Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Git be adam. Beynin yanacak artık. Beyninin kapasitesi kümede nasıl kalırım seviyesine düştü yemin ediyorum Akhisar değil burası saçma sapan işler yapıyosun. İnsan evladı bir işte zarar verdiğini anladığında namusu,onuru,şerefi, haysiyeti varsa o görevi bırakır arkadaş. Biz Türkler olarak mokunu çıkartmadan milyon tane küfür yemeden bırakamıyoruz. Şu lanet felsefeyi kıran bir insan evladı ol sana saygı duyalım ulan. Söylediklerimin iki katı yağlı surat başkanın için de geçerli. Ne o benim başkanım ne de sen tuttuğum takımın teknik direktörüsün.

Hamza hocam yanlis anlamis olabilir misin Misyonumuz Turk olmayan oyuculari oynatmamak degil. Turk olmayan takimlari yenmek

Hamza sanırım bu ülkenin futbol hocalarının 99% hocası gibi dil bilmez...
Öğrenmek için de çaba sarfetmez hocaların 98% i gibi...
Dil bilmediği için Mert gibi kafasına göre çeviri yapanların merhametine kalır...
Dil bilmediği için diğer arkadaşlara derdini anlatamaz veya kafasına göre tercüme edenler vasıtasıyla iletişim kurar...
Dil bilmediği için diğer vatandaşların türkçe bilmediğini sanar ve rahat rahat onları kötüler...
Dil bilmediği için yabancılara öcü gibi bakar...
Empati yapamadığı için yabancıların buraya sırf para kazanmak için geldiği gibi dogmaları kafasına yerleştirmiştir ve aldığı paranın hakkını vermesi gerektiğini düşünür...
Kendisi aldığı paranın hakkını verdiğini düşünür ne kadar rezil olursa olsun...
Ve yerli insanların sırıtarak sahada gezmesine rağmen aldığı parayı helali hoş görür...
Medya önüne yabancıları rahat rahat çekinmeden atar... Nasıl olsa vatandaşlar para için burdalar, ama kendi savundukaları parayı hakkediyor onların nezdinde...
Aga Dutsun ve Hamza tencere tava gibi anasını satayım, biri otel peşinde, diğeri kendi evlatlarını savunma peşinde...

Aga bu vatandaş her türlü zayıf ve vakit kaybı ya...

Son düzenleme:
Bu arkadaşın taktik değişiklikle kazandığı 1 (yazıyla bir) maçı söyleyin bana!!!
Ama trip atmadığı 1 maçı söyleyemezsiniz...

Peki taktik değişiklikle veya taktik değişmemekle, izleyerek kaybettiği maç sayısını sorsanız? Kafadan en az 15 maç sayarım (özür diledileri hariç, orda da yabancı gavurlar sebepçidir yenilgiye, yoksa umut deli dana gi,bş koşar ve pres yapar, sabri denenler kontratı düşünmeden koşar da koşar bilinçsizce...)...

Son düzenleme:
küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür küfür

Aynen devam Hamza

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
transfer döneminde kendi icimizde hallederiz eksik bölgeleri dedin, cok güzel görüyoruz eksik olan bölgeleri kimlerle doldurmaya calistigini, kabul et transfer döneminde istedigin oyuncular alinmadiysa adam olsaydin istifa ederdin, yok gercekten o esksik olan bölgerelere oyunculari sen kendin istemediysen ozaman simdi istifa et, cünkü takimin icine ettin.

icabinda kariyerimi galatasaray icin tehlikeye atarim diyen adama ne oldu? eger gercekten böyle düsünmüs olsaydin galatasaraya faydan olmadigini anlar ve simdiye kadar giderdin ama söhret ve para tatli geldi degilmi hamza efendi?

Son düzenleme:
Kazandığın 3 kupanında kredisi çoktan doldu.Defol git artık.

-Tapatalk-

Hamza rize maçında eksiklerini gördün mü yavrum ?

t★p★t★p★

Perreira doğru hoca demedim kesinlikle o yüzden bence verdiğin örnek uyuşmadı. Perreira bana göre iyi ve yeterli bir hoca değil. Gerçi iyi ve yeterli bir hoca olsa ne olacak ki? O kulübün başında aziz denen bir kestane var :) Bir şekilde doğru giden şeyi sabote etmeyi başarır. Aziz varken şikecilerden cacık olması mümkün değildir. İsterlerse 100 değil 200 milyon avroluk transfer yapsınlar o şikeciye taptıkları sürece yüzlerinin gülmesi mümkün değil. En fazla TR'de şampiyon olurlar ki bu ligde zaten iki takımdan biri şampiyon oluyor zor birşey değil. Bir adama iyi hoca diyebilmem için beni avrupa kupalarında iyi yerlere taşıması lazım. Bu lig benim için kriter değil. 2 senede 1 şampiyon olduğum sürece benim açımdan sıkıntı yok.

Avrupada en kötü hocalara bile en az 2 yıl veriyorlar.Hoca değiştirmede ülke olarak neredeyse her sezon zirvede oluyoruz.Belki de tek zirvede olduğumuz konu :asd22:

Bizden de örnekler verebilirim.Mesela Rijkaard geldiği zamanları hatırlıyorumda herkes sistem takımı olucaz hocaya süre tanımalıyız diye forum yıkılıyordu.Alınan bir kaç mağlubiyetten sonra herkes yok olmayacak moduna girdi.

Başka bir örnek:Skibbe

Avrupa'da müthiş gidiyorduk oynadığımız futbol bana göre çok iyidi.Lig maçlarını ölçü almam diyorsun ama Skibbe lig maçlarında oynattığı futbola göre gönderildi.Örnekler çoğaltılabilir bizde sabır diye birşey yok dediğim gibi günlük yaşar günlük ölürüz biz

Milli arada Fatih Baba'sının yanına gidip yeni taktikler öğrenir. "Şampiyonlar Ligi için kadromuz yeterli" deyip rezil gruptan bile daha 4.maçtan elenmiş bir hocasın.

"İstikrarsız bir ülkeyiz" diye sürekli laf edip.. Her maç farklı kadro fantazileri ile takımı deneme tahtasına çevirdin. Sorun sende değil sana tepki veremeyen ve şımartan bizler ve basında.

Adam yürek yemiş resmen maçı orta sahasiz oynadik garibim Sneijder hem melo hem de Sneijder olmak zorundaydi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim gözümde Dursun Özbek ve kuklası Hamza Hamzaoğlu vatan haini ile eşdeğerdir.Bunların aldığı nefes bile Galatasaray'a ihanet.

Evlatlari gol attiginda havalara siçrayan Hamza yabancilar gol attiginda neredeyse aglayarak alkisliyor.Bu arada haftaya milli mac var galiba.Umut ve Burak neden ilk 11 oynadi simdi belli oldu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gecen sene 80e kadar basa bas gittigimiz bir mac vardi fener maci ne olduysa son 10 dakika saldirma istegi dogup sabri denen adami ileriye cikartti, cok gecmeden golu yedik durduk yere fenerle aramizda 3 puanlik bir degisim oldu.
Arkadas aynştayn oldugu icin 10 kisi kalmis takimi son 5 dakika hucuma cikardi bahane de Galatasaray ezilmezmis.
Biz benfica macinda baska bir takim izlemistik zaten

Strateji denen sey yok oyun okuma yok sadece fantazilere gore hareket eden bir adam. Umut kirmizi goreu o nur yuzlu cocuk nasil uzuldu hamzanin ici parcalandi ellerini patlatti alkislayacagim diye.

2 adami durduk yere sakatladi bilerek ve isteyerek adamlarin uzerine ekstra yuk binmesini sagladi. Neymis saha kumluymus kullanilmayan adelelermis. 21.yuzyildasin her bir teknolojik yenilik var milyon dolarlik takim yuzlerce milyon dolarlik bir pasta sen amatorce yonetiyorsun..
Kafalar hep 80lerde kalmis

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

12189854_191808537821599_6472020244209498075_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt