Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.450
- 3.721
- 1.468
Başarısızlıklar peşini bırakmaz umarım.
tapatalk
tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iste karaktersiz, iste irkci.Irkci herif Emre ve Burak'a bir sey yapmamisti.Traore tepki gosterince cevap vermis.Faso Hamza
![]()
Iste karaktersiz, iste irkci.
Önce irkciligi birakip insan olsun. Banane sampiyonluktan? Irkciliktan bahsediyoruz.sen ne kadar karakterlisin ?
adamı vatan haini ilan edin olsun bitsin.
bu kadar seviyesiz yorum yapılmaz, sonuc olarak bu adam seni öyle böyle, gt bala bir sekil şampiyon etmis, onun hatrına insan bu kelimeleri kullanmaz.
bizim seviyemiz icin yetersizdi ve gitti.
Irkci herif Emre ve Burak'a bir sey yapmamisti.Traore tepki gosterince cevap vermis.Faso Hamza
![]()
Başıma bir şey gelmeyecekse eğer genç bir teknik direktör olarak, kendini geliştirip ilerleyen yıllarda tekrardan bizde başarıyla görev yapmasını dilerim açıkçası. Şu içinde bulunduğumuz durumun kabahatlilerinden biri ancak en büyük suçlu başlıca yönetim. Yapılmayan transferlerin tek suçlusu kendisi değil. Zira düşüş yazın HH yüzünden başlamadı, 2013 Eylül itibariyle başladı ve bununla ilgili hiç bir önlem alınamadı. HH bu süreçte eldeki futbolcuları olabildiğince fayda kazanarak takımı şampiyon yaptı. Rakipler kötüydü falan demeyeceğim hiç, o zaman Beşiktaş da bu sezon top falan oynamıyor.
Önce irkciligi birakip insan olsun. Banane sampiyonluktan? Irkciliktan bahsediyoruz.
Insanlik benim gözümde daha önemli.nasıl bana ne sampiyonluktan.
futbolcuların alayı sahtekar, kaç tane adam var iclerinde ??
işler iyi gittiginde hepsi gtn yırtar, biraz bocalayınca kimse gtn sallamaz.
ee o zaman delikanlılardan bir 11 kuralım.
Insanlik benim gözümde daha önemli.