Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonservissiz topçulari alirdim. Elde olan çöplere star muamelesi yapmam Hamza gibi.;)

yaw kulüp atıyorum bosta bir konoplyanka'yı almak istese hamza istemem mi diyecek ? malmı bu adam ?

sonucta güclü takım ile sampiyon olmak daha kolay, takır takır yoluna devam edersin.

olayı tamamiyle hoca üzerinden düsünüyorsunuz. oyuncuyu hoca bulacak, parayı hoca ayarlayacak, oyuncu ile bizzzat görüsmeleri hoca yapacak ve imzayı hoca attıracak...

ee başkan ve yöneticiler ne yapacak ??

aysal'dan sonra resmen hayal ürünü baskan ve yöneticiler tarafından yönetilir olduk. evvela güclü bir yönetime ihtiyacımız var, bu yönetim şablonunda aklındaki hoca artık kimse, basarılı olma ihtimali yok.

yaw kulüp atıyorum bosta bir konoplyanka'yı almak istese hamza istemem mi diyecek ? malmı bu adam ?

sonucta güclü takım ile sampiyon olmak daha kolay, takır takır yoluna devam edersin.

olayı tamamiyle hoca üzerinden düsünüyorsunuz. oyuncuyu hoca bulacak, parayı hoca ayarlayacak, oyuncu ile bizzzat görüsmeleri hoca yapacak ve imzayı hoca attıracak...

aysal'dan sonra resmen hayal ürünü baskan ve yöneticiler tarafından yönetilir olduk. evvela güclü bir yönetime ihtiyacımız var, bu yönetim şablonunda aklındaki hoca artık kimse, basarılı olma ihtimali yok.

Bu adama transfer yaptirsan ne olur. Sana sadece bir örnek vericem.

Rize maçinda Balta sakatlaniyor. Yerine Denayer degil Semih denen vitaminsiz giriyor. Bunun yönetimle ne ilgisi olabilir bana söyle. Mantikli olsun.

Yönetim zaten sçlu. Bu Hamzanin suçsuz oldugunu göstermiyor. Transfer sezonu boyunca çöpleri övdü bize.

Pandev'i oynatmayip sözleşmeyi uzattirmadi dogru yapti. Umutta niye aynisini yapmadi uzattirdi. Evladi oldugu için mi.

Son düzenleme:
Sabri olayi baydi
Herife tariktan az para verecek hali yoktu kulubun
Tum maaslarin aciklanmasinin dezavantaji iste
Vefa mefa ayagina kaldi ama para isini artik kenara koymali

Sabri olayi baydi
Herife tariktan az para verecek hali yoktu kulubun
Tum maaslarin aciklanmasinin dezavantaji iste
Vefa mefa ayagina kaldi ama para isini artik kenara koymali
+Unal aysalin ilk olarak zam olayini genlerimize nakış gibi işledigini ekleyelim renkdash

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adama transfer yaptirsan ne olur. Sana sadece bir örnek vericem.

Rize maçinda Balta sakatlaniyor. Yerine Denayer degil Semih denen vitaminsiz giriyor. Bunun yönetimle ne ilgisi olabilir bana söyle. Mantikli olsun.

Yönetim zaten sçlu. Bu Hamzanin suçsuz oldugunu göstermiyor. Transfer sezonu boyunca çöpleri övdü bize.

abi denayer girse ve hatalı bir gol yedirse ne olacaktı ? denayer çömez neden semih girmedi demeyecek miydi millet ? semih sakatlanmasa o mac öyle biterdi. sakatlandıgı an rize saldırdıgı an pimi çeker demissinizdir zaten. cünkü bir macta iki stoper sakatlıgı normal bir durum degil. defansın her sekil dağılacagı aşikardı, kaldı ki chedjo'nun ''rezalet'' oynadıgı bir macta yanındaki iki stoperinde sakatlanması..

gelelim chedjou'ya, chedjou'nun oynamasıdamı hata ? chedjou adam gibi defans yapsa o mac gene bizimdi.

chedjou transferi baslı basına bir hata orası ayrı.

bundan sonra takıma gelecek hocalardan tek istegim gercekci olmaları. bu takım ile basarı gelmez diyebilsinler. ne bilim umut-burak-sabri v.s gibi adamları istemiyorum daha iyisini alabilecekmisiniz ?? desinler. sonuc olarak yönetim para yok diyecegi icin otomatik olarak kanatkar, vur ensesine al lokmasına mod hamza'ya kalacagımız aşikar.

su asamada hocayı sövsen ne olur sövmesen ne olur. bu sezon böyle gidecek. finans olarak düze cıkmadıgımız her sezonda böyle gider.

yabancı ama gercekci olmayan bir hoca gelir, bu kadro bize yeter der, 5-6 hafta sonra tazminatını alıp gider, sonra cihat arslan gelir :D

futbolda tek aşamaya hicbir zaman innamadım. 3 aşama daima vardı;

1-yönetim..%25
2-futbolcular..%50
3-teknik heyet..%25

biz su an tek aşamadan gidiyoz. yönetim yok. kadro genel anlamda yetersiz.

Son düzenleme:
Genel olarak katılsam da Sabri olayında geçerli değil bu.Zira Aysal Sabri'yi dehlemek istemişti.

Aysal bunun aksini iddia ediyor ama, Sabri kulubün degeridir karar teknik ekibin diyordu:DDSelçuk Buraka zam yapılıyorsa üstelik Tarık gibi bir adamın aldığı ücrette ortada diğerlerinide yapılmalı bunun önünü açarsan diğerleride hak talep eder.

Aysal bunun aksini iddia ediyor ama, Sabri kulubün degeridir karar teknik ekibin diyordu:DDSelçuk Buraka zam yapılıyorsa üstelik Tarık gibi bir adamın aldığı ücrette ortada diğerlerinide yapılmalı bunun önünü açarsan diğerleride hak talep eder.

Aysal yalan söylüyor çoğu zaman olduğu gibi.Sabri'yi kadro dışı bırakan Aysaldı.Mancini olamaz çünkü 30 maç oynatarak sözleşmesinin uzamasına sebep oldu.Prandelli de olamaz çünkü Aysal gittikten sonra Sabri'yi oynatmaya başladı.

Aysal'ın Burak,Selçuk ve Tarık da hata yapmış olması Dursun'un ve Hamza'nın hatasını örtmez.Vereceksin Sabri'ye aynı ücreti(O bile fazla da neyse).Kabul ederse kalır,etmezse tekmeyi vuracaksın.Real Casillas'ı,Barca Xavi'yi,Liverpool Gerrard'ı,Chelsea Lampard'ı yolladı.Biz 1 Sabri'ye yol veremedik.

Bkz: Hazir bir ybabanci almaktansa hazir olmayan yerli tercihim

abi denayer girse ve hatalı bir gol yedirse ne olacaktı ? denayer çömez neden semih girmedi demeyecek miydi millet ? semih sakatlanmasa o mac öyle biterdi. sakatlandıgı an rize saldırdıgı an pimi çeker demissinizdir zaten. cünkü bir macta iki stoper sakatlıgı normal bir durum degil. defansın her sekil dağılacagı aşikardı, kaldı ki chedjo'nun ''rezalet'' oynadıgı bir macta yanındaki iki stoperinde sakatlanması..

gelelim chedjou'ya, chedjou'nun oynamasıdamı hata ? chedjou adam gibi defans yapsa o mac gene bizimdi.

bundan sonra takıma gelecek hocalardan tek istegim gercekci olmaları. bu takım ile basarı gelmez diyebilsinler. ne bilim umut-burak-sabri v.s gibi adamları istemiyorum daha iyisini alabilecekmisiniz ?? desinler. sonuc olarak yönetim para yok diyecegi icin otomatik olarak kanatkar, vur ensesine al lokmasına mod hamza'ya kalacagımız aşikar.

su asamada hocayı sövsen ne olur sövmesen ne olur. bu sezon böyle gidecek. finans olarak düze cıkmadıgımız her sezonda böyle gider.

yabancı ama gercekci olmayan bir hoca gelir, bu kadro bize yeter der, 5-6 hafta sonra tazminatını alıp gider, sonra cihat arslan gelir :D

1-yönetim..%25
2-futbolcular..%50
3-teknik heyet..%25

Arkadaşı banlayabiliyor muyuz?

1-yönetim..%25
2-futbolcular..%50
3-teknik heyet..%25

Böyle saçma şey mi olur ya. O da hata yaparsa diye mantik mi olur. Sen o herifi oynatmak için aliyorsun. Daha dogru dürüst bölgesinde oynatilmadi. Nezaman yerinde oynayacak bu adam. Semih'in ne mal oldugunu biliyoruz en azindan. Eger bu adam Semih'inde gerisindeyse niye aldirdi.. Öyle bir ihtimal yok tabi.

Yönetim en suçludur evet. Saçma sapan şeyler yapmişlardir. En önce gitmelerini tabi isterim. İrkçi insanlari sevmem. Hamza bunlardan biri.

Eger Hamzanin ensesine vuruşup lokmasi aliniyorsa adam filan da degildir. Bonservissiz oyunculari aldirabilirdi. Umutun Sabri'nin sözleşmesini uzattirmazdi. Pandevde bunu yapti. Hamza'yi masumlaştirmayalim;)

Son düzenleme:
Fatih saçmalama yahu bu nasıl bir zihniyet. Ya denayer hata yaparsa diye mi düşünülür. Semih bu takımın şu an en formsuz adamı olabilir burak ve Umut ile beraber.

Semih oyuna gireceğine her daim Denayer girmeliydi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Fatih saçmalama yahu bu nasıl bir zihniyet. Ya denayer hata yaparsa diye mi düşünülür. Semih bu takımın şu an en formsuz adamı olabilir burak ve Umut ile beraber.

Semih oyuna gireceğine her daim Denayer girmeliydi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu Mehmet bizle testes geçiyor olmasin.

Mehmet bu senin için. Hamzanin evlatlari.

359366e1e5385dc9e03699cfa0732d2b.jpg

rize maçında neden semih girdi? denayer hem sağ bek hemde stoperin ilk alternatifi görünümde olacaktı oyuna girerse semih psikolojik olarak çökebilirdi 4.alternatif durumuna düşüyordu çünkü. onu kaybedecektik vs böyle bir hamzaoğlu açıklaması gelmedi mi

sultanımız fatih sultan mehmet hanın doğru söylediği yerler var açıkcası

ama sezon öncesi de ağlıyordu fb bizi ezdi ühühü yapıyordu o da ilginç

Aysal´a Eboue´yi öldürtdükten sonra, gidip Sabri´den nefretten kusmasi gelmis taraftara, Tarik ile Veysel´i öldürtüp, önünü acmaya basarmistir. Sabri düsmanlarini bile lehine hareket ettirebilecek seviyede, zeki bir adam. Gecen sezon o geldiginden sonra, övgü yagmuruna tutan taraftar uyandiginda, maalesef is isten gecmisti.

m. han yanlis seyler soylememis
lakin bu kadronun olusmasinda hartzonun payi yokmus gibi davranmayada gerek yok

rize maçında neden semih girdi? denayer hem sağ bek hemde stoperin ilk alternatifi görünümde olacaktı oyuna girerse semih psikolojik olarak çökebilirdi 4.alternatif durumuna düşüyordu çünkü. onu kaybedecektik vs böyle bir hamzaoğlu açıklaması gelmedi mi

Semih´in oynamadigi 20 dakikada 3 gol yedi takim, keske bir 10 dakika daha az oynasaydi, birsey denerdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt