Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe'nin orta sahası,şampiyonluğa oynayacak takımın orta sahası değil.

3. olurlarsa yine iyi bence şu halleriyle.

Bu sene nakavt bunlar.Daha ilk yarıda Konya,Osmanlı deplasmanları var.Trabzon deplasmanları da bu sefer yeni stadyumda olacak.Bu 3'ünde berabere kalıp diğer maçları alsalar bile 37 puan yapıyor.37 puanla bile çeviremezler ligi.3.lükleri de zor dediğin gibi.

Yine kezban gibi taraftara laf soktu değişmez bu adam. Bu hareketlerin kendini bitirdiğinin farkında değil.

Bu sene nakavt bunlar.Daha ilk yarıda Konya,Osmanlı deplasmanları var.Trabzon deplasmanları da bu sefer yeni stadyumda olacak.Bu 3'ünde berabere kalıp diğer maçları alsalar bile 37 puan yapıyor.37 puanla bile çeviremezler ligi.3.lükleri de zor dediğin gibi.

Kadıköy'e bizim derbi dışında 10 bin adam anca gelir maçlara.Kadıköy'de de bayağı puan kaybedecekler,30 puanı zor görürler ilk yarı.Hatta birkaç maç daha böyle giderlerse,2010-2011'de ne olduysak onlar da o olacak,bak görürsün.

Kadıköy derbisi için aslında umutlu olmamız gereken bir yıldayız ama,40 bin Fenerli yine doldurur o stadı,yine ambians yaratır.Bugün Bursa'nın yerinde olsak,yine tribünler bu halde olsa yeneriz çok rahat.Ama gel gör ki,şu tribün baskısı acayip bir şey.Tek numarası bu Kadıköy dediğimiz yerin.

Kadıköy'e bizim derbi dışında 10 bin adam anca gelir maçlara.Kadıköy'de de bayağı puan kaybedecekler,30 puanı zor görürler ilk yarı.Hatta birkaç maç daha böyle giderlerse,2010-2011'de ne olduysak onlar da o olacak,bak görürsün.

Kadıköy derbisi için aslında umutlu olmamız gereken bir yıldayız ama,40 bin Fenerli yine doldurur o stadı,yine ambians yaratır.Bugün Bursa'nın yerinde olsak,yine tribünler bu halde olsa yeneriz çok rahat.Ama gel gör ki,şu tribün baskısı acayip bir şey.Tek numarası bu Kadıköy dediğimiz yerin.
Kadikoyde galip gelecegimizi mi dusunuyorsun yoksa !!!

Bence de Kadıköy'de de baya puan kaybedecekler bu sene.Yine de Kadıköy serisinin son bulacağını sanmıyorum.

Dick'den sonra fenerbahçesi'nin başına geçecek hoca olmayı garantiledi gibi aferin.

Bence de Kadıköy'de de baya puan kaybedecekler bu sene.Yine de Kadıköy serisinin son bulacağını sanmıyorum.

Son bulup bulmayacağı,stada kaç bin seyircinin geleceğine doğrudan bağlı.Bugünkü gibi olursa kesin yeneriz.25-30 bin aralığında olursa yenme ihtimalimiz var.30-40 bin arasında zor.40 bin ve üstünde yenemeyiz.

Kadikoyde galip gelecegimizi mi dusunuyorsun yoksa !!!

Son 4 senenin aksine,düşünmüyorum.O stad dolduğu müddetçe,kazanamayız diye de ekleyeyim.İlk yarı oyuncuların elleri ayakları titriyor tribün baskısından,ilk yarı her Kadıköy derbisinde çöpe gidiyor.Top oynadığımız,ikinci yarının son 15-20 dakikası sadece.Her zaman gol yediğimiz için,1-0,2-0 mağlup götürüyoruz zaten maçı.O ara atarsak,ya 1-1 ya da 2-1 falan bitiyor işte.

Son 4 senenin aksine,düşünmüyorum.O stad dolduğu müddetçe,kazanamayız diye de ekleyeyim.İlk yarı oyuncuların elleri ayakları titriyor tribün baskısından,ilk yarı her Kadıköy derbisinde çöpe gidiyor.Top oynadığımız,ikinci yarının son 15-20 dakikası sadece.Her zaman gol yediğimiz için,1-0,2-0 mağlup götürüyoruz zaten maçı.O ara atarsak,ya 1-1 ya da 2-1 falan bitiyor işte.
Katiliyorum,yeneriz deseydin sert 1 cvp vermek durumundaydim

Burak ve Umut var diye Ssntrofor aldırmayan birinden bahsediyoruz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Boş yapmayalım.

Niasse ve Sigthorsson'u isteyen kimdi?

Yönetim almıyorsa ne yapacak adam?

Gomez'i kiralayalım diyor, 9 m € maliyet çıkarıyorlar. Nelerle uğraştı.

Niasse ve Gomez'i istiyor diye neler dendi zamanında hocaya.

Bu adamlar coşunca 180 derece döndüler birden.

Ondan sonra da santrfor istemedi yalanıyla yine aynı laflara devam ediyorlar.

Ya kardeşim az tutarlı olun ya.

Niasse ve Gomez'i istiyor diye neler dendi zamanında hocaya.

Bu adamlar coşunca 180 derece döndüler birden.

Ondan sonra da santrfor istemedi yalanıyla yine aynı laflara devam ediyorlar.

Ya kardeşim az tutarlı olun ya.

O lafları diyenler şimdi Riykerinkin transferleri istemediğini iddia ediyorlar

En komiği bu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt