Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zuahahaha bu ne lan :D

Şebek gibi selfi çekmiş herif..

Mutsuz evliliklere sahip kadınların nispet yapmak için facebook'a yazdıkları "kocişimle kahvaltı qeyfi" tadında bir poz..

"futbolcuşlarımla galibiyet qeyfi"

Ulan hanzo.. hakkatten git zıbar ya :asd22:

Hakkaten dediğin gibi ama.Ahmet Çakar'ın dediği gibi,selfie ruh hastalığıdır.

arenaya gelince yuhlicaz ultraslan yine alkislicak te bu isin icine edem

Kimsenin günahını almak istemem,içlerinde sevdiğimiz tanıdıklarımız da var ama Ultraslan son zamanlarda 12numara gibi davranmaya başladı hadi hayırlısı.Bunca yıllık oluşumun geldiğidurum içler acısı.Eskiden yan gelip yatana,bir halt beceremeden para kazanana ilk tepki veren grup ne oldu da böyle döndü birden çok merak ediyorum.Maç içinde Emre,Jose,Bruma gibi oyuncuları ıslıklayan ama Burak Yılmaz ıslıklanınca tezahuratla eşlik etmeye başlayan,bildiri yayınlayan bir oluşum.Çok ilginç bana kalırsa iş biraz DUYGUSAL(severiz Benjamin Franklini).Ya da Mancini ilk maçına çıktığında Fatih Terim diye bağıran da Ultraslandı.Yaptıkları olumlu işler kesinlikle çok fazla ama bu sergiledikleri tutum Ultraslan'ın bağımsızlığına ne ölçüde yakışıyor bilmiyorum.Umarım düşündüğüm gibi değildir.

bu adamla ilgili tüm başlıklar forumdan kaldırılsa olmazmı ? enazından millet bir pislige sövmez yeterince derdimiz var hamzanın şeyindemi galatasaray

Hamza tarafimca Absolve edilmistir

Kendisine sampiyonluktaki payi icin tesekkur eder
Gelecek kariyerinde basarilar dilerim

loooooooooooool diye bisey yok direk lol yazsan kendi anlamini tasir Bunlara dikkat edelim

Sent from my HTC One using Tapatalk
lol yazdıgımı kim dedi?
sopalı pankart anlami tasiyor o
lÇARE DROGBAl

gsaray-taraftarindan-italyan-usulu-mesaj_13825966019.jpg

OK?

Senin ben gelmişini geçmişini , denge diyerek öl

Senin allah binbir türlü belanı versin basit herif. Başarısızlık peşini bırakmasın

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt