Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karaltın bugun sahadaydi hamza.Yine hamza futbolu oynadı bugun takim.Allah askina kim olursa olsun gelsin artik bi hoca.Bu heriften kimse kotu olamaz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jose'nin yedirdigi golde hanimina kesin sunu soylemistir: 'Bak iste birseyler biliyorumda oynatmiyorum Jose'yi, Bilal bu ligi taniyorda oynatiyorum"

sen bu dünyaya Kız olarak Geleydinde Seni hiç Tanımasaydık Hayriye Olarak Gelmeliydin bu dünyaya sen ..!Belki o zman bu kadar küfür yemezdin !

[TABLE="width: 600"]
[TR="class: alternate"]
[TD="class: kpos, bgcolor: #EFEFEF, align: center"]99[/TD]
[TD="class: kname, bgcolor: #F6F6F6 !important"]Cenk Gönen[/TD]
[TD="class: kpos, bgcolor: #EFEFEF, align: center"]1[/TD]
[TD="class: kname, bgcolor: #F6F6F6 !important"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: kpos, bgcolor: #EFEFEF, align: center"]21[/TD]
[TD="class: kname"]Aurelien Chedjou[/TD]
[TD="class: kpos, bgcolor: #EFEFEF, align: center"]53[/TD]
[TD="class: kname"][/TD]
[/TR]
[TD="class: kpos, bgcolor: #EFEFEF, align: center"]55[/TD]
[TD="class: kname, bgcolor: #F6F6F6 !important"]Sabri Sarıoğlu[/TD]
[TD="class: kpos, bgcolor: #EFEFEF, align: center"]11[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: kpos, bgcolor: #EFEFEF, align: center"]5[/TD]
[TD="class: kname"]Bilal Kısa[/TD]
[TD="class: kpos, bgcolor: #EFEFEF, align: center"]17[/TD]
[/TR]
[TD="class: kpos, bgcolor: #EFEFEF, align: center"]6[/TD]
[TD="class: kname, bgcolor: #F6F6F6 !important"]Jem Karacan[/TD]
[TD="class: kpos, bgcolor: #EFEFEF, align: center"]80[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: kpos, bgcolor: #EFEFEF, align: center"]52[/TD]
[TD="class: kname"]Emre Çolak[/TD]
[TD="class: kpos, bgcolor: #EFEFEF, align: center"]27[/TD]
[/TR]
[TD="class: kpos, bgcolor: #EFEFEF, align: center"]18[/TD]
[TD="class: kname, bgcolor: #F6F6F6 !important"]Sinan Gümüş[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Senin kurduğun kadroya sokayım. Ya yeni t.d gelse ne diyeceğiz ya biri açıklasın? Adam maç sıkışsa kimi alabilir bi baksanıza. Çöplük yahu bu kadro. İlk 11'de ki kanserlerde ayrı. Ne çekiyorsak yerlilerden çekiyoruz Semih'i Burak'ı böyle 3.sınıf topçuları adam ediyorlar başımıza.

Hamza Hamzaoğlu Telegol'e konuştu: "Umut'la ilgili olan konuşmalarımdan dolayı yollarımız ayrıldı. Yönetim yanlış bulduğunu söyledi."

Şampiyon olamazsak sezon sonunda bu hıyar ağası kral olacak.Ona yanıyorum.

Şampiyon olamazsak sezon sonunda bu hıyar ağası kral olacak.Ona yanıyorum.
Wesley cevabi cok net vermis bence mac sonundaki acikalamalarinda.Hamza fanboylari o aciklamayi okuyarak hocalarinin ne kadar aciz bu hoca oldugunu gorur umarim

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamza Hamzaoğlu: Umut'la ilgili olan, ayrılıktan bir gün önce yapmış olduğum basın toplantısından dolayı yollarımız ayrıldı.
Hamza Hamzaoğlu: ''Yönetimi nasıl ezeyim ben? Ne gücüm var? Bunun bana ne faydası olur. Galatasaray Başkanı'nı ezmek bana ne fayda sağlar.''
Hamza Hamzaoğlu: "Yönetime 'Aslında konuşmayı sizi güçlendirmek için yaptım. Sizi zora soktuysa, aldığınız karara saygı duyarım." dedim."

Hamza Hamzaoğlu: Umut'la ilgili olan, ayrılıktan bir gün önce yapmış olduğum basın toplantısından dolayı yollarımız ayrıldı.
Hamza Hamzaoğlu: ''Yönetimi nasıl ezeyim ben? Ne gücüm var? Bunun bana ne faydası olur. Galatasaray Başkanı'nı ezmek bana ne fayda sağlar.''
Hamza Hamzaoğlu: "Yönetime 'Aslında konuşmayı sizi güçlendirmek için yaptım. Sizi zora soktuysa, aldığınız karara saygı duyarım." dedim."
Böyle rezil bir yönetimi savunacağım diye taraftarı yemeyecektin hoca.

tapatalk

senin işin yönetimi güçlendirmek değil paşam adam gibi takım kuracaktın sezon başı taraftarının yüzünü güldürecektin yallah

"Yönetime 'Aslında konuşmayı sizi güçlendirmek için yaptım

Giderken taraftardan destek görmüyorsan bu yüzden işte. Hep korudun yönetimi, takımı zayıflattılar ağzını açmadın kadro yeterli dedin. İşin sonunda sende kaybettin, bizde kaybettik.

Hamzanin enkazi yüzünden bu seneyi feda ettik gibi. Sampiyon olamasakta Hamza yüzünden olmamis olacagiz.

Futbolu az cok bilen birisi bile Hamzaoglunun TDlükle alakasi olmadigini bilir. Gecen seneki gibi cok fazla kirilma ani olan, rakibin forvetsizlikten bu kadar hata yaptigi, sansin da yanimizda oldugu bir sezonu 50 senede 1 kez görürüz. Gecen senede Hamzaoglunun takima etkisi negatifti, fakat rakiplerde hata yapiyordu. Artik yapmiyorlar. Sorun da o. Fbnin Bjknin yedekten gelip oyunu degistirecek oyunculari var, bizde yok. Bu bile fazladan en az 7-8 puan demek.

Demek Ulubatli Hamza yönetimi koruyormus da onun icin böyle aciklamalar yapmis, ayipdir sormasi senin görevin ne ?

Sanki bir forvet ihtiyacımız varmış gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor

Bunu diyen sen degilmisin hamza efendi? Evet bir forvete ihtiyacimiz vardi ve hala var dün gene bunu burak sagolsun ispat etmistir. resmen takimi enkaz halinde biraktin dengen yüzünden.

kendi kuyusunu kaziyan bir adamdir yerli hayranligi ile, hic yönetime laf atmasin onlar kadar kendiside hatali

taraftar düşmanı ırkçı herif , Galatasaray taraftarı bu herifi gördüğü yerde suratına tükürmeli

Şampiyon olmuşcasına sevindim bu ırkçı herifin gidişine , ballı

Melonun yerine ve forvete adam aldıraydın şimdi keyifle takımını yönetiyordun. Bu iki hatası bile gönderilme sebebi olur. Kendi etti kendi buldu.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skibbe'den önce Hamza'ya milli takım teklifi gelmiş 1 ay önce, reddetmiş.

Kendi ayagini kendisi sIktI

şampiyon olduktan sonra yerlileri tatmin etmek için takimi bozmak yerine takima gereken mevkilere gereken oyuncu alip en iyi 11le oynasaydi şu an hocamiz kalirdi. Adaletsizligin bedelini çekiyor şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt