Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza Hamzaoğlu: "Galibiyete yakın olan taraf bizdik, girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Oyuncularımı tebrik ediyorum."

Dalga mı geçiyorsun ulan 6-1 falan yenmemiz lazımdı.

Hamza Hamzaoğlu: "Galatasaray son haftalarda toparlandı. Riekerink'i takıma kattıklarından dolayı tebrik ediyorum."

Zurnazen Mıstık'a laf sokmuş.

Son düzenleme:
Sezon basindaki calismalar simdi görülüyor dedi gerizekali
İğrenç bi adam. Jem Paul'den de hep "ben almıştım zaten Milli Takım'a da" falan diye bahsediyor. Bize de, Bursa'ya da sırf "bakın nasıl keşfettim" diyebilmek için aldı. O kadar kompleksli bi adam.

Sezon başındaki çalışmalar zaten görünüyordu. Puan tablosuna bakarsanız görebilirsiniz.

Utanmadan o cümleyi kurdu mu cidden? Gerçi kendisinde utanma arlanma olmadığını öğreneli çok oldu ama insan yine de garipsiyor. Burada da tekrar edelim; Hamza bir haindir.

haczettin mi lan bursayi da

shæpmayi takiben bir koseye attigim peceteyi senden daha cok severim ,allahin hacizci kerkenezi

Sana kalsa her sene fbyi yenecegiz Kadikoy'de :)

Fb'ye ilk defa Turkiye Kupasi'ni verme ihtimalimiz cok yuksek.

Denizli'ye de fazla saygi gosteriyorsum bence.Birlo ve Emre yerine Donk israri bile dusman olmak icin yeterli bir sebep.

Her sene yenecek gibi olmuyor muyuz ama maçın sonlarına doğru,kabul et şimdi,girmeyen toplar hakem makem ilk yarı takımın elinin kolunun titremesi bir türlü lanet stadda 2. golü atamıyoruz.

Bak kendin diyorsun,ilk kez.Yani Kadıköy=Türkiye Kupası diyebiliriz.Bizim için Kadıköy neyse,onlar için de bu kupa o.Özellikle de bize karşı oynadıklarında.Görünen o ki ligde de 5. olamayacağız,hele ki yarın Osmanlı da kazanırsa.Tek şansımız kupayı almak olacak,bu şartlar altında nasıl kupayı bırakacağımızı düşünürsün ki,hele karşıda loser Fener varken.Final maçlarının havası da her zaman farklı olur.

Denizli'ye aldığı kupalar ve Şampiyon Kulüpler Kupası yarı finali için saygı gösteriyorum,2015'te bizim başımıza geldi diye değil ki.Kötü hocalık yaptı saçmaladı,hatta para için geldi eyvallah.Ama düşman olarak görmek bambaşka bir şey.Ne kadar kızsam da bir Neuchatel maçı aklıma gelince. :D

Her sene yenecek gibi olmuyor muyuz ama maçın sonlarına doğru,kabul et şimdi,girmeyen toplar hakem makem ilk yarı takımın elinin kolunun titremesi bir türlü lanet stadda 2. golü atamıyoruz.

Bak kendin diyorsun,ilk kez.Yani Kadıköy=Türkiye Kupası diyebiliriz.Bizim için Kadıköy neyse,onlar için de bu kupa o.Özellikle de bize karşı oynadıklarında.Görünen o ki ligde de 5. olamayacağız,hele ki yarın Osmanlı da kazanırsa.Tek şansımız kupayı almak olacak,bu şartlar altında nasıl kupayı bırakacağımızı düşünürsün ki,hele karşıda loser Fener varken.Final maçlarının havası da her zaman farklı olur.

Denizli'ye aldığı kupalar ve Şampiyon Kulüpler Kupası yarı finali için saygı gösteriyorum,2015'te bizim başımıza geldi diye değil ki.Kötü hocalık yaptı saçmaladı,hatta para için geldi eyvallah.Ama düşman olarak görmek bambaşka bir şey.Ne kadar kızsam da bir Neuchatel maçı aklıma gelince. :D

Kadikoy serisi 20 mac kupa finali serisi 7 mac ama

Kadikoy serisi 20 mac kupa finali serisi 7 mac ama

Finallerde öyle.Türkiye Kupası'nda genel olarak da büyük üstünlüğümüz var.Fener'in totalde 3 veya 4 galibiyeti olması lazım.Bizim de 14 veya 15 galibiyetimiz var bu kupada onlara karşı.En son yendikleri maç 2006'da 2-1'lik maç Kadıköy'de.O maçtan önceki galibiyetleri de 1989'daki 3-4'lük maç.Eşleşmelerde de 10 kez biz turlarken sadece 3 kez Fener turlamış.Net olarak Kadıköy=Türkiye Kupası diyebiliriz.

Bursaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, yeşil beyazlı taraftarların maç içerisinde kendisin için yaptığı eleştiriye tepki gösterdi.

Bursaspor’un Galatasaray ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kendisine “Gençleri oynat” diyen bir grup taraftara tepki gösterdi.

Maç sonrası soyunma odasına giden tünele yönelen Hamzaoğlu’na bir grup taraftar, “Böyle gençleri oynat” diye bağırdı.

Taraftarlara önce karşılık vermeyen Hamzaoğlu, ikinci kez “Gençleri oynat” diye bağırılmasının ardından taraftarlara yönelerek, “Emriniz olur” diye tepki gösterdi.

Hamzaoğlu daha sonra tünelin üst tarafındaki duvara vurarak, tünele girdi.

:asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt