Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah'a şükürler olsun.Şu ırkçı,evlatçı,cahilden kurtulduk.Yaptığı işlere bak.Şu hainlikleri baş şikeci Aziz yapmaz lan.Allahın belası herif bunun için futbol Akhisar ile sınırlı.

Son düzenleme:
Aziz kadar zarar vermedi takıma lanet olsun senin gibi adama bizi umut sabri burak gibi yeteneksizlere mahkum ettin.Şimdi beyfendiler keyfi yetsinde şampiyonluk gelsin.

Görevdeyken eleştiriyorduk neyse de gidenin arkasından bile sövüyorsunuz. Sonra vay efendim Allah bizim cezamızı vermiş falan filan. Azıcık insanlık...

hamzostor

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Görevdeyken eleştiriyorduk neyse de gidenin arkasından bile sövüyorsunuz. Sonra vay efendim Allah bizim cezamızı vermiş falan filan. Azıcık insanlık...

gittikten sonra eleştirilen koskoca galatasaraya tarihinde başka 1 hoca ben hatırlamıyorum

hep taraftar suçlu taraftar yanlıs peki hamza efendi neden hiç suçlu veya yanlıs degil,adam kibirden egodan çatlayacak insan önce kendine bakar özeleştiri yapar

daha teri kurumadı çıkıp aynı kibirle egoyla açıklamalar yapıyor

ilk geldigi zamanlarda basarılı olmasını cok istiyordum ama bu taraftardan nefret ettirdi kendini,taraftar durduk yeremi sövdü kızdı bu adama

herkes normal taraftar manyak !!

gittikten sonra eleştirilen koskoca galatasaraya tarihinde başka 1 hoca ben hatırlamıyorum

hep taraftar suçlu taraftar yanlıs peki hamza efendi neden hiç suçlu veya yanlıs degil,adam kibirden egodan çatlayacak insan önce kendine bakar özeleştiri yapar

daha teri kurumadı çıkıp aynı kibirle egoyla açıklamalar yapıyor

ilk geldigi zamanlarda basarılı olmasını cok istiyordum ama bu taraftardan nefret ettirdi kendini,taraftar durduk yeremi sövdü kızdı bu adama

herkes normal taraftar manyak !!

Kim diyor Hamzaoğlu suçlu veya yanlış değil? En büyük hataları kendi yaptı, kendini bitirdi adam. Aksini iddia eden yok ki.

Burayı kin kusma konusuna çevirmiş millet bundan bahsediyorum. Ayıptır.

Menajer Doğan Ercan: Cüneyt Tanman Konoplyanka, Kalinic ve Douglas transferlerini bitirdi fakat Hamza Hamzaoğlu istemedi.

Doğan Ercan: Kalinic gelmek için Galatasaray'a yalvardı. 500 bin € kiralama bedeli ve 2 milyon € satın alma opsiyonuyla transfer bitiyordu.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umut dan yoksun kaldı acaba hasretiyle yanıyor mudur.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Memnun musun lan aldirdigin cöpleri izlerken.
Geri zekali adam sanami kaldi mali durumu dusunmek ucuz diye doldurdun cöpleri böyle ilk yollanan sen olursun iste

~tap

Gittiğin halde kendine sövdürmeyi başardın bravo

-Tapatalk-

Cöp hocanin cöp evlatlarini izliyoruz su an sahada...
Gurur duy kendinle it herif!!

Bu takim senin eserin Hamza beter ol

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senın ta buralara gelecegın bellıydı hamza

milyonlarca galatasaraylının bedduasını alıyor. resmen Galatasaraya ihanet etti bu adam bir daha bu camiada görev almamalı

sıfatsız bu takım ne lan böyle. Forum da iyice kafayı yemiş, sonu yakındır bu arada ne kadar ceza verirseniz size kalmış artık.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt