Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de kadromuz CL için yeterli, kendi yıldızımızı kendimiz yaratacağız diyor. Dediklerine kendisi inanıyor mu acaba ?

İnanmıyorsa yalancıdır, inanıyorsa da gerizekalıdır.

Bu adama fm olsa onda bile takım emanet etmem.Futboldan zerre anlamıyor.Resmen bizle oyuncak gibi oynadı.Tekmeyi de bir güzel yedi.O evlatlarım dedi vazgeçmedi.Şimdi de o evlatlar kaldıgı yerden devam ediyor.

Iste bu yuzden defolup gitti gecen hafta.Daha ligdede cok zorlu bi fikstur var.Hem clde hem avrupada erken havlu aticaz.Butun suc senin ve dursunun

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam gittin dengeler bozuldu mac 2-0 bu takima dengeli futbolu ögretemedin gittin [ironieoff]
Takimi bildigimiz Anadolu Kulüplere cevirdin bu takimin yardimci hocasi bile olamazsin

Jem Paul bir yerine,bilal bir yerine ,sabri kalanlardan bir yerine umut

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ama o melek gibi bi insan cok iyi,kanatlari var ucuyor falan.Cok saf ve temiz bir insan diyenlerinde abv

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

''İçimizden çıkarırız,bulursak alırız,sanki transfere ihtiyacimiz varmis gibi algi var,Sampiyonlar ligi icin kadromuz yeterli''

Senden varya öyle bir nefret ediyorum ki bunun tarifi yok.Galatasaray tarihinin en vasifsiz,bos,kisiliksiz karaktersiz teknik direktörüydün.Rezalet bir takım bıraktın.Utanmaz arlanmaz ahlaksız herif.

Allah belanı versin it herif, şerefsiz ırkçı, kurduğun takımı izledin mi? aldırıp başa bela ettiğin oyuncular kadar başına taş yağsın, adi.

tekrar geri çağırıp tekrar kovmamız lazım benim hıncım geçmedi

Takıma nasıl kondisyon yükleyip antremanlar yaptırdıysa bu sezon beşinci adele sakatlığı yaşayan futbolcumuz oldu!!

Senin Allah *Küfür*
Senin tipini *küfür*
senin gelmisini gecmisini *Küfür*
Senin siftadina *küfür*
Senin beynini *küfür*
Seni bulup getirene *Küfür*
Seni transferlerde dinleyene *küfür*
seni koruyani *küfür*
Senin evlatlarini *küfür*

Küfür KÜFÜROGLU

Senin eserin bu rezil kadro.

- Dzemaili'yi daha oynatmadan bahane bulup gönderip beş para etmez 2 adamı aldın.

- Takımda kanat yok,ön libero yok Sneijder geriden gelip top götürmeye çalışıyor senin yüzünden.

- Evladımız diye Sabri denen vasıfsız ve beş para etmez adamla sözleşme uzatıp bize bela ettin.

- Kadro CL için yeterli deyip Umut denen çapsıza bizi 1 sene daha mahkum ettin.

- Ayağında top tutamayan tek başına forvet oynayamayan Burak'ın yanına adam almadın, almadığın gibi düzgün bir sistemde de oynatmadın.

- Evladım dediğin beceriksiz Bilal kötü oynuyor oyundan almadın Jose'yi taraftara yem edip ıslıklanmasına sebep oldun.

Sen bir Hainsin. Sen gittin sıra diğerlerinde.

-Tapatalk-

Senin eserin bu rezil kadro.

- Dzemaili'yi daha oynatmadan bahane bulup gönderip beş para etmez 2 adamı aldın.

- Takımda kanat yok,ön libero yok Sneijder geriden gelip top götürmeye çalışıyor senin yüzünden.

- Evladımız diye Sabri denen vasıfsız ve beş para etmez adamla sözleşme uzatıp bize bela ettin.

- Kadro CL için yeterli deyip Umut denen çapsıza bizi 1 sene daha mahkum ettin.

- Ayağında top tutamayan tek başına forvet oynayamayan Burak'ın yanına adam almadın, almadığın gibi düzgün bir sistemde de oynatmadın.

- Evladım dediğin beceriksiz Bilal kötü oynuyor oyundan almadın Jose'yi taraftara yem edip ıslıklanmasına sebep oldun.

Sen bir Hainsin. Sen gittin sıra diğerlerinde.

-Tapatalk-

Dünkü rezaletin ve öncekilerin özeti olmuş.Daha üstüne söylenecek söz yok.

Son düzenleme:
Unutmadık unutmayacağız.

e1a5d7371b6f405e8db89cada976e3d2.jpg

-Tapatalk-

Adam gitti sövmeyi bırakın diyordum, ama bir kıvılcım beklerken dünkü rezaletin ardından nasıl bir enkaz bıraktığını bir kez daha gördük, sövün. Gelecekte kulüpten adım attırmazlar umarım.

Senin efendiliğine tüküreyim. Tüm yaz onu bunu bahane ettin resmen takımın içine sıçtın.

Ağlayarak gitmeliydin aslında.

3 kupaya da sana da Dursuna da sizi destekleyen o biatcılara da lanet olsun. En az 2-3 senemizi çaldınız şimdiden Dursun ile beraber.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt