Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mehmet ocak hoca bir plan yapsa sanki onu anlayacaksın, elektra kompleksi var sende. ünal babanın kaybı çok derin bir travma yaratmış, ondan izler arıyorsun heralde hamza hocada :D

Yahu sana kaç kere dedim benim mesajlarımı alıntılama diye.
Ayıp yaptığın büyüğüne saygın olsun lütfen,kaale alınmayacak kadar basitsin sende beni kaale alma salla.
Sen beni raporladim diye alinti yapinca iyidi demii, isine gelirse hacii

mehmet ocak hoca bir plan yapsa sanki onu anlayacaksın, elektra kompleksi var sende. ünal babanın kaybı çok derin bir travma yaratmış, ondan izler arıyorsun heralde hamza hocada :D
Oyun plani olsun sonra anlarmiyim anlamazmiyim anlariz.

Tek hatasi gec gelen degisiklikler gibi gostermeleri ve kendinin bile bunu soylemesi komedi gibi birsey.

Bu mac o kadar hata yaptinki, Prandelli yapsa suan idam edilmisti.

Once git bir oyun plani yap sonra hoca olarak gorev al.

sen kimsin la

Mehmet Ocak niye her mesajında birilerine bir şekilde hakaret etme peşindesin.

Köylü hamza ,Nasıl selçuk burak iki hoca gonderdiyse.
Yerli takıntısı senide götürecek.
Kazma hamit,mal burak,ayı olcan ile anca balçova, yandaş akhisar gibi köy takımlarını yenersin.

bu nedir?arkadaş tüm takıma giydirmiş iki cümlede,hamza hocayı bilmemde senin yerli takıntın vahim boyutlara ulaşmış.

30. dakikadan itibaren skora yatırdın takımı. Deplasman futbolu oynattın saygı duyarım fakat hızlı kontra yapacak adamları kulübede tutmakta neyin nesi. Kayıpsız geçmemiz greken haftayı sayende kayıpla geçiyoruz. Haftaya Beşiktaş maçında çapını çok daha net görme imkanımız olacak. Basit maçları Teknik direktörsüz de alır bu takım Türkiye liginde.

Hamitin ilk onbirde başlamasını ve üzerine 75 dakika sahada yürümesini mantıklı bir şekilde açıklarsa söyleyecek tek lafım yok

Gesendet von meinem HTC One_M8

Hamza hoca kendisi belirtti zaten oyuncu degisikliklerinde gec kalindigini ve kendininde hatasi oldugunu

Hocanın bu akşamki diğer hatalarını anlayışla karşılıyorum, böyle hatalar normal ama Hamit gibi bir saçmalığı anlayamıyorum. 87 dakika faydadan çok zarar veren bir futbolcuya nasıl tahammül edebildi gerçekten anlaşılması güç bir durum.

GT-I9300 Tapatalk

Hocanın bu akşamki diğer hatalarını anlayışla karşılıyorum, böyle hatalar normal ama Hamit gibi bir saçmalığı anlayamıyorum. 87 dakika faydadan çok zarar veren bir futbolcuya nasıl tahammül edebildi gerçekten anlaşılması güç bir durum.

GT-I9300 Tapatalk

Tecrübesinden faydalanmak istedi. Düşünce bu. Ceza sahasındaki saçmalamasından sonra fark etti pilinin bittiğini. Bu zihniyette hocalar ligimizde mevcut. Kritik maçlarda tecrübeden faydalanmak diye tanımlıyoruz biz bunu. ikinci bir ihtimalde Yedek kulübesine güvenmemesi :)

20 30 sayfa gerıde de soyledım sımdıde soyluyorum hocanın oyuna mudahalesı zayıf...yasin hamlesı yanlıs hamıte 80 dakıka dayanması yanlıs..gencler zor deplasmandı ve herkes puan kaybı beklıyordu ama kazanabılecegımız bı mactı saglık olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt