Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günahını aldim.Bundan sonra Selçuk'tan sonra Hamza Hocamızı da savunacagim.Böyle berbat bir yönetim ortaminda, kötü kadrodan maksimum verimi alıyormuş adam.Ahı var ahı..

:asd22:

qM889W.png

Teknik direktör olmadığı için gönderilmiş olmasın?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Nerdeyse her maci kaybeden Bursa´nin basina gecti. Orada 9 macta, galiba Galatasaray´dan gittiginden beri topladigi puandan fazla puan topladi.

şikeciler şampiyonlugu garantileyince akhisardayken oyuncularına alkışlatan bu arkadaştı degilmi

Nefret ediyorum ama sezarın hakkı sezara. Kalsa şuan ilk 3 garantiydi.

Hamza'nın ''Yıldız transferi etsek ne olacak sene sonu Avrupaya gidemedikten sonra'' demesi bile Dursun denen bilezikçinin Hamza'ya transfer kısıtılaması getirdiğini kanıtlıyor.
Şampiyon olduktan hemen sonra Gignac'ı falan da istediği biliniyor daha sonra Gomez'i istemesi ve daha sonrasında transferin olmayacağını kabullenmesi.

Tamam iyi teknik direktör değil, Türkiye dışı oyuncu bilgisi çok düşük,büyük bir takımın antrenörü asla olamaz ancak suçun çok büyüğü Dursun denen bilezikçi de bunu da kabul edelim.
Gene de umarım bir daha aynı çatı altında buluşmayız.

Türk´lerin emosyanal refleksleri, herzaman mantiktan önce basiyor...

Adam bursayıda batirdi ya la.Jemin kirmizi kart gormesi icimin yaglarini eritti valla??

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımın başında Diego Simeone var gibi hissediyorum. Eski futbolcumuz , centilmen , hırslı , mütevazi bir adam. Ayrıca 4-2-2-2 oynatması olsun , oynattığı futbol tarzı olsun, Simeone'nin potansiyelli görülüp bir türlü verim alınamayan Koke'den , Raul Garcia'dan , Gabi'den filan tam verim alması gibi , Emre Çolak'tan verim alması Selçuk'u Tiago gibi kullanması olsun cidden takımda bir Atletico havası var , Hamza Hoca'da da Simeone. :D Ancak bir Falcao'ya benzeteceğimiz oyuncu eksik. :D Burak'ı belki zorlasak ki zorlasak bile zor Diego Costa'ya benzetebiliriz. :D
Bu yorumlar uplansinda biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt