Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
Hamit'i kov efsane ol.
Cok vizyonlusun cigerim, buram buram akil fiskiyor sende.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamit'i kov efsane ol.
Cok vizyonlusun cigerim, buram buram akil fiskiyor sende.
Sen beni raporladim diye alinti yapinca iyidi demii, isine gelirse haciiYahu sana kaç kere dedim benim mesajlarımı alıntılama diye.
Ayıp yaptığın büyüğüne saygın olsun lütfen,kaale alınmayacak kadar basitsin sende beni kaale alma salla.
Oyun plani olsun sonra anlarmiyim anlamazmiyim anlariz.mehmet ocak hoca bir plan yapsa sanki onu anlayacaksın, elektra kompleksi var sende. ünal babanın kaybı çok derin bir travma yaratmış, ondan izler arıyorsun heralde hamza hocada![]()
Tek hatasi gec gelen degisiklikler gibi gostermeleri ve kendinin bile bunu soylemesi komedi gibi birsey.
Bu mac o kadar hata yaptinki, Prandelli yapsa suan idam edilmisti.
Once git bir oyun plani yap sonra hoca olarak gorev al.
sen kimsin la
Köylü hamza ,Nasıl selçuk burak iki hoca gonderdiyse.
Yerli takıntısı senide götürecek.
Kazma hamit,mal burak,ayı olcan ile anca balçova, yandaş akhisar gibi köy takımlarını yenersin.
bu nedir?arkadaş tüm takıma giydirmiş iki cümlede,hamza hocayı bilmemde senin yerli takıntın vahim boyutlara ulaşmış.
Uzun bir aradan sonra ciddi bir mesajini goruyorum renktas.Beraberlik senin de moralini bozdu sanirim.
Hocanın bu akşamki diğer hatalarını anlayışla karşılıyorum, böyle hatalar normal ama Hamit gibi bir saçmalığı anlayamıyorum. 87 dakika faydadan çok zarar veren bir futbolcuya nasıl tahammül edebildi gerçekten anlaşılması güç bir durum.
GT-I9300 Tapatalk