Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza Hamzaoğlu : buraya geldiğimizde oyunu geride kabul eden bir takım vardı biz dedik ki biz Galatasaray'ız hücum oynamalıyız.

Hamza Hamzaoğlu : amacımız sayın Ali sami Yen beyin de dediği gibi türk olmayan takımları yenmek.

Bu başlık altında bol bol sövüp like kasabilirsiniz.

Yaratıcı küfürler daha çok like demek..

Şans değil de yerlilerle arası iyi bayağı,ondan başarılı oluyor.FT faktörünü de unutmayalım.

Bence hem sans hem de gaz. Yerliler tabi gaz ile oynuyor.

Sen onlara hadi kocum, hadi aslanim hadi evladim diye gazi verdin mi onlari saha kaldirirsin. Yabanciya islemez tabi gaz, burada Terim'i ayri tutmak da fayda var o bence yabancilari da etkiler.

Ayrica adam yine hazir bir takimin üstüne kondu. Bize geldiginde de Prandelli takimi tabiri caizse köpek gibi calistirmisti yaz kampinda, simdiki takim ise 60-70 den sonra oyundan düsüyor tamamen bu da Hamzanin yaz aylarinda takimi calistirmamasindan kaynaklaniyor. Beyimiz o kamera senin bu kamera benim aciklama yapacagina ve 10000% gidecekleri belli olan adamlari denemeye calismayip takima kondisyon yükleseydi keske yazin.

Aglayin simdi hamza dusmanlari aglayin. Sizin gibi Gs taraftari olmaz olsun. Zaten forumda durust insan kalmamis. Kendini begenmis ve birbirini kollayan kumpascilar dolmus foruma yaziklar olsun size.

Muzaffer kendini yalniz hissediyor. Bursa'yi destekle boşver. Hamzafan'i ol. kendini kurtar burdan:(

Bence hem sans hem de gaz. Yerliler tabi gaz ile oynuyor.

Sen onlara hadi kocum, hadi aslanim hadi evladim diye gazi verdin mi onlari saha kaldirirsin. Yabanciya islemez tabi gaz, burada Terim'i ayri tutmak da fayda var o bence yabancilari da etkiler.

Ayrica adam yine hazir bir takimin üstüne kondu. Bize geldiginde de Prandelli takimi tabiri caizse köpek gibi calistirmisti yaz kampinda, simdiki takim ise 60-70 den sonra oyundan düsüyor tamamen bu da Hamzanin yaz aylarinda takimi calistirmamasindan kaynaklaniyor. Beyimiz o kamera senin bu kamera benim aciklama yapacagina ve 10000% gidecekleri belli olan adamlari denemeye calismayip takima kondisyon yükleseydi keske yazin.

Bence o şans 4-3'lük Rize maçında bitti.Ben de inanıyordum öyle bir şansın olduğuna ama.

Hazır bir takımın üstüne konması kısmen doğru,kondisyon olarak öyle ama ne oynadığını bilmeyen bir takım vardı Prandelli döneminde.Hamza ile en azından ilk maçlarda sahada iyi oyun sergilemiştik.

Bence o şans 4-3'lük Rize maçında bitti.Ben de inanıyordum öyle bir şansın olduğuna ama.

Hazır bir takımın üstüne konması kısmen doğru,kondisyon olarak öyle ama ne oynadığını bilmeyen bir takım vardı Prandelli döneminde.Hamza ile en azından ilk maçlarda sahada iyi oyun sergilemiştik.

Yani genelde teknik direktör degisikleri yeni bir hava getirir takima pozitif sekilde yansir. Isin ilginc tarafi Denizli gelince tam tersi oldu, takim daha da geriledi gibi sanki. Daha az pozisyona giriyoruz geldiginden beri.

Hain köfteor :) bu takım bu halde ise senin o transfer saçmalığın yüzünden HAAİİN...

Yani genelde teknik direktör degisikleri yeni bir hava getirir takima pozitif sekilde yansir. Isin ilginc tarafi Denizli gelince tam tersi oldu, takim daha da geriledi gibi sanki. Daha az pozisyona giriyoruz geldiginden beri.

Denizli'den çok umutluydum ama vurgun yapmak için gelmiş kulübe.Parantezi kapatacağım falan hikaye

Denizli'den çok umutluydum ama vurgun yapmak için gelmiş kulübe.Parantezi kapatacağım falan hikaye
Biliyorum hatta ilk geldiğinde konuşmuştuk ben pek umutlu değildim sen ise tam tersi.

Keşke önümüzdeki yılların temelini atabilecek birini getirseydik. Hadi onu geçtim bu adama niye bu kadar para verildi ben hâlâ anlamıyorum. Bir yandan FFP diye ağlıyorlar para yok diyorlar diğer yandan da gidip bilmem kaç yıldır takım çalıştırmamış adama o kadar para bayılıyorlar.

Bize daha genç daha enerjik biri lazımdı, mesela geçen sezon kaos da takımın başına gelen Hamza gibi. Gelen teknik direktör takıma hava katmalı gaz vermeli gelir gelmez.

Genelde T.D değişiklikleri pozitif bir yansıma gösterir ama bizde tam tersi oldu. Takım Hamza zamanından daha da geride.

Bu Hamzanın iyi olduğundan değil daha çok Denizlinin kötü olduğundan kaynaklanıyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt