Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbol zevkimizin içine ettin!!! Maç izlemek, foruma girmek, twitterda takımımla ilgili paylaşımları takip etmek içimden gelmiyor. Lanet olası herif!

Moderatör tarafında düzenlendi:
baskan bütce vermiyor nasıl kalite forvet aldıracan ?

en basiti niasse'yi bile alamadık.

devre arası ucuk bir bütcemizin olmayacagı aşikar, bari adam gibi bir santrafor alalım diyom, para olsa merkez-stoper-sağ bek-sağ acıkta gelsin...

Hamza kadro şampiyonlar ligi için bile yeterli dedi. Sen ozaman uyuyormuydun Mehmet. Sirf savunacam diye savunma;)

devre arası ucuk bir bütcemizin olmayacagı aşikar, bari adam gibi bir santrafor alalım diyom, para olsa merkez-stoper-sağ bek-sağ acıkta gelsin...

Sahada yürüyenlere sözleşmeyi gömmek yerine o sözleşme fesh edilebilirdi.Fesih bedeli sözleşmeden daha düsük olurdu.Bizde elde kalan parayla bir forvet daha alabilirdik.Ama naptı baskan gitti 1.850 euro + 150 bin euro maç başı vererek bu işkenceyi devam ettirdi.Sonra sabriye gömülen %60 zam ve 3 maç sonra yapılacak yeni sözleşme sezon içinde 2 kere sözleşme yapmak nasıl bir aklın ürünüyse anlamak mümkün degil.Ama transfer yapmaya gelince bütçe yok.Bu kadar saçmalığa ragmen gelde inan bunların yalanlarına

Hamza kadro şampiyonlar ligi için bile yeterli dedi. Sen ozaman uyuyormuydun Mehmet. Sirf savunacam diye savunma;)

yönetimin yancılıgını yaptı diyorum ya. lafı nerenizden anlıyonuz ?

yabancı bir hoca olsa cıkar net olarak; bu kadro avrupa'da bize yetmez, hayal görmeyelim derdi.

sonuc olarak defansından-forvetine vadesini tamamlamıs bir kadroya sahibiz.

Hazma olmasa stress atamayacaz valla tesbihat hesabı hergün 33 tekrar sövüyorum rahatlıyorum

Baslarim o baskana. Sabri'ye 100% zam yaparken, Bilale Akhisardan aldiginin 3 katini veririrken, Jem denen herife eski kulübü bile sadece performansa odakli kontrat önerirken 3 yillik kontrat verirken bütce oluyorda forvete mi bütce olmuyor. Bos laflar bunlar.

FFP diye aglayip da bu kadar para savurmak da güzel kafa acikcasi. Hamzanin hic bir sekilde savunulacak yani yok, bunu tekrarlatip durma bana. Bende zaten diyorum bu takimin olmazsa olmaz eksikleri forvet ve ön libero. Öbürlerini bir sekilde halledersin bu sezonluk icim pek rahat olmasada bu konuda.

yönetimin yancılıgını yaptı diyorum ya. lafı nerenizden anlıyonuz ?

yabancı bir hoca olsa cıkar net olarak; bu kadro avrupa'da bize yetmez, hayal görmeyelim derdi.

sonuc olarak defansından-forvetine vadesini tamamlamıs bir kadroya sahibiz.

sende Hamza'nin yanciligini yapiyorsun.

Baslarim o baskana. Sabri'ye 100% zam yaparken, Bilale Akhisardan aldiginin 3 katini veririrken, Jem denen herife eski kulübü bile sadece performansa odakli kontrat önerirken 3 yillik kontrat verirken bütce oluyorda forvete mi bütce olmuyor. Bos laflar bunlar.

FFP diye aglayip da bu kadar para savurmak da güzel kafa acikcasi. Hamzanin hic bir sekilde savunulacak yani yok, bunu tekrarlatip durma bana. Bende zaten diyorum bu takimin olmazsa olmaz eksikleri forvet ve ön libero. Öbürlerini bir sekilde halledersin bu sezonluk icim pek rahat olmasada bu konuda.

bu kafaları bırakın abi. hamza ile sampiyon olmak istemiorum deyin.

bu yıl sampiyon olursak ya hamza ile olacaz yada olamayacaz. yabancı bir hocanın gelip su asamada bizi sampiyon yapması mucize.

cünkü yeni hoca zaman ister, en basında herseye sıfırdan baslamak ister. yeni hocayı mayıs'tan sonra düsünmek en mantıklısı.

bu yıl sampiyon olursak ya hamza ile olacaz yada olamayacaz. yabancı bir hocanın gelip su asamada bizi sampiyon yapması mucize.

cünkü yeni hoca zaman ister, en basında herseye sıfırdan baslamak ister. yeni hocayı mayıs'tan sonra düsünmek en mantıklısı.

Bu kafayla giderse bu sene olamayız.Onu geç önce geçen sene şampiyonluğu fenerle beşiktaşa vermek için yırtındı resmen neyseki rakiplerimiz hamzadan daha beterdi.Gençlerbirligi maçında stancunun sonra o emre güralın müthiş golü olmasaydı şampiyon olurdun belki açıkcası hamza ile önümüzdeki yıllarında gitmesindense kayıp olacaksa sadece bu yıl olsun.

ben Gs'nin menfaatlerini düsünüyorum.

yancılık falan agzımı bozma simdi.

bu takımı sampiyon yapsında varsın kokainci daum yapsın, kabulümdür.

Ben avrupada başariya bakarim. Hamzayi savunsam geçen sene 3 tane kupa geldi öyle savunurdum. Oynattigi futbolu geçtim. Zihniyeti bozuk olan herifle bir başari gelecegini düşünmüyorum.

Geçen sene ezile ezile nasil şampiyon oldugumu gördüm ben. küçük düşünürsen küçük kalirsin bu böyledir.

"Bu kafayi" birakip da ne yapacagim. Herseye tamam herseye eyvallah diyip de nereye varacagiz? Hic bir halta yaramaz bu.

Yanlisa yanlis demek kadar normal birsey yok. Gecen sene de bu adamla sampiyon olduk ama nasil olduk bunu sorgulamak gerek. Fenere Besiktasa kac defa asist yapti sacmasapan tercihleri ile ama Allahtan biri serefli ücüncü Besiktas digerinde de Hamzadan daha kötü Ismail vardi.

Sorun sirf sampiyonluk degil. Oyuncular, oyuncular ile ilikisi, belirli oyunculara karsi tavri, adam ayirmaci ve kayirmaciligi, say say bitmiyor liste.

Ben avrupada başariya bakarim. Hamzayi savunsam geçen sene 3 tane kupa geldi öyle savunurdum. Oynattigi futbolu geçtim. Zihniyeti bozuk olan herifle bir başari gelecegini düşünmüyorum.

Geçen sene ezile ezile nasil şampiyon oldugumu gördüm ben. küçük düşünürsen küçük kalirsin bu böyledir.

bu kadro ile avrupada basarı gelebilecegine inanıyorsun yani ??

Para yok diyip Sabri'ye Real Madrid'in sağ bekinden fazla maaşı niye bağlamış sor bakayım Hamza'ya:D

Real Madrid Player Salary 2015 | Net Worth

Halı sahaya çağırsan dayak yiyecek Umut'ta Jese'den fazla maaş alıyor Real'in yedek forveti. Biz Dzemaili'ye Pandev'e salak salak maaşlar verdik tamam onlar yük diye gönderdin bunlar yük değil mi? Bu adam Sabri'yi şeyinde sallar buyur maaşı. İlla da Sabri'yi tutacağım ölüp bitiyorum aşığım diyorsan da 700-800 bin euro verirsin ilk 18'de tutarsın. Adam ayrılacak mı sanki bizden ptt'ye gider en fazla. Hamza işe gelecek şampiyonluğa edeyim afedersin istemiyorum nefret ediyorum bu heriften. Maliyetsiz Bruma'yı falan da gönderdi bu adam bildiğin ırkçının önde gideni. Jem'e, Bilal'e falan verilen salak salak maaşlara girmiyorum hiç

Trabzonspor, Cavanda'yı açıkladı - Şampiy10 Haber

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt