Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijderi 90 dk orta saha defans arasına kitleyip, sabriye, umuta takımın bel bağladığı taktik kurmak sana yakışırdı, yakışanı yaptığın için , sistemini daha da gelistirdigin için tebriklerimi iletiyorum hoca(!) ...

geçen sene şikeciler kartal dan kurtuldu bu sene de biz hamza dan kurtulacağız ama olan bizim 1 yılımıza olacak.

Daumla aykutla ismaille perreria ile çok dalga geçtik Allah belamızı verdi. Başka açıklaması yok bunun. Hepsinden beteri bizim takımda şuan.
Prandelli,Manciniden sonra daha beteri geldi yaw.İlk sene iyi TD lik yaparken sonra birden bire prandelliden beter hoca oldu.Sanirim bonzai kullandi galiba inanilmaz degisim oldu gecen seneye gore.

Oynattığı futbol neyse de transfer dönemi yaptığı açıklamalar işler vs. olmasa bu kadar nefret olmazdı. Nefretin kaynağı buradan başlıyor ama kendi getirdi milleti buraya ağlamaya gerek yok.

Sene sonuna kadar devam edilmeli.Sampiyon yapip UEFA'da iyi isler yaparsa kalir.Yapamazsa sene sonunda Alman gelmeli.

Umut ve Burak nasil berbat oyuncularsa, Hamzaoglu ve Prandelli'de öyle berbat hocalardir.

Birisi digerinden daha iyiyse ikisi lesh oldugu gerçegi degistirmiyor

Bu kulübe iyi hoca bulmak zor

"Ünlem isaretini kaldiralim, ayip oluyor" diyenler nerede acaba.

Aslinda daha agir seyler de yazilmali o ünlem isareti yerine konu basligina.

Evlatlarin, fantazilerin, irkciligin batsin senin. Defol git Akhisarina geri dön, 3 kupa 4yildiz falan umrumda degil.

Ben her mac orta sahasi ezilen bir Galatasaray görmek istemiyorum. Herkes elini kolunu sallaya sallaya orta sahamizi geciyor. Transfer döneminde evlatlarina güvenip iyi halt yedin, hepsi seni yari yolda birakiyor cünkü YETERSIZLER. Burasi sana cok ama cok fazla geldi Hamza "hoca", git manevi babanin yanina ya da Akhisarina ne fantaziler yasiyorsan yasa.

Akhisar bile istemez bunu bu saatten sonra. Onlar bile daha iyi hocaya sahip.

Söyledim tekrar söylüyorum; Senin de seni yalayan şakşakçılarının da allah belasını versin! Siz Galatasaraylı olamazsınız çünkü Galatasaray'a ihanet edenler ve ihanet edenleri destekleyenler Galatasaraylı olamaz!

Şu kepaze ülkede sevip saydığım, değer verdiğim tek bir kurum kaldı onun adı da Galatasaray lakin hainler onun da içine ediyorlar kimse gıkını çıkarmıyor koca camiada çok vahim :red:

Hamza rezalet yönetimini savunmak istemiyorum ama sadece suç onda da değil yani.
Kadroda kalite dengesi bozuk .transferleri eksik yapınca bilmem sabri maxiden iyi diyen yöneticiler ile suçu sadece Hamza ya yıkmak haksızlık olur.
Adam gomezi istemişti belki başka forvet de istedi ama alınmadı. Melo ile devam etmek istedi satıldı son dakikada.
Kim bilir kimleri almak istedi bilmiyoruz. Oda tabiki koltuk kaybı korkusundan sesini çıkarmadı.

Bu adama kimse sabredemez. Bu adamın oyun görüşü bu. Değişmez bu adam. Yol yakınken göndermeliyiz.

Adam Belçika milli takımının geleceği olan stoperi oynatmıyor. Adam İspanya Genç Milli takımlarının kaptanını futbola küstürdü. Bu sözde teknik direktör ile geriye gidiyoruz malesef.

2-3 ay içerisinde onuda kovarız sonra İtalyan fln getiririz

TR de sabır olmadığı müddetçe bir bk olmaz.Biz herşeyi günlük yaşıyoruz

Dedigin dogru da Hamza sadece bugün saçmalamadi ki; transfer dönemin baslangicindan beri saçmaladi.

Taraftara yalan söylemek olsun, laf sokmak olsun, transfer bagiran takima yeterince transfer yaptirmamak olsun, yerlileri tatmin etmek için takimi bozmasi olsun.. adam hata üzerine hata yapiyor yani sadece bugün farkinda varmadik

Ben Hamzanin basarili olmasini isterim ama hata üzerine hata yapmaya devam edecekse defolup gitsin

Dedigin dogru da Hamza sadece bugün saçmalamadi ki; transfer dönemin baslangicindan beri saçmaladi.

Taraftara yalan söylemek olsun, laf sokmak olsun, transfer bagiran takima yeterince transfer yaptirmamak olsun, yerlileri tatmin etmek için takimi bozmasi olsun.. adam hata üzerine hata yapiyor yani sadece bugün farkinda varmadik

Ben Hamzanin basarili olmasini isterim ama hata üzerine hata yapmaya devam edecekse defolup gitsin

Bende Hamzayı beğenmiyorum açık ve net.Yabancı bir hoca gelince o hocanın ligi tanıması fln derken 1 yıl geçecek.En güzel örneği Mancini işte.Adam tam ligi tanıdı belki tam anlamıyla başırı sağlayacaktı baktı burada kariyeri zedelenecek kaçtı gitti.

Bir kere sistem adamları Türkiye'de iş yapmıyor bunun bir çok örneğini gördük.Yabancı getirsen ayrı kumar,yerli getirsen ayrı kumar elindekini de arayabilirsin.Bunları göz ardı etmemek lazım

Fatih Terim giderkende neler deniyordu.Sonuçları ağır oldu

Denayerin girmesi için heralde Korayın falan da sakatlanması gerekiyodu almadı adm şaka gibi.. artık hiçbişey demiyorum Hakeme kabahat bulacağı çok belliydi artık bu adamla olan düşüncelerinizi unutun derim gitmicek çünkü..

Bende Hamzayı beğenmiyorum açık ve net.Yabancı bir hoca gelince o hocanın ligi tanıması fln derken 1 yıl geçecek.En güzel örneği Mancini işte.Adam tam ligi tanıdı belki tam anlamıyla başırı sağlayacaktı baktı burada kariyeri zedelenecek kaçtı gitti.

Bir kere sistem adamları Türkiye'de iş yapmıyor bunun bir çok örneğini gördük.Yabancı getirsen ayrı kumar,yerli getirsen ayrı kumar elindekini de arayabilirsin.Bunları göz ardı etmemek lazım

Fatih Terim giderkende neler deniyordu.Sonuçları ağır oldu
açıkcası o kadar boşluktayım ki kardeşim ne diceğimi bilemiyorum Hamzanın gitmesini en çok isteyenlerdenim ama yabancıların alışması baya uzun ve dediğin gibi sabır yok bizde Türk desen Ersun gibi Fenerli biri var anca onuda kimse istemez ben dahil hoca olarak Türkiyede sevmesekte Terim var o da artık kredisini doldurdu.

Mancini doneminde kac mac farkli kadro cikartiyor diyen Medya
Hamzaya bir sey demiyor medya.Adam onemli maclarda 10 mac oynamayan topculari oynatiyor.Her macta farkli kadro cikartiyor kimse bir sey demiyor aciklayin lan bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt