Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet saptırayorum bu açıklamarı da ben kendim yazdım

Gomez burak ile umut ile aynı istemedim

Yada perreira gibi birini yıllık üç milyona almak varken sabri de karar kılmak

Bunların hepsi çarpıtma benim kendi yazdıklarım

Peki sana bir soru

Dün umuta değil sözleşmesini uzatana kızmak lazım diyordun

Umutun sözleşmesi neden uzatıldı sen açıklada saptırma olmasın.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Açıklamayı saptırıyorsun demedim.

ilk yazdığın mesaj, aldığın cevap, geldiğin nokta. Hepsi ortada.

Konuyu nereden aldın, nereye taşıdın...

Umut'un sözleşmesini de keyfinin kahyası uzattı. Helali hoş olsun.

1990dan beri bütün hocaları cok iyi biliyorm hatta dahada iddialıyım galatasaray tarihinde taraftara haklı veya haksız herfırsatta laf sokan taraftarı hasmı gibi gören

taraftarla çatışan taraftarla didişen 2.bir hoca hatırlamıyorum

işte bu kafa oldugu sürece bu adamdan iyi hoca filan olmaz boşa tartısmaya degmez

cidden he. taraftarı ne azarlardı be kazandığı maçlardan sonra basın toplantılarını dinlerken istemsizce halı desenini izliyordum hep

Bu arada forvet almayacağız demedi ama Burak ayarında bir isim bakıyoruz Yıldız forvet alırsak elimizdeki yıldızları ne yapacağız dedi . Niasse konusu da hocanın über vizyonunda bildiği 4-5 yabancı forvetten biri olduğu için istedi çok iyi olduğundan değil. Ilk ferdiyi istedi mesela. Gomez konusuna gelince hiç bir td çıkıp da 9 istiyorlar biz biz 8 veriyoz yok bilmem ne gibi açıklama yapmamalı maliyeti fazla bulundu deyip geçersin. Antrenman temposunu artırmak için kondisyoner değil de futbolcu alıyorsan kimse sana SAYGI duymaz kardesim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Açıklamayı saptırıyorsun demedim.

ilk yazdığın mesaj, aldığın cevap, geldiğin nokta. Hepsi ortada.

Konuyu nereden aldın, nereye taşıdın...

Umut'un sözleşmesini de keyfinin kahyası uzattı. Helali hoş olsun.

Konuyu aldığım yer hamzanın umut ve burak var diye Ssntrofor aldırmaması ve bunun hala arkasındayım

Sigthorsson başka takımı tercih etti

Niasse alınmaması başta yönetimin suçu ama hamzanın da ucu açık ibrahimovic açıklaması var

Tabi ki o anda kimse niasseyi istemez

Gomezi istemememiş burak ile umut aynıymış sonradan istemiş ama pahalı gelmiş ki bu yalan ve bu yalanın içinde bu adamda var

Hadi diyelim istedikleri olmadı piyasada istediklerinden başka santrafor mu yok

Bu adam bir tek niasseyi istedi ona da taraftar karşı çıkınca umut ve burak var dedi bu benim iddaam

Ki bunda çok iddaalıyım çünkü bu adam ne kadar zıt biri olduğunu taraftara atarlanarak gösterdi

Nasıl tercihleri olduğu zaten perreira konusunda ve şu anda bursada yaptıkları ile ortada

Hiç bişey saptırma falan değil hepsi yapılanların açıklamaların davranışların toplamı

İlk baştan nerde başladım ise aynı ordayım

Yok keyfinin kahyası değil bu taraftara saygısı olmayan zat sayesinde

Ha buda saptırma hamzanın kendi ağzından açıklamaları değil

Bu kulübe param gittiği için karşılığını vermeyenlere haram olsun

Son düzenleme:
Uzaktan uzağa iyiyiz Hamza.

Böyle devam et

Konuyu aldığım yer hamzanın umut ve burak var diye Ssntrofor aldırmaması ve bunun hala arkasındayım

Sigthorsson başka takımı tercih etti

Niasse alınmaması başta yönetimin suçu ama hamzanın da ucu açık ibrahimovic açıklaması var

Tabi ki o anda kimse niasseyi istemez

Gomezi istemememiş burak ile umut aynıymış sonradan istemiş ama pahalı gelmiş ki bu yalan ve bu yalanın içinde bu adamda var

Hadi diyelim istedikleri olmadı piyasada istediklerinden başka santrafor mu yok

Bu adam bir tek niasseyi istedi ona da taraftar karşı çıkınca umut ve burak var dedi bu benim iddaam

Ki bunda çok iddaalıyım çünkü bu adam ne kadar zıt biri olduğunu taraftara atarlanarak gösterdi

Nasıl tercihleri olduğu zaten perreira konusunda ve şu anda bursada yaptıkları ile ortada

Hiç bişey saptırma falan değil hepsi yapılanların açıklamaların davranışların toplamı

İlk baştan nerde başladım ise aynı ordayım

Yok keyfinin kahyası değil bu taraftara saygısı olmayan zat sayesinde

Ha buda saptırma hamzanın kendi ağzından açıklamaları değil

Bu kulübe param gittiği için karşılığını vermeyenlere haram olsun

Forvet isteyip istememe mevzusundan çıktığına göre konu diğerlerini konuşalım, peki.

Nasıl transfer tercihleri olduğu ortada evet.

Bursa'nın mali durumu da ortada, öyle astronomik transferler yapma ihtimalleri zaten yok.

Kaldı ki takımın iyi yolda olduğu da ortada onu geçelim.

Bir defa 16 yıl mı oldu kaç yıl oldu orada kazanamadığın yerde gitmiş bu mütevazı kadroyla futbol dersi vermiş. Bari bu akşam susalım bu zafer karşılığında, Hamza'yı falan geç biraz futbola saygı duyuyorsak.

Gelelim bize.

Evet transfer konusunda yönetimi korumak için yaptığı açıklamaları hepimiz eleştirdik, bu da kişisel yapısıyla ve Galatasaraylılığıyla ilgili bir durum.

Önüne gelene 3-4 m maaş dağıtmayı kendisi de bilirdi fakat FFP kılıcı ensemizdeyken yapmayı tercih etmedi. Bu da bir tercih evet.

Bunun karşılığında Jem'e bilmem kaç bin euro imza parası vermiş, Umut'un Aysal döneminden kalan opsiyonunu aktif etmiş falan gibi komik bahaneler de görüyoruz forumda. Ne hikmetse aynı şahıslar 1 sezon önce devre arasında gömülen milyonları unutup utanmadan konuşabiliyor, sonuçta bu da bir tercih.

Gomez gündeme gelince saçı sayesinde meşhur oldu golcü falan değil müzmin sakat diyenler yine aynı şekilde adam gol kralı olunca 9 milyonu gündeme getirmeye başladı. Bu 9 milyonu gidip de Fiorentina yönetimiyle Hamza görüşmediğine göre eleştirilecek yeri şaşırmanın da lüzumu yok sanırım.

Son olarak Umut'a da haram etmişsin sanırım verdiğin parayı. Bu da bir tercih, ona da saygı duymak gerekir.

oha bu şerefsizi de savunan varmış allah akıl fikir versin adam göz göre göre 1 yılımızı çöpe attı nasıl göremiyo insanlar inanılır gibi değil

Bir anda başlık bu kadar popüler olunca dayak yedi sandım. Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum şu an da.

Forvet isteyip istememe mevzusundan çıktığına göre konu diğerlerini konuşalım, peki.

Nasıl transfer tercihleri olduğu ortada evet.

Bursa'nın mali durumu da ortada, öyle astronomik transferler yapma ihtimalleri zaten yok.

Kaldı ki takımın iyi yolda olduğu da ortada onu geçelim.

Bir defa 16 yıl mı oldu kaç yıl oldu orada kazanamadığın yerde gitmiş bu mütevazı kadroyla futbol dersi vermiş. Bari bu akşam susalım bu zafer karşılığında, Hamza'yı falan geç biraz futbola saygı duyuyorsak.

Gelelim bize.

Evet transfer konusunda yönetimi korumak için yaptığı açıklamaları hepimiz eleştirdik, bu da kişisel yapısıyla ve Galatasaraylılığıyla ilgili bir durum.

Önüne gelene 3-4 m maaş dağıtmayı kendisi de bilirdi fakat FFP kılıcı ensemizdeyken yapmayı tercih etmedi. Bu da bir tercih evet.

Bunun karşılığında Jem'e bilmem kaç bin euro imza parası vermiş, Umut'un Aysal döneminden kalan opsiyonunu aktif etmiş falan gibi komik bahaneler de görüyoruz forumda. Ne hikmetse aynı şahıslar 1 sezon önce devre arasında gömülen milyonları unutup utanmadan konuşabiliyor, sonuçta bu da bir tercih.

Gomez gündeme gelince saçı sayesinde meşhur oldu golcü falan değil müzmin sakat diyenler yine aynı şekilde adam gol kralı olunca 9 milyonu gündeme getirmeye başladı. Bu 9 milyonu gidip de Fiorentina yönetimiyle Hamza görüşmediğine göre eleştirilecek yeri şaşırmanın da lüzumu yok sanırım.

Son olarak Umut'a da haram etmişsin sanırım verdiğin parayı. Bu da bir tercih, ona da saygı duymak gerekir.

Hamzaya zerre saygı duymam

Galatasaraylılığı mı

Bazı kulüplerin avrupa Kupası ile ilgili ceza durumu var

Bu mu Galatasaraylılığı?

Kimsenin Galatasaraylılığını sorgulamam ama bu açıklama ekmeğini yediğin kulübe en hafif değim ile saygısızlıktır

Ondan önce ki taraftara karşı tutumuda ayrı bir terbiyesizlik

Diğer konularda söylediklerimin de arkasındayım çünkü bütün davranışlar açıklamalar ve yapılanlar ortada

Senin komik bahaneler dediğin jemi antrenman temposunu arttırmak için aldık umutun sözleşmesi uzamasa bile uzattıracaktım gibi açıklamalar

Bütün bunların hepsi bu adamın nasıl saygısız biri olduğunu bu kulübe yararından çok zararı olduğunu görmek için şahsen benim için yeterli

Benim gözümde Galatasaraylı falan değil.. Kendini teknik direktör sanan taraftara saygısı olmayan bir bozuntu

Hamzaya zerre saygı duymam

Galatasaraylılığı mı

Bazı kulüplerin avrupa Kupası ile ilgili ceza durumu var

Bu mu Galatasaraylılığı?

Kimsenin Galatasaraylılığını sorgulamam ama bu açıklama ekmeğini yediğin kulübe en hafif değim ile saygısızlıktır

Ondan önce ki taraftara karşı tutumuda ayrı bir terbiyesizlik

Diğer konularda söylediklerimin de arkasındayım çünkü bütün davranışlar açıklamalar ve yapılanlar ortada

Senin komik bahaneler dediğin jemi antrenman temposunu arttırmak için aldık umutun sözleşmesi uzamasa bile uzattıracaktım gibi açıklamalar

Bütün bunların hepsi bu adamın nasıl saygısız biri olduğunu bu kulübe yararından çok zararı olduğunu görmek için şahsen benim için yeterli

Benim gözümde Galatasaraylı falan değil.. Kendini teknik direktör sanan taraftara saygısı olmayan bir bozuntu

Anladım.

Fakat şunu da unutma Bursalı taraftarlar da senin düşündüğünün tam aksini düşünüyor.

Yani orada bile Galatasaraylı olduğunu gereğinden fazla vurguladığını.

Hamzaoğlu: Olene kadar Galatasaraylıyım - Cumhuriyet Futbol Haberleri

Örneğin bu açıklama falan.

Yine de isteyen saygı duyar isteyen duymaz ne diyeyim yani uğraşamayacağım.

Hamza hamza olalı, kırk yılda bir sıcan tuttu, bu adamdan baska da birsey olmaz, bosverin gitsin.

Anladım.

Fakat şunu da unutma Bursalı taraftarlar da senin düşündüğünün tam aksini düşünüyor.

Yani orada bile Galatasaraylı olduğunu gereğinden fazla vurguladığını.

Hamzaoğlu: Olene kadar Galatasaraylıyım - Cumhuriyet Futbol Haberleri

Örneğin bu açıklama falan.

Yine de isteyen saygı duyar isteyen duymaz ne diyeyim yani uğraşamayacağım.

Uğraşmaya gerek yok herşey ortada ve benim bunlara dayanarak fikrim artık sabit

Ayrıca bugün küçük takım hocası olduğunu kanıtlamak için elinden geleni yaptı bence. 1 gol atıp üzerine yatma mantığı. Ki Fener dağılmıştı resmen 2. ciyi bulabilirdi Bursa. Volkanın topu direkten dönmese yenileceklerdi. Biz bu mantıkla saçma sapan takımlara yenildik. Gol atar atmaz geriye çekilip Muslera nın şapkadan fil çıkarmasını bekledik. Bazen tuttu bazen tutmadı. Küçük takımlarda daha başarılısın hocam boşver kariyerine zarar verme daha fazla.

Oldukça üzücü bir gelişmedir muhtemelen Hamza için senin fikrinin böyle olması.

Bu ne şimdi?

Futbol hakkında konuşuyoruz ve ben milyonlarca taraftardan biriyim

Benim tek derdim Galatasaray

Hamza gibi biri için benim bir hiç olduğumun zerre kadar önemi yok.. Galatasarayımın başarısı benim için yeterli

Son düzenleme:
Bu ne şimdi?

Futbol hakkında konuşuyoruz ve ben milyonlarca taraftardan biriyim

Benim tek derdim Galatasaray

Hamza gibi biri için benim bir hiç olduğumun zerre kadar önemi yok.. Galatasarayımın başarısı benim için yeterli

Peki.

Bugünlük Hamza Hamzaoğlu onun dışında Harzoid

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt