Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güray'ın Hamza hocamı savunduğu aklıselim mesajları dün gibi hafızalarımızda.

İnanıyorum ki bir gün yeniden aramıza katılacaktır.

İşte biz o gün yine büyük bir hevesle kendisini yanımızda görmekten mutluluk duyacağız.

Güray'ın Hamza hocamı savunduğu aklıselim mesajları dün gibi hafızalarımızda.

İnanıyorum ki bir gün yeniden aramıza katılacaktır.

İşte biz o gün yine büyük bir hevesle kendisini yanımızda görmekten mutluluk duyacağız.
Guray iyi 1 yerli sevicidir iyi dillerdi zamaninda hocami, zaman herseyin ilaci bekleyip gorelim.

güray ismi nerden geliyor sanıyorsunuz

fft104mm3366878.jpg

"Ali Ay'ın %30 indirimine Hamza Hamzaoğlu cevap vermeden dışarı çıktı."

"You can't choose Hamza. Hamza chooses you."
Hamza Hamzovic

Az daha kalsa Sinan'ı da yuzsuz evlatları gibi koreltip yine takimin icine etmeye devam edecekti

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sezon başi taktik açidan Sinan iyi degil diye kafa ütülüyordu. Böyle 100 lerce topçu vardir. Bunun gibi hoca bozuntulari yüzünden gelişemiyorlar işte.

Seni hiç sevmiyorum sütoğlan. Babanida sevmezdim zaten.

Bu it kalsa idi, Sinan kiralık olarak gitmişti devre arası. 3-5 tane de akhisar'dan çorumspor'dan vs. çöp transfer etmişti.

Neyse ki zamanında kurtulduk bu ırkçıdan.Sinan gümüş hamza gittikten sonra mustafa denizli ile bir çıkışa geçti adamı geçirdiği sakatlık bile durduramadı.Böyle kaliteli oyuncuları görmezden gelene sırf egoları için eski takımındaki oyuncuları isteyen bir hoca bizden uzak dursun.IRKÇILARA HAYIR !

Geçen sezon takım şampiyon oldu da kadro olarak diğer iki takımdan iyidi yahu özellikle Fenerbahçe'den iyidi adam 1 sezon kaldı Fenerbahçe, Beşiktaş kadroları açık ara fark attı bize.

Bir de nasıl bir yaz kampı yaptıysa takımda sezon içinde sakatlanmayan oyuncu yok artık tekrara düştü tekrar tekrar sakatlanıyorlar.
Birde cikip demiyor mu Galatasaray toparlanmis demekki sezon oncesi calismalarimiz olumlu tepki verdi diye. Resmen dalga geciyor igrenc herif. Aziz den bu kadar nefret etmiyorum bu irkcidan ettigim kadar.

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

Şanlı Galatasaray Tarihi Forumu böyle zulüm görmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt