Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlhan Cavcav: "Galatasaray'da ciddi bir yönetim hatası var. Hamzaoğlu'nu niye bıraktıklarını düşündüğüm zaman mantıklı bir izah bulamıyorum"

Büyük başkan doğru bir tespit yapmış.

Hamza hocamdan sonraki süreç bunu ispatlıyor zaten.

hocamın başını yemeselerdi şimdi yine şampiyonluk iddiamız vardı

La şu adam dursa en azından 3.'dük, uefa'da da ilerleyebilirdik. Kopuk kopukta olsa top oynuyorduk.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sen gittikten sonra buz tuttuk.. Üsüyoruz Reyiz..

H.H Fan Club

Maalesef hocanın gönderilmesiyle ciddi bir yönetim zafiyeti ortaya çıkmıştır.

Bizim beğenmediğimiz Sercan ve Jem gibi futbolcularla küme düşme hattında aldığı takımı üstümüze çıkardı.

Şizofren herif yerli diye diye takımın içine etti. Sonra gelenler daha kötü olabilir de bu adam hasta farklı bir problem...

Ayrıca yaptırdığın sezon başı kampa selam olsun yine patır patır döküldü takım sana o lisansı verene de selam olsun.

burak varken gomeze ne gerek var

ırkçı pislik

keşke genclere gitseydi de ilhan başkan bununla pinpon topu gibi oynasaydı

Bursa'ya da aynısını yaptı herif bakmayın şimdi Bursa iyi seneye hazırlık kampı yaptırsın 10 hafta dehlerler bunu sonra küme düşer yazın kenara.

Dursun'un ajanları yine başlığa toplanmış. Kafa basmıyor galiba Dursun varken gerisi teferruattır. Dursun denen sinsi lale arka planda sessiz sessiz malı götürürken, td'leri öne atıp sıvışıyor. Hiç bu denli sesi soluğu çıkmayan bir başkan gördünüz mü? Anadolu takımlarının başkanları bile daha çok konuşuyor. Türkiye'nin yarısı Galatasaray başkanı kim sorusuna doğru cevap veremez. Tam bir sinsi şebek.

istediğiniz kadar yerli sevici diyin
adam öyle ya da böyle skoru alıyordu kimse mükemmel değil elbet ama durumumuz şu andan çok daha iyi olacaktı
en azından kupayı alırız gözüyle bakıp seneye cezamızı çekebilirdik

Benfica'yı bu kadroyla mağlup eden hoca Türkiye'nin Mourinho'sudur

Net

Huzurlarınızda hocamdan özür diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt