Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dua etsin Hiko TD falan değil yoksa fark atmıştı bugün bize.

Bugün ne hayal etti acaba.

Takım yorgunken 4-4-2 oynamak neyin kafası. Hadi 4-4-2 oynadın Sneijderle orada başlamak nedir? Herşeyi geçiyorum 2-3'e getirmişsin maçı. 3 tane sakattan oyuncu değiştirdin ve 10 kişi kaldın. Neden hala çift forvet? Bu adam ne zaman oyunda bir taktik değiştirdi yahu?

Valla sapık mıdır nedir ağır saçmalıyor. Ruh hastası. Bunlar iyi günlerimiz.

Kötü teknik direktör, ırkçı olduğu için kötü bir insan.

Ya beni anlamadigim bu adam eninde sonunda gidecek bunu yonetim dahil herkez biliyor, ne varda bosuna iskence cekiyoruz anlamiyorum.

Hiic bosuna tribunden istifaya cagri beklemeyin
Haftaya bi gol atariz tribun baslar hamza sabri tezahuratlarina
Sabri uclu cektirir tamam
Tribun diyorum taraftar degil

Hiç mi aranızda Twitter'da takipçisi çok olanınız yok. Bizim GSC Twitter hesabı da pek aktif değil galiba.

Utanmasa kaleye koyacak Sneijder'i at kafası!

Al evlatlarını defol git ulan! Denayer var adam hâlâ Sabri'yi oynatıyor. Gidip Umut'u oynatıyor. Burak'ın bir tane olumlu hareketi yok!

SA dengelerimiz afiyette mi hamza bey

Ciddi anlamda takıntılı bu herif. İkinci yarı Podolski'yi sola, Yasin'i de sağa alınca top oynamaya başladı takım, 2 tane de gol bulup öne geçtik ama bir de ne göreyim öne geçtikten sonra yine yerlerini değiştirdi bu adamların.. Amacı neydi bilmiyorum ama o an kapattım maçı. Sonra olan olmuş zaten, şans da bir yere kadar yani

Bunun hakkinda analiz yapmayi düsünüyordum da bu ruh hastasina ayiracagim zamana yazik gercekten.

Defol git fantazilerini Akhisarda yasa.

h4mz4 h4mz4oğlu

ağlaya ağlaya gideceksin.hemde salya sümük.

Ciddi ciddi umuta karşı içinde yumuşak duygular beslediğine inanmaya başladım

Lanet gelsin hamza ve yönetime.

Daumla aykutla ismaille perreria ile çok dalga geçtik Allah belamızı verdi. Başka açıklaması yok bunun. Hepsinden beteri bizim takımda şuan.

"Ünlem isaretini kaldiralim, ayip oluyor" diyenler nerede acaba.

Aslinda daha agir seyler de yazilmali o ünlem isareti yerine konu basligina.

Evlatlarin, fantazilerin, irkciligin batsin senin. Defol git Akhisarina geri dön, 3 kupa 4yildiz falan umrumda degil.

Ben her mac orta sahasi ezilen bir Galatasaray görmek istemiyorum. Herkes elini kolunu sallaya sallaya orta sahamizi geciyor. Transfer döneminde evlatlarina güvenip iyi halt yedin, hepsi seni yari yolda birakiyor cünkü YETERSIZLER. Burasi sana cok ama cok fazla geldi Hamza "hoca", git manevi babanin yanina ya da Akhisarina ne fantaziler yasiyorsan yasa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt