- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
merhaba Allahın belası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baskan bütce vermiyor nasıl kalite forvet aldıracan ?
en basiti niasse'yi bile alamadık.
devre arası ucuk bir bütcemizin olmayacagı aşikar, bari adam gibi bir santrafor alalım diyom, para olsa merkez-stoper-sağ bek-sağ acıkta gelsin...
Hamza kadro şampiyonlar ligi için bile yeterli dedi. Sen ozaman uyuyormuydun Mehmet. Sirf savunacam diye savunma![]()
devre arası ucuk bir bütcemizin olmayacagı aşikar, bari adam gibi bir santrafor alalım diyom, para olsa merkez-stoper-sağ bek-sağ acıkta gelsin...
Hamza kadro şampiyonlar ligi için bile yeterli dedi. Sen ozaman uyuyormuydun Mehmet. Sirf savunacam diye savunma![]()
yönetimin yancılıgını yaptı diyorum ya. lafı nerenizden anlıyonuz ?
yabancı bir hoca olsa cıkar net olarak; bu kadro avrupa'da bize yetmez, hayal görmeyelim derdi.
sonuc olarak defansından-forvetine vadesini tamamlamıs bir kadroya sahibiz.
Baslarim o baskana. Sabri'ye 100% zam yaparken, Bilale Akhisardan aldiginin 3 katini veririrken, Jem denen herife eski kulübü bile sadece performansa odakli kontrat önerirken 3 yillik kontrat verirken bütce oluyorda forvete mi bütce olmuyor. Bos laflar bunlar.
FFP diye aglayip da bu kadar para savurmak da güzel kafa acikcasi. Hamzanin hic bir sekilde savunulacak yani yok, bunu tekrarlatip durma bana. Bende zaten diyorum bu takimin olmazsa olmaz eksikleri forvet ve ön libero. Öbürlerini bir sekilde halledersin bu sezonluk icim pek rahat olmasada bu konuda.
sende Hamza'nin yanciligini yapiyorsun.
bu kafaları bırakın abi. hamza ile sampiyon olmak istemiorum deyin.
bu yıl sampiyon olursak ya hamza ile olacaz yada olamayacaz. yabancı bir hocanın gelip su asamada bizi sampiyon yapması mucize.
cünkü yeni hoca zaman ister, en basında herseye sıfırdan baslamak ister. yeni hocayı mayıs'tan sonra düsünmek en mantıklısı.
ben Gs'nin menfaatlerini düsünüyorum.
yancılık falan agzımı bozma simdi.
bu takımı sampiyon yapsında varsın kokainci daum yapsın, kabulümdür.
bu yıl sampiyon olursak ya hamza ile olacaz yada olamayacaz. yabancı bir hocanın gelip su asamada bizi sampiyon yapması mucize.
cünkü yeni hoca zaman ister, en basında herseye sıfırdan baslamak ister. yeni hocayı mayıs'tan sonra düsünmek en mantıklısı.
Ben avrupada başariya bakarim. Hamzayi savunsam geçen sene 3 tane kupa geldi öyle savunurdum. Oynattigi futbolu geçtim. Zihniyeti bozuk olan herifle bir başari gelecegini düşünmüyorum.
Geçen sene ezile ezile nasil şampiyon oldugumu gördüm ben. küçük düşünürsen küçük kalirsin bu böyledir.
bu kadro ile avrupada basarı gelebilecegine inanıyorsun yani ??
Bu kadroyu babam mi kurdu.
sen nasıl kadro kurardın ?