negatif bakiyor...

Maca gelirsek, Benfica ikinci yarida geldi de, bir tane önemli pozisyonlari da yok. Ancak doldur bosalt ile birseyler yaptilar. Yani gol atsalar, ancak birinin sirtina carparak, girecek, de öyle atacaklardi. Galatasaray belki defansif oynadi, ama iki tane cok net gol kacirdi ki bir tanesi yüzde yüzlük. Bir tane Podolski füzesi kaleyi siyirdi. Bunlara ragmen Burak´in kaleci ile karsi karsiya kalacagi pozisyonu ofsayt diye iptal etti hakem, ki adam bizim yari sagdan cikiyor kosuya...

Devamli Hamza´ya ragmen kazaniyoruz, yada bal deniliyor. Galatasaray´in bulundugu sartlar altinda, Hamza bali ile, yada Hamza´ya ragmen kazanmayi, Hamza´siz kaybetmeye yeglerim acikcasi.

Şaka maka herif pazar gününden sonra muhtemelen imparatorluğunu ilan edecek. Bence buna kendimizi hazırlasak iyi olur. :)

Başlarken kadro tercihi bana göre yanlıştı. Sonraki 2 değişiklik de yanlıştı. Ha kazandı ama takımın ortasahası 50'den sonra bitti. Bilal ve Selçuk kartlı ve yaşı itibariyle çöktüler ona rağmen Jose'yi son dakika almanın hiçbir mantığı yok ha kazanan her zaman haklıdır. Ama her zaman böyle olmaz.

Küfürden hic hazetmeyen bir insan olarak, mac esnasinda agzim durmadi diyebilirim cünkü simdi belirtecegim durum bende de mevcut. "Das Kind bei Namen nennen" diye bir degim vardir Almanya´da, yani bir cocugun adi konmasi lazim. Taraftarin sevmeyi birak, nefret ettigi bir takim oyuncu var takimda, ki baslarinda Umut, Olcan ve Sabri gelir, ve yine pek memnun kalmadiklari Hakan (ki buralar taraftar suskun), ve bir nevi de Burak. Hamza´da bunlari taraftara inat edercesine oynatiyor, taraftarda bundan dolayi Galatasaray´in aldigi galibiyetlerinden bile zevk almamaya basladi. Yapilan herseye kötü ve negatif bakiyor...

Maca gelirsek, Benfica ikinci yarida geldi de, bir tane önemli pozisyonlari da yok. Ancak doldur bosalt ile birseyler yaptilar. Yani gol atsalar, ancak birinin sirtina carparak, girecek, de öyle atacaklardi. Galatasaray belki defansif oynadi, ama iki tane cok net gol kacirdi ki bir tanesi yüzde yüzlük. Bir tane Podolski füzesi kaleyi siyirdi. Bunlara ragmen Burak´in kaleci ile karsi karsiya kalacagi pozisyonu ofsayt diye iptal etti hakem, ki adam bizim yari sagdan cikiyor kosuya...

Devamli Hamza´ya ragmen kazaniyoruz, yada bal deniliyor. Galatasaray´in bulundugu sartlar altinda, Hamza bali ile, yada Hamza´ya ragmen kazanmayi, Hamza´siz kaybetmeye yeglerim acikcasi.

Tabi ki hocam. Kazanalım yeter. Son 2 yıldır Avrupa'da oldukça zedelenen imajımızı bir nebze olsun düzeltmek için çok iyi bir galibiyet oldu. Ama Orta saha kan ağlıyorken Olcan - Yasin değişikliği bendeki tüm devreleri yaktı....

senin yüzünden ban yedim.. alah belanı versin..! nerden geldin basımza ne yaparsan altın dan yumurta scsn Seni Sevmiyorum Lanet gelsin ...Defol git artık ....!

bir forvet aldırsaydı cok farklı şeyler olabilirdi

no to racism diyorsun Uefa , esas ırkçı karşında

rezil herif sana rağmen kazandık

Yine triplere girmiş laf sokmaya çalışıyor. Kazandığı her maçtan sonra trip atması da ayrı bir iş

gene azar yiyoruz sanırım :crushed:

Şaka maka herif pazar gününden sonra muhtemelen imparatorluğunu ilan edecek. Bence buna kendimizi hazırlasak iyi olur. :)

Fatih Terim bile kalamadı o kadar uzun süre,merak etmeyin bir şey olmaz.Fener'e kendi evinde çakmaktan zevklisi yok. :D

Kadıköy'de de kazansın çekmeye hazırım ben 1-2 ay atacağı tribi. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt